Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zaujali mě konfigurátory ALU kol po reportáži v Autosalonu, tak jsem nějaké hledal a dávám sem dva linky, kdyby to někoho zajímalo.

Český:

http://www.elektrony.cz/?&volba=FindKola&auto=sk&model=Fabia%20(do%2003/2007)

Anglický:

http://www.alcar.co.uk/6421_EN.71A39B6Bb6622544a9a5c663c47f702c68fe424a0

Jde spíš o zhodnocení vzhledu, na technické parametry si proto dejte pozor....

[upravil dne 13.4.2008 corsair.cz]

Odesláno

Na elektrony.cz si po výběru modelu auta dej v pokročilém nastavené volbu \"bez úprav blatníků\" bude Ti to házet kola jen do velikosti a ET pro to auto.

Odesláno
Původně zaslal: imaster

Na elektrony.cz si po výběru modelu auta dej v pokročilém nastavené volbu \"bez úprav blatníků\" bude Ti to házet kola jen do velikosti a ET pro to auto.

no já mám et 15 což na elektrony.cz hlásí nutné úpravy blatníků - ale realita je jiná, upravovat se nic nemusí, nic nečouhá, nikde to neškrtá....takže to brát s velkou rezervou

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

Původně zaslal: imaster

no já mám et 15 což na elektrony.cz hlásí nutné úpravy blatníků - ale realita je jiná, upravovat se nic nemusí, nic nečouhá, nikde to neškrtá....takže to brát s velkou rezervou

záleží na šířce ráfku, no nakonec využiju asi www.alu-pneu.cz a objednám odtamtud, vzhled jsem ale konzultoval s vyse uvedenymi konfiguratory tak snad bude mazlik vypadat OK:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...