jakub106GTI Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Tak jsem si koupil mračítka a rovnou jsem je nechal stříknout do barvy....lepí se zatím jsem je tam nedal..Chci se zeptat čím je mám nalepit aby se podle potřeby mohly sundat a dát třeba na jiný světla-čirou.A když to pak odlepím aby to nebylo zničený a dalo se to lepidlo nějak sundat...díky pár fotek jak to vypadá na auto to dám zítra a pošlu fotku jak to vypadá Citovat
Schreek Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Pokud počítáš s tím, že je budeš ještě někdy sundavat, tak doporučuju nějakou kvalitnější oboustrannou lepící pásku. Mám takhle na autě kryty klik drží to dobře, ale když je budu chtít sundat tak stačí pořádně zabrat a sou dole Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Schreek Pokud počítáš s tím, že je budeš ještě někdy sundavat, tak doporučuju nějakou kvalitnější oboustrannou lepící pásku. Mám takhle na autě kryty klik drží to dobře, ale když je budu chtít sundat tak stačí pořádně zabrat a sou dole to je super nápad:))myslím že v práci máme takovou tu žlotou oboustranku na koberce:))) Díky:potlesk Citovat
Schreek Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Hlavně nešetřit, aby Tě pak někde mračítka neopustili Pak nahod foto jak to na autě vypadá Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Schreek Hlavně nešetřit, aby Tě pak někde mračítka neopustili Pak nahod foto jak to na autě vypadá no to by mě naštvalo ptz zrovna nejlevnější sranda to není..... zítra sem dám fotky:)))snad bude hezky na focení dneska je totiž fakt hnus počasí Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 ja to mel na facku specialni oboustranou paskou primo na automobily, koupil jsem ji u jedne firmy u Jicina, myslim auto-Tiler, nebo tak nejak... jedno mracitko se mi urvalo ve 190 km/h - asi po pul roce jezdeni - ale jen cast gumy (urcite spatne odmasteno) Citovat
Ticcino Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 OT: Ta fotka s mračítky zapíchlými do topení, to je bomba Citovat
Lentilka Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 ony stojí litr co? taky si je chci pořídit:) pak dej foto ať vím:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Ticcino OT: Ta fotka s mračítky zapíchlými do topení, to je bomba no jo :)přemýšlel jsem jak to vyfotit a toto mě napadlo jako jediný::D:D:D:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Lentilka ony stojí litr co? taky si je chci pořídit:) pak dej foto ať vím:) litr?no to neeee... S poštovným mě to vyšlo na 550 Kč + stříknutí do barvy ¨ takže jestli máš barvu tak tě to vyjde levněji Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Scratch ja to mel na facku specialni oboustranou paskou primo na automobily, koupil jsem ji u jedne firmy u Jicina, myslim auto-Tiler, nebo tak nejak... jedno mracitko se mi urvalo ve 190 km/h - asi po pul roce jezdeni - ale jen cast gumy (urcite spatne odmasteno) tak já jdu na to....Ještě dneska to sem nahodim s fotkou...No ve 190 lepší mračítko než třeba kolo co:roll aspon vim že pořádně odmastit:) Citovat
chuck11 Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 JJ odmastit a po celém nalepit,já jsem použil oboustranou lepící pásku pro venkovní použití,které odolává i nějakým těm povětrnostním vlivům.Už nevím jak jse jmenovala ale kupoval jsem ji v Hornbachu.Takže chtěj oboustranou lepící pásku pro vekovní použítí. Ps.: kdybys nesehnal tu tak dobře drží i oboustraná lepící páska co je na zrcadla:super Citovat
killer Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 No jo taky kdyby se našel nějakej šťouravej policajt tak aby to šlo bez úhony sundat co?.... Citovat
Smety Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 jj, jak píšou ostatní, nejlepší oboustranka, taky sem ji použil a dva roky mračítka držela bez problémů... Jinak, neměl si včera auto v servisu u Mojžíška v Sendra? Zdálo se mi, že by mohlo být tvoje... Citovat
Meldik Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 jenom takovej poznatek, oboustranku mam v ruce skoro denne...drzi lip, kdyz se nareze na vice kousku a nalepi...klidne vedle sebe, ale ne v jednom kuse!!!....uz se tesim na foto.... Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Smety jj, jak píšou ostatní, nejlepší oboustranka, taky sem ji použil a dva roky mračítka držela bez problémů... Jinak, neměl si včera auto v servisu u Mojžíška v Sendra? Zdálo se mi, že by mohlo být tvoje... jo přesně tak to bylo moje autí) tak už mám fotky sice jen pár ale co:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 myslím že na čirou to bude lepší ale tu zatím nemám...barva myslím taky dobrý Citovat
309GT Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 Zdravím,je to pěkný....taková maličkost a jak to změní,až bude čirá tak to bude 100% hezčí,měl jsem půjčené od kamaráda angel eye\'s projektory a auto už nebylo z roku 1991 ale minimálně 1996:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.