Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šebetov - chcete mě???  

1. 1. Šebetov - chcete mě???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Že bych podpořil zástupce severní moravy? Začínám o tom uvažovat, manželka by mě pustila. A dlouho jsem tam nebyl:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Že bych podpořil zástupce severní moravy? Začínám o tom uvažovat, manželka by mě pustila. A dlouho jsem tam nebyl:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Klidne muzes prijet i s manzelkou a prckem, Neonovi, JaudaXovi atd jezdi taky s malym ;)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: Pata

ja tam minule nebyl, ale po Seci si Sebetov nenecham ujit :super

zase se zbouras :D:D:D

:mad::mad::mad::o:D:D:D :roker

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Osobně proti Šebetovu nic nemám - dokonce z pořadatelského pohledu i vím, že sehnat v tomto termínu jinou lokalitu je celkem nereálné, takže jsem hlasovat ano, přijedu

Jen bych prosil o blokaci celého penzionu (zájemce o naplnění už mám) - někde jsem potratil číslo. Využil jsem pohostinnosti tohoto zařízení loni a pokud pojedu s Helčou a Pavlíkem, tak pod stan ani do maringotky jít nemohu.

[upravil dne 16/4/2008 Medvěd]

Jak je to prosím s ubytováním v penzionu? Chtěl bych jet poprvé s manželkou a ročním prckem a to pod stan nebo do auta moc není. Vlezli bychom se tam ještě nebo je v okolí ještě nějaké jiné ubytování s pevnými stěnami?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Šebetov byl náš první sraz, byl super a proto i letos hlasujeme rozhodně pro. Tentokrát sebou bereme i naší malou neteř, takže si to užijeme, těšíme se na vás....:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

No tak když to vidím, že Peugeot má sraz i v Šebetově, ještě k tomu i 13.7.2008 a já tam nemůžu, tak to mě tedy mrzí. Mohl jsem se tak podívat na svůj první sraz... a ještě k tomu mám zrovna ty narozeniny. :myslim

No co se dá dělat, budu muset dojet někdy jindy a někam jinam.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...