Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hlavně, že sis ode mne nějaké díly bral ... a bylo to jenom na chvíli. Ale je to tvé rozhodnutí, že s tímto vozítkem končíš. A také mě zajímá, co bude následovat.

Odesláno

Jeny : Prodávat to nemá cenu,eko výpalné je 10K a co si budeme povídat,auto už žádnou hodnotu nemá.Dávat to někomu zadarmo nebudu a nechci se dívat jak třeba někdo ničí rok mojí práce.To jí radši zničím sám....:D

Odesláno
mno jak myslois doaufam zme skoncis upuga?

Uvidíme,chci buď 406 Break ale v 3.0 V6 nebo pak je v záloze ještě jedno,ale to je trochu jiná liga,začali se mi líbit ameriky....:D
Odesláno

ja taky mam rad muscle carrs....moc se mi libi Chevrolet Chevelle SS 5O2......jinak ja bych vedel o dovcela pekne P 4O6 sedan v šedive metalize na DOTZ brand hatch..Je to byvale auto otce meho kamose...jezdil sem v ni je moc pekna....:aut

Odesláno

Kujon106: Jasný,vím o tom,ale nemá to cenu dávat dál,není to nic extra a v celku z toho dostanu míň než po dílech.Pár dílů je docela raritních.....je to sice rok práce ale.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...