gaff Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Při jízdě na plyn mi to ve vyšších otáčkách sem tam trošku škubne, jako by tam na zlomek vteřiny nešlo palivo. Netušíte někdo? Citovat
stalmik Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 mam stejný dojem jenom se nejedná o vysoké nýbrž nízké otáčky a za studena.. Citovat
stalmik Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 jo a škube to pravidelně.. po ohřátí nad 70°C to ale přestane.. Taky nevim co to je.. Citovat
Ferry Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 zalezi jaky mas plynovy zarizeni, jestli jeste to stare Vialle, nejspis se s tebou louci vstrikovaci cerpadlo ( velkej pruser, nahradni dily nejsou, v cechach to skoro nikdo neservisuje, snad jen Fedor auto Prostejov ) pokud tam mas neco jineho, napr. AG Systems - DGi, tak bud spinave vstupni ventily, popr. spinavy vstrikovac, v nejhorsim pripade, vstrikovac odchazi do vecnych lovist ( je tam takova membranka, ktera se casem protrhne, momentalne hledam vhodny material, ze ktereho by se dala udelat nahradni doma, jinak za cca 2500-3000 vstrikovac repasuje pan Studeny v Jihlave, popr. novy vstrikovac cca 12 000Kc ) taky to muzou byt jen spatne svicky, popr. zapalovaci rampa, zacal bych u tech svicek, koukal jsem, ze mas problemy se starty, tak vymenit treba za nove svicky NGK BKR5EK V23 Az napises co mas za ten system LPG tak pak muzeme hledat dal, mam i nejake fotky z cisteni meho zarizeni DGi, tak vse ti muzu poskytnou ( ale nejdriv v pondeli, pres vikend se sem na forum nedostanu ) Citovat
gaff Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 stalmik: vypadá to, že to máš všecno přesně obráceně :-) Ale díky za tipy Ferry: díky. mám to auto nově, jak zjistím jaký je to typ LPG??? nemám zkušenosti.. jinak se budu muset doma mrknout do ňákých papírů.. Mám velkou černou bombu, jestli se nepletu, tak 55L, a spínač nemá různé polohy, ale fyzicky jen jednu, ikdyž stiskem můžu střídat benzín a plyn (červená benzín, zelená plyn, blikající zelená asi čeká na zahřátí motoru a pak plyn) Citovat
stalmik Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: gaff stalmik: vypadá to, že to máš všecno přesně obráceně :-) Ale díky za tipy Ferry: díky. mám to auto nově, jak zjistím jaký je to typ LPG??? nemám zkušenosti.. jinak se budu muset doma mrknout do ňákých papírů.. Mám velkou černou bombu, jestli se nepletu, tak 55L, a spínač nemá různé polohy, ale fyzicky jen jednu, ikdyž stiskem můžu střídat benzín a plyn (červená benzín, zelená plyn, blikající zelená asi čeká na zahřátí motoru a pak plyn) drobnůstka.. Já nemam LPG... Citovat
gaff Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Z čehož vyplývá, že bych to měl zkusit i na benzín.. jestli to bude taky cukat, tak by se to nemělo vztahovat jen k plynu a bude to nejspíš ňákej filtr nebo svíčky nebo tak něco Citovat
gaff Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Ferry: takže podle papírů mám Vialle :-) Tak snad to budou ty svíčky.. Ještě to vyzkoušim na benzín, jestli to taky cuká. Citovat
Jogin Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: stalmik jo a škube to pravidelně.. po ohřátí nad 70°C to ale přestane.. Taky nevim co to je.. Nech si zmerit lambda sondu. Citovat
stalmik Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Jogin Původně zaslal: stalmik jo a škube to pravidelně.. po ohřátí nad 70°C to ale přestane.. Taky nevim co to je.. Nech si zmerit lambda sondu. já osobně jsem vyměnil i lambdu a žádná změna.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.