ancore Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 ...dnes už to majú všade, v baumaxe ( mám z prvej ruky :-D ), hornbachu , tescu, dokonca to už kúpiš aj v kauflande....a musím povedať, že to fakt pomohlo, plato už nepočuť...ešte prichytím rezervu a snáď už bude úplné ticho :-D Citovat
supermatonka Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Jednoduše jsem to vyřešil namotal jsem 2 až 3 kráté izolačku na takové to u co zapadá do zámku a je po bouchání ani se neozve . Citovat
treassure Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 ty jo mě to bouchání začne být slyšet až po pár ujetých kilometrech:nevim... Citovat
Brizan Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 nemůže to být spíš tím že jsi dojel na hrbolatější silnici:D;) Citovat
treassure Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 nene, ty jo poslouchal jsem a je to jedno po čem jedu, prostě po cca 30km, pořád nevím co může být:myslim, plechy vzadu jsem odehnul, v kufru nic nevozím, už mi to leze těžce na nervy:-), přemýšlel jsem že by to mohlo být plato v kufru:-), fakt nevim podvozek, čepy, tlumiče, tyče, vše ok, chjo:nevim... Citovat
treassure Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 No zkoušel ale izolačka na tom železu nedrží, musim vymyslet něco jinýho:-)... Citovat
antal Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Ako že to nedrží.Musíš to lepit asi niekde inde. Citovat
antal Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Mrkni na to kde to máš nalepit,samozrejme pod podmienkou že to má 407 rovnaké [upravil dne 29.9.2009 antal] Citovat
treassure Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Diky Ti, tak jsem to podle foto přelepil a ještě jsem na předních dveřích u zámku odhalil dva nedotáhnuté šrouby, tuším torx, tak jsem zatím dotáhl jen rukou i to by to mohlo dělat, zatím díky napíšu jak to dopadlo:-)... Citovat
supermatonka Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Ahoj kamarádi tak co už to někdo vyskoušel omotat tou páskou ? A pokud ano jaký výsledek ? Citovat
mallibu Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Ahoj, ahoj, omotal jsem a bouchá to pořád, hledám dál:blicismajlik Citovat
Brizan Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: mallibu Ahoj, ahoj, omotal jsem a bouchá to pořád, hledám dál:blicismajlik A co máš SW nebo sedan? Citovat
honzza407sw Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Ahojte, tak jsem dle Vašich rad provedl všechny zde napsané rady a - dá se říct, že to hodně pomohlo:). * nové dorazy pro okno 5. dveří * seřízen zámek 5. dveří * koupil jsem textilní lepící pásku a oblepil ten kov co zapadá do toho zámku * tam kde dosedá zadní plato, tak jsem tam nalepil takový kobercový pásek * pod rezervu jsem dal deku, protože ta není vůbec přidělaná, tak je jasný, že při větší nerovnosti může nadskočit a způsobovat ten zvuk * zadní pneumatiky jsem vyfoukl na 2.3, měl jsem tam kolem 2.5. Na dveřích píšou, že vzadu tlak 2.3 pro nezatížené auto a 2.6 pro zatížené nebo při tahaní přívěsu. To snížení tlaku v mým případě asi nejvíce pomohlo:super. [upravil dne 1/10/09 honzza407sw] [upravil dne 1/10/09 honzza407sw] Citovat
Brizan Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 :potlesk:super:potlesk všehno jde když se chce a je na to čas:D Citovat
Brandy20 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 ja som presne toto vaetko urobil a aj nieco naviac a stale mi neico tam bucha, tak som bol za technikom, ktorý mi povedal, ked sa so mnpu previezol, ze to moze byt nieco na zadnej naprave, napr. stabilizacna tyc. Bucho sa mu ozval len sem tam a uplne slabucko, ale bol. Citovat
Brizan Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 No jo to už je jiná kapitola tady se zatim řešili jen dveře. V tom ti bohužel neporadím. Citovat
treassure Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 tak jsem po dlouhém hledání objevil možnou příčinu bouchání, no uvidíme, mám uvolněnou tu gumu (těsnění) s torxem uprostřed vychází z nich ta spodní tyč co drží dveře, jen nevím jak a jestli jde zase upevnit na pevno ten torx povolenej není... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.