Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam na 407-cke original 17\" peugeot disky. Chcem na nich obut letne pneu 225/55R17, z dôvodu ze rozmer pisany v TP t.j. 215/55R17 je o cca. 30% drahsi. Ma niekto skusenosti s tymto rozmerom? Nebude tam nejaky problem (zle ukazovanie rychlosti, nespravne pocitanie odjazdenych km, nadmerne opotrebovanie podvozku, suchanie pri plnom vytoceni volantom...)? Je mi jasne ze policajti a STK s tym asi problem mat budu, ale o to mi teraz nejde. :P

Odesláno

Tiez dobre. Prave medzi Pirelli P7 a Bridgestone RE 050 A som sa rozhodoval. Nakoniec zavazila trochu lepsia cena.:super Kvalitativne su na tom podla testov priblizne rovnako.

[upravil dne 28/4/08 petertn1]

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Povolené rozměry v malém techničáku zapsaný nemáš a velkej u sebe mít snad nemusíš, takže toho bych se nebál ;)

My na Slovensku mame len jeden TP a tam rozmery pneu uvedene su.:(

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tiež váham či to risknúť a kúpiť 17\'\' a origo 16\'\' nechať na zimu alebo sa na to vykašľať.

Preco risknut? Ty nemas v TP napisany rozmer 215/55/R17 ?

Odesláno
Původně zaslal: petertn1

Tiež váham či to risknúť a kúpiť 17\'\' a origo 16\'\' nechať na zimu alebo sa na to vykašľať.

Nie, len 16\'\'. Viď celú story

Odesláno

Myslím, že jsem na to přišel. Ty modely, které mají v nabídce 17\" kola jako příplatkovou výbavu, mají ve velkém techničáku 2 alternativy. Ty modely, u kterých nemůžete 17\" kola dostat ani za příplatek to v TP nemají a ani to tam nikdo nedoplní.

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

Myslím, že jsem na to přišel. Ty modely, které mají v nabídce 17\" kola jako příplatkovou výbavu, mají ve velkém techničáku 2 alternativy. Ty modely, u kterých nemůžete 17\" kola dostat ani za příplatek to v TP nemají a ani to tam nikdo nedoplní.

Vyzerá to tak. Ak ako je to v sevis boxe - sú oba rozmery uvedené aj tam?

Odesláno

Mno když se v servisboxu koukám na charakteristiku svého auta, tak tam mám zapsané jen 17\"...

-> Pneumatika (rozměry, typ) - PNEUMATIKA 215X55X17 W

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Mno když se v servisboxu koukám na charakteristiku svého auta, tak tam mám zapsané jen 17\"...

-> Pneumatika (rozměry, typ) - PNEUMATIKA 215X55X17 W

V servisboxu je zapsáno to, čím vybavili auto pro prodej. Já jsem si zkoušel pomocí konfigurátoru nových aut \"poručit\" na své auto sedmnáctky, a ani bombo!

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...