Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...dnes už to majú všade, v baumaxe ( mám z prvej ruky :-D ), hornbachu , tescu, dokonca to už kúpiš aj v kauflande....a musím povedať, že to fakt pomohlo, plato už nepočuť...ešte prichytím rezervu a snáď už bude úplné ticho :-D

Odesláno
:D nene, ty jo poslouchal jsem a je to jedno po čem jedu, prostě po cca 30km, pořád nevím co může být:myslim, plechy vzadu jsem odehnul, v kufru nic nevozím, už mi to leze těžce na nervy:-), přemýšlel jsem že by to mohlo být plato v kufru:-), fakt nevim podvozek, čepy, tlumiče, tyče, vše ok, chjo:nevim...
Odesláno

Diky Ti, tak jsem to podle foto přelepil a ještě jsem na předních dveřích u zámku odhalil dva nedotáhnuté šrouby, tuším torx, tak jsem zatím dotáhl jen rukou i to by to mohlo dělat, zatím díky napíšu jak to dopadlo:-):papa...

Odesláno

Ahojte,

tak jsem dle Vašich rad provedl všechny zde napsané rady a - dá se říct, že to hodně pomohlo:).

* nové dorazy pro okno 5. dveří

* seřízen zámek 5. dveří

* koupil jsem textilní lepící pásku a oblepil ten kov co zapadá do toho zámku

* tam kde dosedá zadní plato, tak jsem tam nalepil takový kobercový pásek

* pod rezervu jsem dal deku, protože ta není vůbec přidělaná, tak je jasný, že při větší nerovnosti může nadskočit a způsobovat ten zvuk

* zadní pneumatiky jsem vyfoukl na 2.3, měl jsem tam kolem 2.5. Na dveřích píšou, že vzadu tlak 2.3 pro nezatížené auto a 2.6 pro zatížené nebo při tahaní přívěsu. To snížení tlaku v mým případě asi nejvíce pomohlo:super.

[upravil dne 1/10/09 honzza407sw]

[upravil dne 1/10/09 honzza407sw]

Odesláno

ja som presne toto vaetko urobil a aj nieco naviac a stale mi neico tam bucha, tak som bol za technikom, ktorý mi povedal, ked sa so mnpu previezol, ze to moze byt nieco na zadnej naprave, napr. stabilizacna tyc. Bucho sa mu ozval len sem tam a uplne slabucko, ale bol.

Odesláno

tak jsem po dlouhém hledání objevil možnou příčinu bouchání, no uvidíme, mám uvolněnou tu gumu (těsnění) s torxem uprostřed vychází z nich ta spodní tyč co drží dveře, jen nevím jak a jestli jde zase upevnit na pevno ten torx povolenej není:myslim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...