Libor Posted August 15, 2002 Share Posted August 15, 2002 nevite nekdo neco o tom jestli existuje neco jako kotoučový brzdy na zadní kola u 405-ky? a ještě mam problem: špatně to brzdí nejspíš to bude posilovačem protože když to našlápnu podruhý tak brzdí líp. tak co je potřeba aby to fachalo dík předem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludom Posted August 15, 2002 Share Posted August 15, 2002 Lbor, skúšal si už odvzdušni? brzdy? Mne v zime odišla podltaková hadica od motora k posilovaču. Raz to brzdilo, inokedy nie, najhoršie že som ju skušal dva razy a vyzerala by? dobrá, pre istotu som ju skusil vymeni? a bolo to OK. Musela niekde prepuš?a?. Skús možno to pomôže. V servise mi tvrdili na 100%, že je to posilovač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 15, 2002 Share Posted August 15, 2002 Existují zadní kotoučovky na 405. Ale pokud je na tom autě nemáš od výroby (Mi16, T16), tak je docela zbytečnost uvažovat o nějakých přestavbách. Pokud to špatně brzdí, a moc tomu nerozumíš, dej to do servisu. Nic víc ti poradit nemůžu, brzdy nejsou zrovna vhodnou částí auta pro experimenty. Jinak, pokud to brzdí až na druhé šlápnutí, máš tam někde vzduch. A pak taky se docela rády přidírají válečky, hlavně vzadu, a přicpávají omezovací ventilky. A pokud je auto již poněkud starší, je vhodné se důkladně podívat na stav trubiček a hadic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts