Neon Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 Tak já vím, že to není auto k chlubení, ale přemýšlel jsem nad něčím nízkoobsahovým do Prahy dp práce a že 406tka zůstane doma Adél, kdyby bylo zapotřebí někam nutně s Kryštofem, prostě to bude rodinné a Filcka bude moje pracovní \"pražské\" auto Původně byla v plánu 206tka s 1.2, nebo 1.4 motorem, ale díly za opravu jsou úplně jinde a pořizovačka taky. Felda je rok 2000. Motor 1.3MPi (50KW) subjektivně jede líp, než Fábka, ale na závopdy to pochopitelně není. Výbava LXi (tedy totál socka), má jenom defend lock . Najeto poctivejch 96kkm, servisovaná, bez jediné známky RZI, páč byla částečně garážovaná a když do ní vysypu nějaký peníze, za spotřební díly, tak je to celkem sranda, což mi jako pracovní auto vyhovuje. Příklad: destičky FERODO cca 600,-, kotouče FERODO cca 400,-, koncový díl výfuku cca 800,-, čelní sklo cca 2000,-, náhr. světlo cca 600,-. A na vraku jsou díly taky levný. Dalším kladem je, že jsem auto napsal na kamaráda, co bydlí na Praze 1 a já jsem provozovatelem, takže jsem získal parkovací kartu na Prahu 1, kde dělám. A u dražšího auta, jako bude třeba ten BAWor bych to neudělal. Zápory: myslim, že neni moc bezpečná, proto to bude auto především pro mě a roďka bude jezdit ve 406tý, dále neni to moc hezký auto a nemá to žádnou výbavu - ani servo, ale na prahu ideální A hlavně za ty peníze by byl hřích ho nevzít Fotky udělám a hodim sem, ale je to klasická felina se zachovalým lakem a karoserií a rok bude minimálně sloužit. A hlavně jsem klidný, že máme před barákem zase 2 auta. Ikdyž rovnocenný nástupce ropise to není ... Původně zaslal: adraj Neone už jsi v ní někdy jel? Já budu mít premiéru ve středu,tak se ptám. Jinak auto to třeba bude v pohodě a bez problémů(doufej,toho smajlíka si neodpustím :D:D). Jo, jel ... je v pohodě. Sice se v ní trochu stydim, ale to je o zvyku. Možná si jenom udělám fólie, ať to neni skleník, ale ten motor je na Prahu dostačující. Jenom by to chtělo servo a trošku lepší interier (aby bylo kam odkládat věci). V pohodě zatím je a kdžy něco ze spotřebáků odejde, tak je to za pár šupů ... [upravil dne 25/4/2008 Neon] Citovat
Kdo Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Neone, schvaluji a přeju moc štastných METRŮ. Nejde o výsměch. Pro Prahui ideální. Koho zajímá maximálka, spotřeba na sto, nebo obsah kufru?? Důležité je se dostat z bodu \"A\" do bodu \"B\" (nejlépe) rychleji, než když půjdeš pěšky. A \"kecy\" typu: \"todlenc nikdy\" neber vážně. Dobrá volba Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 taky schvaluju, vem ji na sraz, moje Ada teda prijede taky pucmou :-) Citovat
Neon Odesláno 26. duben 2008 Autor Odesláno 26. duben 2008 Péťo, no teda, to je rychlejší a zběsilejší, než SPY, nebo BLESK!! Jo, to je ona! By mě zajímalo, jak jsi trefil tu pravou, když u nás v okolí jich je asi 5 podobný barvy ... ;) PS.: Když už jsi jel kolem, tak jsi se měl stavit na KAFE, nebo třeba jenom na VODU ... Scratch: nene, na sraz pojedeme rodinou 406tou, felda bude z 95% pražské auto ... na sraz P-C budu spíš využívat 406tou ... [upravil dne 26/4/2008 Neon] Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 Původně zaslal: Neon Péťo, no teda, to je rychlejší a zběsilejší, než SPY, nebo BLESK!! Jo, to je ona! By mě zajímalo, jak jsi trefil tu pravou, když u nás v okolí jich je asi 5 podobný barvy ... ;) PS.: Když už jsi jel kolem, tak jsi se měl stavit na KAFE, nebo třeba jenom na VODU ... Scratch: nene, na sraz pojedeme rodinou 406tou, felda bude z 95% pražské auto ... na sraz P-C budu spíš využívat 406tou ... [upravil dne 26/4/2008 Neon] jsem jel na jahodnici pro jeden dil tak sem to vzal kolem a nebylo moc času , jinak poznal jsem ji hladce , ale otom az na Seči Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Neon Péťo, no teda, to je rychlejší a zběsilejší, než SPY, nebo BLESK!! Jo, to je ona! By mě zajímalo, jak jsi trefil tu pravou, když u nás v okolí jich je asi 5 podobný barvy ... ;) PS.: Když už jsi jel kolem, tak jsi se měl stavit na KAFE, nebo třeba jenom na VODU ... Scratch: nene, na sraz pojedeme rodinou 406tou, felda bude z 95% pražské auto ... na sraz P-C budu spíš využívat 406tou ... [upravil dne 26/4/2008 Neon] jsem jel na jahodnici pro jeden dil tak sem to vzal kolem a nebylo moc času , jinak poznal jsem ji hladce , ale otom az na Seči Jsi ji poznal podle toho že byla řádně umytá a vyleštěná houbičkou... Citovat
Neon Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Hele, Hurvajzi, nech si to, jo?? :D To jenom budu muset lípnout do toho TOPICu, že je to relativně v pohodce. Na náklady firmy jsem to nechal vypucovat (to šlo v poho) a ty moje rýhy relativně rozleštil, takže vcelku pohodka ... A mám aspoň ponaučení ... (Ikdyž jsem to tušil i předtím ... ) Citovat
Pata Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 pekna, pekna, kdybys shanel nejake dily, tak napis SZ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.