Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Při jízdě na plyn mi to ve vyšších otáčkách sem tam trošku škubne, jako by tam na zlomek vteřiny nešlo palivo.

Netušíte někdo?

Odesláno

zalezi jaky mas plynovy zarizeni, jestli jeste to stare Vialle, nejspis se s tebou louci vstrikovaci cerpadlo ( velkej pruser, nahradni dily nejsou, v cechach to skoro nikdo neservisuje, snad jen Fedor auto Prostejov ) pokud tam mas neco jineho, napr. AG Systems - DGi, tak bud spinave vstupni ventily, popr. spinavy vstrikovac, v nejhorsim pripade, vstrikovac odchazi do vecnych lovist ( je tam takova membranka, ktera se casem protrhne, momentalne hledam vhodny material, ze ktereho by se dala udelat nahradni doma, jinak za cca 2500-3000 vstrikovac repasuje pan Studeny v Jihlave, popr. novy vstrikovac cca 12 000Kc )

taky to muzou byt jen spatne svicky, popr. zapalovaci rampa, zacal bych u tech svicek, koukal jsem, ze mas problemy se starty, tak vymenit treba za nove svicky NGK BKR5EK V23

Az napises co mas za ten system LPG tak pak muzeme hledat dal, mam i nejake fotky z cisteni meho zarizeni DGi, tak vse ti muzu poskytnou ( ale nejdriv v pondeli, pres vikend se sem na forum nedostanu )

Odesláno

stalmik: vypadá to, že to máš všecno přesně obráceně :-) Ale díky za tipy

Ferry: díky. mám to auto nově, jak zjistím jaký je to typ LPG??? nemám zkušenosti.. jinak se budu muset doma mrknout do ňákých papírů.. Mám velkou černou bombu, jestli se nepletu, tak 55L, a spínač nemá různé polohy, ale fyzicky jen jednu, ikdyž stiskem můžu střídat benzín a plyn (červená benzín, zelená plyn, blikající zelená asi čeká na zahřátí motoru a pak plyn)

Odesláno
Původně zaslal: gaff

stalmik: vypadá to, že to máš všecno přesně obráceně :-) Ale díky za tipy

Ferry: díky. mám to auto nově, jak zjistím jaký je to typ LPG??? nemám zkušenosti.. jinak se budu muset doma mrknout do ňákých papírů.. Mám velkou černou bombu, jestli se nepletu, tak 55L, a spínač nemá různé polohy, ale fyzicky jen jednu, ikdyž stiskem můžu střídat benzín a plyn (červená benzín, zelená plyn, blikající zelená asi čeká na zahřátí motoru a pak plyn)

:myslim drobnůstka.. Já nemam LPG...

Odesláno

Z čehož vyplývá, že bych to měl zkusit i na benzín.. jestli to bude taky cukat, tak by se to nemělo vztahovat jen k plynu a bude to nejspíš ňákej filtr nebo svíčky nebo tak něco

Odesláno

Ferry: takže podle papírů mám Vialle :-) Tak snad to budou ty svíčky.. Ještě to vyzkoušim na benzín, jestli to taky cuká.

Odesláno
Původně zaslal: Jogin

Původně zaslal: stalmik

jo a škube to pravidelně.. po ohřátí nad 70°C to ale přestane.. Taky nevim co to je..:bojim

Nech si zmerit lambda sondu.

já osobně jsem vyměnil i lambdu a žádná změna..:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...