cyberzef Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Tak jsem dneska konečně dával dlouho očekávaný liťáky a objevilo se pár nepříjemností Objednal sem komplet šrouby i s pojistnejma-pojistný byly ok ale ty zbylý - když končí zavit se rozšiřují na kužel, pak ještě kus šroubu a teprve potom rovná podložka. V tom rozšíření se to nevejde do díry v kole a zastaví se na kuželu takže k ničemu... Takovouhle záludnost jsem nečekal navíc když měly jen jeden typ s rovnou dosedací plochou... Zatím sem tam dal s plecháču, tyhle musim poslat zpět a sehnat jinde nový... Problém další je když to víc rozjedu a brzdim tak kope pedál a auto se klepe- příčinu bych hledal v kotoučích ale s plecháčema (o dva palce menší) jsem nic nepozoroval. Jedině že tou změnou velikosti by se projevily nedostatky kotoučů jinak si to nedokážu vysvětlit. Dík za rady a názory [upravil dne 21.4.2008 cyberzef] Citovat
M.a.R.i Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Nechci strašit,ale pokud ti auto vibruje při brždění,tak to může být poškozeným diskem Citovat
cyberzef Odesláno 21. duben 2008 Autor Odesláno 21. duben 2008 jel sem s tim 140 a dobrý-jen při brždění... jinak tam jsou komplet nový gumy a na vyvažovačce bez problémů Citovat
čakom Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 objednací číslo šroubů je 5405,61 jsou bez rozšířšni a z plochou dosedací hlavou na asi 19 klíč. Citovat
cyberzef Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: omegaalfa ....zvlněnej kotouč ? nejspíš ale nechápu to-s plecháčema 13\" to brzdilo uplně normálně ale hned popřehození kol takováhle hrůza:myslim Citovat
petr123 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 No já měl stejný problém, akorát to šlo od zadní nápravy. Přeházel jsem kola,vyzkoušel jiné gumy, náprava byla po repasi, bubny stočené, vyměnil jsem ložiska a nic. Nakonec jsem to vzdal, litáky prodal a dal zpátky plechy. Auto pak jezdilo a brzdilo bez problému až do prodeje. (6 let) Ty kola byly 14\"x 6,5 Citovat
cyberzef Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 tak to nezní moc povzbudivě...no snad na to přijdu co tomu schází a nebude to tak vážný Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Fuha, skus to nejak vyskusat, ci to roby predok alebo zadok. Hod si na predne trinastky prezen to. A potom naopak na zadne. Uvidis ci to bude robit. Citovat
petr123 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 To je jednoduché, zabrzdi jenom ruční brzdou Citovat
cyberzef Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 tak jsem zkoušel ručku a jde to vážně od zadu:bojim Citovat
cyberzef Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 pár menších záseků na tom bylo ale nevypadalo to nijak vážně spíš jen od parkování Citovat
cyberzef Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 já taky... jen co mě zaujalo že jeden byl seklej z vnitřní strany...ale jak řikám bylo to bez gum i s gumama na vyvažovačce(pokaždý jiná) a nikdy se nic nezjistilo Citovat
Karel Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 a opticky nebylo vidět nic, myslím osmici Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 A ked prehodis predne disky za zadne ? Si pisal ze ty to robi zadok, tak tie disky prehod. Pokial bude robit dalej, treba hladat chybu inde... Alebo si skus zohnat niekoho, kto ma 306 ku, alebo nejakeho peugeota, a skus mu tam tie kola nahodit, ze co to povie... Proste musis prist na to, ci to je v kolesach alebo v aute... Citovat
cyberzef Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 chápu...budu to muset nějak vyzkoušet...doufám, že to bude v těch brzdách protože sem stejně chtěl dělat nový-na zadku brzdí každý kolo jinak tak je to potřeba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.