Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Shánim plechovej kryt motoru,nevíte někdo jestli to nějaký 306ky měly standartně nebo kde to sehnat?

Bohužel na peugeot sportu to vyobrazený maj ale cena ani obj. číslo neni.

dík

Odesláno

A nemate tu nikde na to linku :D Pokial by to nebolo zlozite spravil by som si to aj ja :D

Odesláno
Původně zaslal: dzavel

Ach ta lenost:)

Dakujeeeeeeeeeem :D Plech nejaky doma je, nevyzera to nejak zlozito, tusim to o weekendu vyskusam :D

Odesláno

No uz mam objednanu u tatka s roboty velku tabulu pozinkovaneho plechu :P Hadam buduci week sa do toho pustim...

Odesláno

taky jsem si ho udelal z plechu zbyva jen namontovat...nekde tu byl na foru peknej planek i s rozmerama a nejsem si jisty jestli je to tento odkaz...Kazdopadne ja delal sefa na laseru takze to trvalo cca 6 vterin a byl plech z 1mm lesteneho nerezu hotov....:super

Odesláno
Původně zaslal: hnjupis

taky jsem si ho udelal z plechu zbyva jen namontovat...nekde tu byl na foru peknej planek i s rozmerama a nejsem si jisty jestli je to tento odkaz...Kazdopadne ja delal sefa na laseru takze to trvalo cca 6 vterin a byl plech z 1mm lesteneho nerezu hotov....:super

Tak to by se mi na 406 taky líbil kryt motoru.;)

Odesláno

Tie rozmery budu pasovat i na 406 ku ?? Inac asi rozmery pre diery na tie sroby nemas ze :D

Hlavne asi predne, zadne nejak prirobim .... A este si tam nedal rozmery prednej sirky, viem ze to je vzdy ine, ale aspom priblizny rozmer ? Aby som sa vedel odhadnut.

Guest servisman
Odesláno

Tak to by se mi na 406 taky líbil kryt motoru.;)

není problém naměřit a udělat si jej:)

Guest servisman
Odesláno

to je mi jasné :) o krytu se už psalo,já osobně dělal kryt pod motor u laguny,nejprve z tvrdýho papírového deklu,dopasoval pak z plechu.

nahodil jsem jen obr jak vypadá a cenu kolik stojí ten plastový.

Odesláno

No ja myslim ten rozmer vrchny, ked si pozrem tvoje obrazky, co tam mas ten s tymi rozmermi, tak ta vrchna obla cast, co je najsirsia, tak tu myslim :D

Vyjadrujem sa jak retard, sorry. Ale tam ani rozmer nemas, mas tam ze to ma kazdy inak :D

To by som chcel len priblizny rozmer, dam tam ale o 10Cm viac a potom budem dorezavat....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...