Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska konečně dával dlouho očekávaný liťáky a objevilo se pár nepříjemností:nevim

Objednal sem komplet šrouby i s pojistnejma-pojistný byly ok ale ty zbylý - když končí zavit se rozšiřují na kužel, pak ještě kus šroubu a teprve potom rovná podložka. V tom rozšíření se to nevejde do díry v kole a zastaví se na kuželu takže k ničemu... Takovouhle záludnost jsem nečekal navíc když měly jen jeden typ s rovnou dosedací plochou... Zatím sem tam dal s plecháču, tyhle musim poslat zpět a sehnat jinde nový...

Problém další je když to víc rozjedu a brzdim tak kope pedál a auto se klepe- příčinu bych hledal v kotoučích ale s plecháčema (o dva palce menší) jsem nic nepozoroval. Jedině že tou změnou velikosti by se projevily nedostatky kotoučů jinak si to nedokážu vysvětlit.

Dík za rady a názory

[upravil dne 21.4.2008 cyberzef]

post-0-14109600225753_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

....zvlněnej kotouč ?

nejspíš ale nechápu to-s plecháčema 13\" to brzdilo uplně normálně ale hned popřehození kol takováhle hrůza:myslim

Odesláno

No já měl stejný problém, akorát to šlo od zadní nápravy. Přeházel jsem kola,vyzkoušel jiné gumy, náprava byla po repasi, bubny stočené, vyměnil jsem ložiska a nic. Nakonec jsem to vzdal, litáky prodal a dal zpátky plechy. Auto pak jezdilo a brzdilo bez problému až do prodeje. (6 let) Ty kola byly 14\"x 6,5

Odesláno

Fuha, skus to nejak vyskusat, ci to roby predok alebo zadok. Hod si na predne trinastky prezen to. A potom naopak na zadne. Uvidis ci to bude robit.

Odesláno

já taky...

jen co mě zaujalo že jeden byl seklej z vnitřní strany...ale jak řikám bylo to bez gum i s gumama na vyvažovačce(pokaždý jiná) a nikdy se nic nezjistilo

Odesláno

A ked prehodis predne disky za zadne ? Si pisal ze ty to robi zadok, tak tie disky prehod. Pokial bude robit dalej, treba hladat chybu inde...

Alebo si skus zohnat niekoho, kto ma 306 ku, alebo nejakeho peugeota, a skus mu tam tie kola nahodit, ze co to povie... Proste musis prist na to, ci to je v kolesach alebo v aute...

Odesláno

chápu...budu to muset nějak vyzkoušet...doufám, že to bude v těch brzdách protože sem stejně chtěl dělat nový-na zadku brzdí každý kolo jinak tak je to potřeba

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...