klm16 Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 poradte ake mate na vasej 306tke pneu, teda ktore mi odporucite... mam tak 14\"elektrony 6J teraz som jazdil na 186/65 michelinl energy, rozmyslam rovnaku znacku ale rozmer 185/60 R14. Mate s tymto rozmerom skusenosti?? ako to bude vyzerat na aute?? nemate niekto nejake foto ??? je to sice len malicky rozdiel ale teraz sa mi zda ze tam mam moc velke balony..... Citovat
ozzy56 Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Počítej s tím,že čím nižší profilové číslo,tím tvrdší auto bude.....Pravda je,že auto vypadá líp Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Při změně profilu z 65 na 60 a stejném průměru pneu se jízdní vlastnosti moc nezmění---řekl bych Citovat
slavco25 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Při změně profilu z 65 na 60 a stejném průměru pneu se jízdní vlastnosti moc nezmění---řekl bych akoto ze nie? ved predsa auto bude sediet nizsie a tym sa zmeni aj jeho stabylita v zakrutach. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: slavco25 Původně zaslal: ozzy1956 Při změně profilu z 65 na 60 a stejném průměru pneu se jízdní vlastnosti moc nezmění---řekl bych akoto ze nie? ved predsa auto bude sediet nizsie a tym sa zmeni aj jeho stabylita v zakrutach. Ano,máš pravdu. STABYLITA se změní. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Celkovo si myslim ze nizsi profil bude lepsi. Hlavne to bude lepsie vyzerat. Je pravda, ze auto bude troska tvrdsie, ale to je pri nasich PEUGEOTOCH zanedbatelna polozka, nakolko priznam sa, maksie auta ako robia francuzi som nevidel. Jako to ked som sadol s firemnej peugeot 307 sw do fabie, ktora mala pol roka (peugeot 4 roky) tak jak keby sem sedel v aute bez tlmicov. Takze ta troska je uplne zanedbatelna. Ja chcem davat tento rok alebo buduic na jar 15ky, 195/45/15, kamarat ich ma na forde, som ich skusal, tam nahodit ked si on daval zimne, a bolo to super. Stabilita ovela lepsia, len troska tvrdsie. Ale bolo to bez problemov, takze si myslim ze profil 60 ty vobec neuskodi Skor by som tam dal 55, aj to je lepsie, a ani to moc v tvrdosti nepoznas. Citovat
Driver Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Při téhle změně se prd pozná na jízdních vlastnostech. A o tom, že to bude vypadat líp se dá taky diskutovat. Sice samotný kola budou vypadat líp s pneu s nižším profilem jenže se tím v podstatě zmenší průměr kola takže na autě bude větší mezera mezi podběhem. Citovat
t.rozhon Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: klm16 poradte ake mate na vasej 306tke pneu, teda ktore mi odporucite... mam tak 14\"elektrony 6J teraz som jazdil na 186/65 michelinl energy, rozmyslam rovnaku znacku ale rozmer 185/60 R14. Mate s tymto rozmerom skusenosti?? ako to bude vyzerat na aute?? nemate niekto nejake foto ??? je to sice len malicky rozdiel ale teraz sa mi zda ze tam mam moc velke balony..... toto jsem ti vyfotil z předních dveří na mém peugeotu momentálně tam mám Good Year GT 3 , a jsou [upravil dne 14.4.2008 t.rozhon] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.