Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takkjsem donucen se zbavit auta,tak se tak nějak ptám,kolik je reálná prodejní cena,chce ho tchán,navrhl jsem mu cenu o dost nižší,než jsou v inzerátech,tak chci spíš ze zvědavosti posouzení.Je to 306 kombi,1,9 TD,má to klimu,centrál,přední okna a zrcátka v elektrice,zrcátka jsou vyhřívané,dešťový senzor,mlhovky,2x airbag,tažné zařízení,podvozek V-MAXX,čirá optika s angel eyes.Auto nebylo nikdy havarované.Zadní náprava nedávno měněna za kotoučovou,ta je v pohodě.Bude na plecháčích.Najeto necelých 200000,motor šlape v pohodě.Pak závady:teče trochu těsnění pod vanou,ale od výměny k výměně nedolívám olej,ale dělá trochu loužičku,pak nejde klima,je po opravě,ale utíká to u těsnění u kompresoru,náplň vydrží asi 3 měsíce,jinak vše funguje:oTak by mě tak nějak zajímal Váš názor na cenu.:myslim

[upravil dne 22.4.2008 olda]

post-0-14109600228633_thumb.jpg

Odesláno

Myslím, že zmíněných 90 000 je tak akorát.

- aut je moc, ceny jsou nízké

- tchán ocení, že zná minulost auta

- oprava klimy a oleje může být až do 10 t, pokud nenatrefíte na nějaký levný kompresor.

Kdybys ji prodával na inzerát, tak tolik nedostaneš.

Ale kdyby tchán kupoval např. na inzerát, tak by zase koupil nejistou minulost.

Takže asi tak akorát.

Odesláno

Klima je opravená,je to jen těsnění u kompresoru,ukázala to barva,ale nestihl jsem to opravit.Nechávám mu to za 70000,-což si myslím,že je rozumná cenovka.K autu je i originál NL tp a důkladný proklep Švýcarskou policií,takže auto je čistý:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...