Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtěl bych poradit ...když je zadreny motor a vymění se konkretne P205 1.9GTI za stejny jak se to má provést myslím tim jestli je to legalní nebo jak s technickou?

Guest servisman
Odesláno

nebo zajít a nechat si číslo motoru vymazat to jde taky

Odesláno
Původně zaslal: Gvam

a to mi vymažou kde na technicke nebo v servisu

na mestskym urade s rozsirenou platnosti, pripadne obor dopravy, google ti poradí kde je to v tvý lokalitě

[upravil dne 21.4.2008 aaischa]

Odesláno

naco vymazat ?? motory xu9ja atd mají hliníkovou destičku nanýtovanou na bloku. je to na ploše kde dosedá hlava za altíkem. Tak to odvrtej a přínýtuj na ten nový motor

Odesláno

Ahoj všem. A co mám dělat já? Motor jsem vyměnil nic jsem nehlásil:mad: a ted sem byl na technické a bum nesedělo číslo motoru:roll. Technickou sem prošel páč typově se motory schodujou? Napsaly to jako lehkou závadu. Motor sem koupil na vrakáči takže bude v tom problém na přepisu??

Odesláno

Presne tak, motor je uz ako nahradny diel. Jeho vymenu nemusis nahlasovat. Kamarat motor menil, a nic nikde nenahlasoval. Na technickej sa ho pytali, ze ma ine cislo motora, povedal ze je to taky isty typ a ze teraz je motor vymenitelna suciastka. Povedali ze ma pravdu,a bez problemov mu ju spravili.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...