Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rady, nápady co na gril? aneb začínám letošní sezonu

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Venku je nádherně, v úterý sem naložil cca 7mi kilovou krkovici, našpikoval česnekem a špekem a dnes bude k obědu.

Máte nějaký originální recept jak připravit na grilu či rožni něco dobrého? ano? tak sem s ním..... :super

DSCF1213.JPG

DSCF1215.JPG

DSCF1216.JPG

Odesláno
:super mňam....až se dostanu dom, tak ti přepošlu pár super tipů.... po poslední grilovačce se kolegové Honzy údajně olizovali, já nevím, páč jsem byla jen nakladač masa......a recepty z hlavy - e e e e, to nedávám...ani když to dělám po stopadesáté :D
Odesláno

mno kamos poskladal trosku vetsi bedynku, a ted si ji dle potreby pucujem :)

normal_Resize%20of%20DSC00348.JPG

Kazdopadne je to na i na 60ti kilove krkovice i s prasetem :) ale mnaaam :D

normal_Resize%20of%20DSC00313.JPG

[upravil dne 13/4/08 Berkoff]

Odesláno

Něco bezmasého - hermelíny.

Celý hermelín se posype kořením (grilovací, majoránka - zkrátka dle chuti). Polije se olejem a zabalí do alobalu. Grillovat se dá na lecčems (v zimě jsme si ho grilovali na plotýnce na plynovém sporáku.

Odesláno

A ještě jedna věc - domácí gyros - plátky masa různého druhu napíchnout na jehlu a točením grilovat, postupně okrajovat - koření a druhy masa dle vlastní chuti.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Celý hermelín se posype kořením (grilovací, majoránka - zkrátka dle chuti). Polije se olejem a zabalí do alobalu. Grillovat se dá na lecčems (v zimě jsme si ho grilovali na plotýnce na plynovém sporáku.

Správně, s Pepou na gril:super:super

Odesláno

no toto je ale komerčny recept tento sa nachadza na obale :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Zila

no toto je ale komerčny recept tento sa nachadza na obale :bacha

Na jakým obale? Tam žádný recept není.

Odesláno
Původně zaslal: qity3

Normalne odjedu si musim ist dat aspon klobasku kua, tolko dobreeeeeho masicka a ja mam zenu vegetarianku doplacu. :o:o:o:o:o:o:aut:aut:aut:P

neboj kamoška bola vegoš po narodeni dietata sa všetko zmenilo možno to uvas bude to iste po narodeni vašeho miminka :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 13/4/08 Zila]

Odesláno
Původně zaslal: Zila

ale je a to na dvojbaleni s korenim :super:super:super:super:super

A jo, jestli není myšlena ta náhražka hermelínu ze Sedlčan. Tak ten vidím vždy jen z dálky v obchodě. My grilujeme Pravý Hermelín - Král sýrů - tam žádný recept není.

Odesláno

já mám taky jeden sýrový recept je to do udírny. patří tam sýr eidam, grilovací koření, paprikáš,( vlastně vše dle chuti) pokrájíme na větší kostky a naplníme tou směsí dámskou SILONKU měla by být z větší části bavlněná a mělo by se dát víc vrstev silonek aby sýr neprotek, aspon 4 až 5 vrstev silonek , pověsíme do udírny a udíme na MAX. 50 stupnu (aby se silonky neužkvařily) . s kamarádama jsme to udili celý den je to mňamka:super

Odesláno
Původně zaslal: wena99

já mám taky jeden sýrový recept je to do udírny. patří tam sýr eidam, grilovací koření, paprikáš,( vlastně vše dle chuti) pokrájíme na větší kostky a naplníme tou směsí dámskou SILONKU měla by být z větší části bavlněná a mělo by se dát víc vrstev silonek aby sýr neprotek, aspon 4 až 5 vrstev silonek , pověsíme do udírny a udíme na MAX. 50 stupnu (aby se silonky neužkvařily) . s kamarádama jsme to udili celý den je to mňamka:super

A ztěch silonek to pak jako vysypeš?

Odesláno
Původně zaslal: wena99

Pokud jsou silonky několik dnů používané, to musí být teprve ŇAMKA

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...