Guest minimaxa Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Venku je nádherně, v úterý sem naložil cca 7mi kilovou krkovici, našpikoval česnekem a špekem a dnes bude k obědu. Máte nějaký originální recept jak připravit na grilu či rožni něco dobrého? ano? tak sem s ním..... Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 mňam....až se dostanu dom, tak ti přepošlu pár super tipů.... po poslední grilovačce se kolegové Honzy údajně olizovali, já nevím, páč jsem byla jen nakladač masa......a recepty z hlavy - e e e e, to nedávám...ani když to dělám po stopadesáté Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 ....můj bože, ani se na ty obrázky nemůžu podívat.... sbíhají se mi sliny.... Citovat
macik.83 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Ty jo, nami nami, pro me je vzdycky dulezite, ze kolik masa, tolik cibule:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 To jsou napady jsem se tady na ty fotky koukl pred obedem a moje spagety letely malem do kose... Takovy veci sem uz nedavej... Citovat
Berkoff Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 mno kamos poskladal trosku vetsi bedynku, a ted si ji dle potreby pucujem Kazdopadne je to na i na 60ti kilove krkovice i s prasetem ale mnaaam [upravil dne 13/4/08 Berkoff] Citovat
Zila Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 tak toto je veru skvele tema a dufam že nam všetkím prinesie užitok a zavideniuhodne pochutky :super:super:super:super:super Citovat
Trundik Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Něco bezmasého - hermelíny. Celý hermelín se posype kořením (grilovací, majoránka - zkrátka dle chuti). Polije se olejem a zabalí do alobalu. Grillovat se dá na lecčems (v zimě jsme si ho grilovali na plotýnce na plynovém sporáku. Citovat
Trundik Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 A ještě jedna věc - domácí gyros - plátky masa různého druhu napíchnout na jehlu a točením grilovat, postupně okrajovat - koření a druhy masa dle vlastní chuti. Citovat
qity3 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Normalne odjedu si musim ist dat aspon klobasku kua, tolko dobreeeeeho masicka a ja mam zenu vegetarianku doplacu. :o:o:o:o:o:aut:aut:aut:P Citovat
jarajarda Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Trundik Něco bezmasého - hermelíny. Celý hermelín se posype kořením (grilovací, majoránka - zkrátka dle chuti). Polije se olejem a zabalí do alobalu. Grillovat se dá na lecčems (v zimě jsme si ho grilovali na plotýnce na plynovém sporáku. Správně, s Pepou na gril:super:super Citovat
Zila Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Trundik Něco bezmasého - hermelíny. Celý hermelín se posype kořením (grilovací, majoránka - zkrátka dle chuti). Polije se olejem a zabalí do alobalu. Grillovat se dá na lecčems (v zimě jsme si ho grilovali na plotýnce na plynovém sporáku. no toto je ale komerčny recept tento sa nachadza na obale Citovat
Trundik Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: Trundik Něco bezmasého - hermelíny. Celý hermelín se posype kořením (grilovací, majoránka - zkrátka dle chuti). Polije se olejem a zabalí do alobalu. Grillovat se dá na lecčems (v zimě jsme si ho grilovali na plotýnce na plynovém sporáku. no toto je ale komerčny recept tento sa nachadza na obale Na jakým obale? Tam žádný recept není. Citovat
Zila Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: qity3 Normalne odjedu si musim ist dat aspon klobasku kua, tolko dobreeeeeho masicka a ja mam zenu vegetarianku doplacu. :o:o:o:o:o:aut:aut:aut:P neboj kamoška bola vegoš po narodeni dietata sa všetko zmenilo možno to uvas bude to iste po narodeni vašeho miminka :potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 13/4/08 Zila] Citovat
Zila Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 ale je a to na dvojbaleni s korenim :super:super:super:super Citovat
Trundik Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Zila ale je a to na dvojbaleni s korenim :super:super:super:super A jo, jestli není myšlena ta náhražka hermelínu ze Sedlčan. Tak ten vidím vždy jen z dálky v obchodě. My grilujeme Pravý Hermelín - Král sýrů - tam žádný recept není. Citovat
wena99 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 já mám taky jeden sýrový recept je to do udírny. patří tam sýr eidam, grilovací koření, paprikáš,( vlastně vše dle chuti) pokrájíme na větší kostky a naplníme tou směsí dámskou SILONKU měla by být z větší části bavlněná a mělo by se dát víc vrstev silonek aby sýr neprotek, aspon 4 až 5 vrstev silonek , pověsíme do udírny a udíme na MAX. 50 stupnu (aby se silonky neužkvařily) . s kamarádama jsme to udili celý den je to mňamka:super Citovat
Phate Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: wena99 já mám taky jeden sýrový recept je to do udírny. patří tam sýr eidam, grilovací koření, paprikáš,( vlastně vše dle chuti) pokrájíme na větší kostky a naplníme tou směsí dámskou SILONKU měla by být z větší části bavlněná a mělo by se dát víc vrstev silonek aby sýr neprotek, aspon 4 až 5 vrstev silonek , pověsíme do udírny a udíme na MAX. 50 stupnu (aby se silonky neužkvařily) . s kamarádama jsme to udili celý den je to mňamka:super A ztěch silonek to pak jako vysypeš? Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: wena99 já mám taky jeden sýrový recept je to do udírny. patří tam sýr eidam, grilovací koření, paprikáš,( vlastně vše dle chuti) pokrájíme na větší kostky a naplníme tou směsí dámskou SILONKU měla by být z větší části bavlněná a mělo by se dát víc vrstev silonek aby sýr neprotek, aspon 4 až 5 vrstev silonek , pověsíme do udírny a udíme na MAX. 50 stupnu (aby se silonky neužkvařily) . s kamarádama jsme to udili celý den je to mňamka:super Pokud jsou silonky několik dnů používané, to musí být teprve ŇAMKA Citovat
Berkoff Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 a pokud jsou silonky nekolik mesicu pouzivane, uz to nemusis ani udit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.