joker85 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Dobrý den pánové a dámy, s těmito problémy se potýkám taky. ale trošku v jinném provedení. Při menší nerovnosti to rachotí, mám podezření na volné rameno, či stabilizátor. Neměl někdo podobný problém? jedná se o pp kolo. Taky se mi při jízdě se mi rožne kontrolka STOP, ale při zastavení , nebo před tím než zastavím zhasne. Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 pokud je to mirne klepani, tak to budou spojovaci tycky stabilizatoru, na nasich silnicich nijak neobvykla zavada. S tou kontrolkou STOP se myslim rozsvecuje vzdycky jeste nejaka dalsi kontrolka, tobe sviti jen samotna ? Citovat
joker85 Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 ještě mě napadlo, zda to nekontroluje hladiny provozních kapalin a náplň klimatizace. Protože to bylo možné se k tomuto přiklonit. Citovat
OK406 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Náplň klimatizace nemá žádnou kontrolku. A co olej? Je ho tam dostatek?? Citovat
joker85 Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 To byla první věc, po které jsem pátral. Když jsem však povolil všechny nádobky, tak tyto problémy a den dva ustaly. Citovat
OK406 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Ferry pokud je to mirne klepani, tak to budou spojovaci tycky stabilizatoru, na nasich silnicich nijak neobvykla zavada. S tou kontrolkou STOP se myslim rozsvecuje vzdycky jeste nejaka dalsi kontrolka, tobe sviti jen samotna ? Přesně tak, to ti svítí sama? Jsou v přístrojové desce všechny žárovky v pořádku?? A co si všechno otevíral kromě oleje?? Kdy si jej měnil naposled + olej.filtr?? Chtělo by to prosím dát si do podpisu ještě o jaký typ auta se jedná + motorizaci + typ motoru + rok výroby. Pro lepší určení. Tak, jako to má např. Ferry nebo já. [upravil dne 16/4/08 OK406] Citovat
@re Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 pokud se při stopce rozjedou sahary, může to být ta malá řj která je pod levým plast.podběhem a řídí sahary... Citovat
joker85 Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Už jsem asi zjistil, co to znamenalo, nedostatek oleje v servu. bylo tam na hraně min, a jak se asi auto nahlo, tak se sepla signalizace. Citovat
Guest servisman Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: joker85 Už jsem asi zjistil, co to znamenalo, nedostatek oleje v servu. bylo tam na hraně min, a jak se asi auto nahlo, tak se sepla signalizace. že by servo mělo signalizaci??slyším prvně Citovat
Yantschi Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Signalizacia (normalneho) oleja ma vlastnu kontrolku, pokial viem. To servo nemusi mat vlastnu signalizaciu, moze to byt tym, ze bolo malo oleja v servu a to vyhodnotila RJ ako chybu a kedze servo nema kontrolku, zaplo sa STOP. Len rozmyslam. Citovat
Yantschi Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Jaaaaj, a to klepanie budu zrejme tycky stabilizatora, ked budes menit, vymen aj na lavej aj na pravej strane. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.