Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den pánové a dámy, s těmito problémy se potýkám taky. ale trošku v jinném provedení. Při menší nerovnosti to rachotí, mám podezření na volné rameno, či stabilizátor. Neměl někdo podobný problém? jedná se o pp kolo. Taky se mi při jízdě se mi rožne kontrolka STOP, ale při zastavení , nebo před tím než zastavím zhasne.

Odesláno

pokud je to mirne klepani, tak to budou spojovaci tycky stabilizatoru, na nasich silnicich nijak neobvykla zavada. S tou kontrolkou STOP se myslim rozsvecuje vzdycky jeste nejaka dalsi kontrolka, tobe sviti jen samotna ?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

pokud je to mirne klepani, tak to budou spojovaci tycky stabilizatoru, na nasich silnicich nijak neobvykla zavada. S tou kontrolkou STOP se myslim rozsvecuje vzdycky jeste nejaka dalsi kontrolka, tobe sviti jen samotna ?

Přesně tak, to ti svítí sama? Jsou v přístrojové desce všechny žárovky v pořádku?? A co si všechno otevíral kromě oleje?? Kdy si jej měnil naposled + olej.filtr??

Chtělo by to prosím dát si do podpisu ještě o jaký typ auta se jedná + motorizaci + typ motoru + rok výroby. Pro lepší určení. Tak, jako to má např. Ferry nebo já.

[upravil dne 16/4/08 OK406]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: joker85

Už jsem asi zjistil, co to znamenalo, nedostatek oleje v servu. bylo tam na hraně min, a jak se asi auto nahlo, tak se sepla signalizace.

že by servo mělo signalizaci??slyším prvně:myslim

Odesláno

Signalizacia (normalneho) oleja ma vlastnu kontrolku, pokial viem. To servo nemusi mat vlastnu signalizaciu, moze to byt tym, ze bolo malo oleja v servu a to vyhodnotila RJ ako chybu a kedze servo nema kontrolku, zaplo sa STOP. Len rozmyslam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...