Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera při opravě, úpravě a čistění závoďáka jsem narazil na tuhle fotku...nejspis to tam zustalo po predchozim majiteli... Koukl jsem na rok kdy se to jelo a jelo se to v tom samem roce co jsem se narodil..:D Ale je to hezkej závoďák :aut

P405T16.jpg

Odesláno

videl jsem ho nazivo v muzeu peugeot ;) ve zlutem provedeni

[upravil dne 13/4/08 Ferry]

[upravil dne 13/4/08 Ferry]

post-0-14109599909461_thumb.jpg

Odesláno

Jj, ach ty 405ky....PARÁDIČKA!.....Poprvé jsem tohle auto zaregistrovala v roce 1991, kdy si ho fungl nové dovezli rodiče mojí spolužačky na svoji dovolenou na Seči. Byla to červená - asi luciferka a všichni zírali.... :D

Odesláno
Původně zaslal: robozv

presne takuto istu 405ku som mal z papiera bol to jeden z mojich prvych vytvorov na zakladke ale zhorel

si mu nedaval pravidelny servis vid :aut

Guest Scratch
Odesláno

jestli chcete, mam video vatanena na pikes peak i na dakar, kde se jelo s timhle aute, stahnuto z youtube...

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jestli chcete, mam video vatanena na pikes peak i na dakar, kde se jelo s timhle aute, stahnuto z youtube...

Myslíš to jak se tam šplhá (no spíš řítí) do kopce po takové pěšince? Na jedné straně hora a na druhé propast? To znám a vypadá dost úchvatně:cool: Salut 405!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...