Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si koupil mračítka a rovnou jsem je nechal stříknout do barvy....lepí se zatím jsem je tam nedal..Chci se zeptat čím je mám nalepit aby se podle potřeby mohly sundat a dát třeba na jiný světla-čirou.A když to pak odlepím aby to nebylo zničený a dalo se to lepidlo nějak sundat...díky

pár fotek jak to vypadá na auto to dám zítra a pošlu fotku jak to vypadá

post-0-14109600255699_thumb.jpg

Odesláno

Pokud počítáš s tím, že je budeš ještě někdy sundavat, tak doporučuju nějakou kvalitnější oboustrannou lepící pásku. Mám takhle na autě kryty klik drží to dobře, ale když je budu chtít sundat tak stačí pořádně zabrat a sou dole :super

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Pokud počítáš s tím, že je budeš ještě někdy sundavat, tak doporučuju nějakou kvalitnější oboustrannou lepící pásku. Mám takhle na autě kryty klik drží to dobře, ale když je budu chtít sundat tak stačí pořádně zabrat a sou dole :super

to je super nápad:))myslím že v práci máme takovou tu žlotou oboustranku na koberce:)))

Díky:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Hlavně nešetřit, aby Tě pak někde mračítka neopustili :aut Pak nahod foto jak to na autě vypadá :super

no to by mě naštvalo ptz zrovna nejlevnější sranda to není.....

zítra sem dám fotky:)))snad bude hezky na focení dneska je totiž fakt hnus počasí

Guest Scratch
Odesláno

ja to mel na facku specialni oboustranou paskou primo na automobily, koupil jsem ji u jedne firmy u Jicina, myslim auto-Tiler, nebo tak nejak... jedno mracitko se mi urvalo ve 190 km/h - asi po pul roce jezdeni - ale jen cast gumy (urcite spatne odmasteno)

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

ony stojí litr co? taky si je chci pořídit:) pak dej foto ať vím:)

litr?no to neeee...

S poštovným mě to vyšlo na 550 Kč + stříknutí do barvy

¨

takže jestli máš barvu tak tě to vyjde levněji

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja to mel na facku specialni oboustranou paskou primo na automobily, koupil jsem ji u jedne firmy u Jicina, myslim auto-Tiler, nebo tak nejak... jedno mracitko se mi urvalo ve 190 km/h - asi po pul roce jezdeni - ale jen cast gumy (urcite spatne odmasteno)

tak já jdu na to....Ještě dneska to sem nahodim s fotkou...No ve 190 lepší mračítko než třeba kolo co:roll

aspon vim že pořádně odmastit:)

Odesláno

JJ odmastit a po celém nalepit,já jsem použil oboustranou lepící pásku pro venkovní použití,které odolává i nějakým těm povětrnostním vlivům.Už nevím jak jse jmenovala ale kupoval jsem ji v Hornbachu.Takže chtěj oboustranou lepící pásku pro vekovní použítí.:papa

Ps.: kdybys nesehnal tu tak dobře drží i oboustraná lepící páska co je na zrcadla:super

Odesláno

jj, jak píšou ostatní, nejlepší oboustranka, taky sem ji použil a dva roky mračítka držela bez problémů... :super

Jinak, neměl si včera auto v servisu u Mojžíška v Sendra? Zdálo se mi, že by mohlo být tvoje... :myslim

Odesláno

jenom takovej poznatek, oboustranku mam v ruce skoro denne...drzi lip, kdyz se nareze na vice kousku a nalepi...klidne vedle sebe, ale ne v jednom kuse!!!....uz se tesim na foto....:super

Odesláno
Původně zaslal: Smety

jj, jak píšou ostatní, nejlepší oboustranka, taky sem ji použil a dva roky mračítka držela bez problémů... :super

Jinak, neměl si včera auto v servisu u Mojžíška v Sendra? Zdálo se mi, že by mohlo být tvoje... :myslim

jo přesně tak to bylo moje autí:)) tak už mám fotky sice jen pár ale co:)

post-0-14109600305427_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím,je to pěkný....taková maličkost a jak to změní:o,až bude čirá tak to bude 100% hezčí,měl jsem půjčené od kamaráda angel eye\'s projektory a auto už nebylo z roku 1991 ale minimálně 1996:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...