Milhaus65 Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Jestli můžu doporučit tak vzhledem k tvaru vzorku, bych se přikláněl v takovém rozměru k P7. Má lepší - pevněšíj okraje. Já jsem se natrápil na mých 18 \" s KUMHO ECSTA , která má kraje vzorku směrem ven dost prořezané a gumy se dost krajem sjíždí. První sada se mi sjela za 15-18000 km. Na autě vše OK, vzorek uprostřed by vydrřej ještě jednou tolik. Přikláněl jsem to nevhodnému váhovému indexu sady 91. Koupil jsem ty samé gumy s indexem 98 tak jak je v TP a je to to samé. Co jsem zatím zjištoval a řešil, se dá shrnout , že tenhle vzorek není vhodný na tak těžká auta s naftovým motorem. Jediná pomoc než to ojedu foukat předek na 2.8 Další gumy už budou P7 , nebo podobný pevný kraj gumy. Citovat
stanchez Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Původně zaslal: Matuska Obvod kola s obutím 225x55 R17 je o 1,65% větší, než obvod kola s předepsaným obutím. Taková bude i odchylka pro rychlost atd. [upravil dne 28.4.2008 Matuska] stale nerozumiem tomu,ako moze sirka pneumatiky zvacsit obvod kolesa.Ved zvacsit ho moze iba vyssie profilove cislo alebo priemer a nie sirka,nie?Napr. ak by dal rozmer 255x50x17 tak sa obvod zmensi alebo podobne. Citovat
gaj1182 Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Obvod kolesa je PI * priemer no a priemer pneumatiky je priemer disku + vyska pneumatiky a vyska pneumatiky je sirka dezenu * profilove cislo. To profilove cislo udava percento vysky pneumatiky ku sirke, cize ked rastie sirka, tak rastie aj vyska pri tom istom profile Citovat
stanchez Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 aha,a ja som si myslel,ze profilove cislo udava iba vysku pneumatiky,a to je vlastne pomer vysky k sirke .Zas som o nieco mudrejsi,dik Citovat
John_Ice Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Já mám jenom ve velkém TP 215X55X17 W,žádnou alternativu,jenom zimáky mohu mít rychlostní index Q. No o policii ani tak nejde,ale v dnešní době,kdy nikdo nemá peníze navíc ani pojišťovny,tak věřte,že jakmile nebudete mít správnej rozměr dle TP a budete učastníky dopravní nehody,tak jste v loji a nemusí se být ani viníkem. Kámoš si tam šoupnul nějaké gumy(prý super) nějakej debil mu vlítnul do auta(křižovatka),nebyla to jeho vina a ani nejel kámoš rychle kolem 50-60mimo obec.Ale bohužel narazil na ,,chytrolína,,(možná to byl umysl ho trefit),zavolali policii a hned,že je to jasný...bla bla bla,a na konec vyčůránek řekl,že nemá správně kola(pneumatiky).Policie s tím nemohla nic dělat...nevím jestli to maj v compu a nebo zavolali někomu...prostě do protokolu uvedli rozměr a že nevyhovuje a co myslíte.Náhle byl vinen on...pokutu dostal taky a pojišotna mu nic nedala...tak nějak.Prostě dokud se nic nestane a nenarazíte na někoho takle chytrýho,tak je to v poho,ale potom.... pro pláč Citovat
Marky Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Původně zaslal: Milhaus65 Jestli můžu doporučit tak vzhledem k tvaru vzorku, bych se přikláněl v takovém rozměru k P7. Má lepší - pevněšíj okraje. Já jsem se natrápil na mých 18 \" s KUMHO ECSTA , která má kraje vzorku směrem ven dost prořezané a gumy se dost krajem sjíždí. První sada se mi sjela za 15-18000 km. Na autě vše OK, vzorek uprostřed by vydrřej ještě jednou tolik. Přikláněl jsem to nevhodnému váhovému indexu sady 91. Koupil jsem ty samé gumy s indexem 98 tak jak je v TP a je to to samé. Co jsem zatím zjištoval a řešil, se dá shrnout , že tenhle vzorek není vhodný na tak těžká auta s naftovým motorem. Jediná pomoc než to ojedu foukat předek na 2.8 Další gumy už budou P7 , nebo podobný pevný kraj gumy. Zdá sa, že o tom čo to vieš, chcem sa spýtať vpredu sa mi zjazdili vnútrajšky gúm, je to na geometriu? Alebo to môže byť gumami. Mám najazdených 140k, nič mi vpredu nehrkoce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.