DAW11 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 v pondeli jak sem dosel ze sichty sem chtel jet do obchodu a co se nestalo nastartuju povolim ručni brzdu jako obvykle to v zadnich brzdach neco jakoby skubne-povoli ale jen jedno kolo leve sem tahnul zasebou ani se nehlo tož sem to po dvou dnech rozkuchal nemohl sem povolit čelisti nakonec se povedlo pak sem maturoval jak sundat buben taky se povedlo po 2 hodinach ale jak sem to shodil vypadalo vše ok oblozeni neni sjete je lepene takže tam neni ani nyt co by se mohl rajbnout proste zahada prostřikal sem to Wd-čkem (pohyblive časti) jeste musim skouknout lanovod proste mnš to nejde dohlavy . setkal se už nekdo s nečim takovym popřipade jak to vyřesil [upravil dne 25.4.2008 DAW11] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Uz sa to tu riesilo, staci popozerat. V skratke, kludne tam nemusis mat ziadnu chybu. Proste prisiel si s teplym autom, ohriatymi brzdami a jak si dal rucnu, tak pri ochladnuti sa \"zasekli\" respekt \"zapiekli\" neviem ako to mam nazvat, proste ostali zaseknute. Pokial vsetko funguje a nevidis ziadny zadrhej, tak by to malo fachat dalej. Ale odporucam (ked pocujes skubani) tak vymenit lanka... Citovat
Kdo Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Podívej se na lanovod, je možné, že je třeba někde prasklý (nemusí být podmínkou) a zarezlý. Ručka má sílu, aby lano v bovdenu přítáhla, ale vratné pružiny už takovou sílu nemají, aby ev. zarezlé lanko vtahly zpět a proto zůstalo zabržděno. Citovat
DAW11 Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 na leve strane za šoferem je totalne zahrazly lanovod takze uz mam obednany novy vyreseno:roker Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Vole objednaj obidva , nemen iba jeden... Citovat
chuck11 Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Lubk0-si tady nováčkem,ale mírní trošku slovník:bacha:bacha Citovat
pastorek Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: DAW11 na leve strane za šoferem je totalne zahrazly lanovod takze uz mam obednany novy vyreseno:roker Súhlasím s Lubk0-m. Je rozumnejšie meniť oba lanovody naraz. Pri jemnejšom používaní ručnej brzdy sa stáva že funguje \"cestou menšieho odporu\". Citovat
DAW11 Odesláno 26. duben 2008 Autor Odesláno 26. duben 2008 tož nakonec sem obědnal i to druhe lanko ale to hlavni (dlouhe) měnit nebudu;) Citovat
The_LL Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 presne to se mi stalo od ty doby pouzivam jako parovacku rychlost a rucce se vyhejbam (vzheldem k tomu ze z 95% to staci zabrzdit kvaltem).. jinak pokud se ti to stane staci sundat kolo a do bubnu prastit kladivem a oni odskocej... nicmene jak se tu probira je to lanovodama muzes v nich mit i vlhkost a pri tuzsim pocasi zamrzaj apod... na kolik te to vlsten vyslo to novy lanko ? (taky na nej mozna jendou dojde) Citovat
DAW11 Odesláno 27. duben 2008 Autor Odesláno 27. duben 2008 Původně zaslal: The_LL presne to se mi stalo od ty doby pouzivam jako parovacku rychlost a rucce se vyhejbam (vzheldem k tomu ze z 95% to staci zabrzdit kvaltem).. jinak pokud se ti to stane staci sundat kolo a do bubnu prastit kladivem a oni odskocej... nicmene jak se tu probira je to lanovodama muzes v nich mit i vlhkost a pri tuzsim pocasi zamrzaj apod... na kolik te to vlsten vyslo to novy lanko ? (taky na nej mozna jendou dojde) cca.660kč me vyjdou oba dva lanovody doufam že to budou pogumovane lanka jako sem tam mel doposud dojdou mi asi až v utery dam vedet jestli jestli jsou pogumovane mi by stačilo použivat motor misto ručni brzdy ale jezdi i manželka a ta ma řidičak teprve kratce potřebuje ručku na rozjiždeni do kopce u nas ve F-M je dost křižovatek v kopcich takže se bez toho neobejde Citovat
DAW11 Odesláno 27. duben 2008 Autor Odesláno 27. duben 2008 nekde sem tu videl schema jak poskladat v kotoučovem bubnu ale už si nepamatuju kde ale myslim ze to tu nekde bylo hledal sem ale nenasel nevi kde?nebo by popripade mohl nadodit foto mam knihu jak na to p406 ale tam to neni tak zretelne .predem dik Citovat
The_LL Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 Původně zaslal: DAW11 ..ale jezdi i manželka a ta ma řidičak teprve kratce potřebuje ručku na rozjiždeni do kopce u nas ve F-M je dost křižovatek v kopcich takže se bez toho neobejde ... Jj tak to chapu ono je to i pohodlnejsi se do kopce rozjet pres rucku.. aspon se mi zda.. jinak dik za info (po tom tematu jsem taky koukal ale nenarazil na nej ) Citovat
DAW11 Odesláno 2. květen 2008 Autor Odesláno 2. květen 2008 tož hotovo celkove naklady 600kč už zas jezdim:papa ale nevim ne jak dlouho do vydrzi zas bez poruchy:myslim toz to nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.