Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem při listování nejmenovaného časopisu narazil na článek o výfukogrillu. Ale přiznám se, že bych z něho jídlo nechtěl:bojim

post-0-14109600302597_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: stalmik

to je strašný.. Fuuj..

Přeji dobrou chuť:D:D:D:D

No pěkně děkuju.. to je fakt šílenost.. sice mě ten princip zajímá ale chtělo by to ochutnávače..:D

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Ale co, cuchnu a jim ne? :D Ja bych to asi i zkusil, kdyz tamhle muzou zrat cvrcky, co bych ja nemoh jist rizek z vejfuku a nebo mají dvě koncovky:myslim:D

Ale co mají říkat ti, co nemají benzin ale naftu?? Ale čvrtci nejsou ěpatná, mají protein:)

Odesláno

No co karbose okreneny troskou sazi z nafty. Vy byste si nedali???

Odesláno

mohlo by to být zajímavé,ale jde o to za jak dlouho by to bylo hotové.

Abych stihnul někam dojet,než se to udělá. A zastavovat každou chvilku a chodit se dívat jestli to náhodou už není hotové.:myslim? No nevim nevim

Odesláno

kruci, ja tu trpim v praci hladom a vy takto... dajte to sem, je mi jedno kolko to ma olova. :)) a to som si dal zavezok ze dnes toho moc nezjem... s...m na to, musi mat aspon bagetuuuuu

Odesláno

jenom nechapu jak to v tom vejfuku drzi za jizdy :D a co vejfuky zahnuty dolu to pak brousí ten spodek o zem ne, a co homologace aby pánové policisti nedostali chut, nedali pokutu a eště to nesnědli :(:grr ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...