Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cest souputnici,

rad bych se optal, zda-li nekdo z vas ma zkusenost s WVS a vnem nainstalovany Linux.

Me se sice povedlo jej nainstalovat, ale uz se mi nedari jej ovladat, nejak zrejme chybi Virtual extensions. Nefunguje mysh a ani klobasnice.

Mate nekdo tipa na distribuci, ktera s tim bez problemu chodi?

a jeste podotazka: znate nejaky lepsi free NMS nez JFFNMS? (na bazi SNMP)

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Cest souputnici,

rad bych se optal, zda-li nekdo z vas ma zkusenost s WVS a vnem nainstalovany Linux.

Me se sice povedlo jej nainstalovat, ale uz se mi nedari jej ovladat, nejak zrejme chybi Virtual extensions. Nefunguje mysh a ani klobasnice.

Mate nekdo tipa na distribuci, ktera s tim bez problemu chodi?

a jeste podotazka: znate nejaky lepsi free NMS nez JFFNMS? (na bazi SNMP)

já ti neporadím ,ale bylo mi tě líto že ti nikdo neodpověděl :D:papa

Odesláno

jj, diky, predpokladam ze vpc se bude chovat stejne jako server

NMS = network monitoring system, takze s postfixem diru do sveta neudelam :D

ta pravdepodobnost s LAN tam je... WVS muzes dedikovat jednu sitovku ze serveru a pres ni pak susti vsecko...

Odesláno

Ja to mam trocha obratene.

Okrem toho ze mam dva operacne systemy Windovs XP a Linux (ubuntu), tak viem bez problemov pod beziacim Linuxom cez Virtual box rozbehat Windovs a uplne funkcne.

Je, ale pravda, ze to vyuzivam minimalne. Bolo to len pre zaujimavost, ci to bude fungovat a co to dokaze. Na moje prekvapenie bez väcsich problemov vsetko, ako by som mal rovno spusteny Windovs.

Ale to si asi nechcel pocut:P

Takze ja len tak pre zaujimavost.;)

Odesláno

jasny, vono to umi i takovou ficurinu, ze jak widle vypnes, tak je i zapnes, tj s oknama a tak, nemusej vubec znovu bootovat, proste je jen jako by uspis, a pak pustis tam kde si prestal, napr otevrenej word a tak ... :)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

jasny, vono to umi i takovou ficurinu, ze jak widle vypnes, tak je i zapnes, tj s oknama a tak, nemusej vubec znovu bootovat, proste je jen jako by uspis, a pak pustis tam kde si prestal, napr otevrenej word a tak ... :)

Memory snapshoty. :) Ty jsem hodně používal na VMware. :)

Odesláno

susta: ja bych to upravil: lae proc si nenainstalujes linux ? :D

Ne vazne, ja bych asi nesel do linuxu ve vidlich, dyz tak notebook a stolni PC, jedno s widlema, druhy s linuchem, ne dohromady, ono i ty rebooty obcas stvou, dyz neco chodi tam, a neco tam :)

Zaplat panbuh ze mame v siti vice linuchovych serveru, a na praci si muzu vybrat :)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

susta: ja bych to upravil: lae proc si nenainstalujes linux ? :D

Ne vazne, ja bych asi nesel do linuxu ve vidlich, dyz tak notebook a stolni PC, jedno s widlema, druhy s linuchem, ne dohromady, ono i ty rebooty obcas stvou, dyz neco chodi tam, a neco tam :)

Zaplat panbuh ze mame v siti vice linuchovych serveru, a na praci si muzu vybrat :)

Ja mam jak na notesu tak na svym stolnim PC nainstalovany oboje Linux i Wokna. windows mam kvuli hram a na notesu jako zalohu a jede mi to perfektne :roker

[upravil dne 17/4/08 susta]

Odesláno

trochu off WVS

Ale nedavno jsem zjistil ze vmware ve verzi server je zadara. Takze na notebooku debian jede pod vmware, problem jsem pri instalaci nemel zadnej.

Driv jsem mel oboje nainstalovany paralelne ale tohle mi vyhovuje vic a jede to relativne rychle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...