Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

poradte ake mate na vasej 306tke pneu, teda ktore mi odporucite...

mam tak 14\"elektrony 6J teraz som jazdil na 186/65 michelinl energy, rozmyslam rovnaku znacku ale rozmer 185/60 R14. Mate s tymto rozmerom skusenosti?? ako to bude vyzerat na aute?? nemate niekto nejake foto ??? je to sice len malicky rozdiel ale teraz sa mi zda ze tam mam moc velke balony.....

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Při změně profilu z 65 na 60 a stejném průměru pneu se jízdní vlastnosti moc nezmění---řekl bych :myslim

akoto ze nie? ved predsa auto bude sediet nizsie a tym sa zmeni aj jeho stabylita v zakrutach.

Odesláno
Původně zaslal: slavco25

Původně zaslal: ozzy1956

Při změně profilu z 65 na 60 a stejném průměru pneu se jízdní vlastnosti moc nezmění---řekl bych :myslim

akoto ze nie? ved predsa auto bude sediet nizsie a tym sa zmeni aj jeho stabylita v zakrutach.

Ano,máš pravdu. STABYLITA se změní. :aut

Odesláno

Celkovo si myslim ze nizsi profil bude lepsi. Hlavne to bude lepsie vyzerat. Je pravda, ze auto bude troska tvrdsie, ale to je pri nasich PEUGEOTOCH zanedbatelna polozka, nakolko priznam sa, maksie auta ako robia francuzi som nevidel.

Jako to ked som sadol s firemnej peugeot 307 sw do fabie, ktora mala pol roka (peugeot 4 roky) tak jak keby sem sedel v aute bez tlmicov. Takze ta troska je uplne zanedbatelna.

Ja chcem davat tento rok alebo buduic na jar 15ky, 195/45/15, kamarat ich ma na forde, som ich skusal, tam nahodit ked si on daval zimne, a bolo to super. Stabilita ovela lepsia, len troska tvrdsie.

Ale bolo to bez problemov, takze si myslim ze profil 60 ty vobec neuskodi ;) Skor by som tam dal 55, aj to je lepsie, a ani to moc v tvrdosti nepoznas.

Odesláno

Při téhle změně se prd pozná na jízdních vlastnostech. A o tom, že to bude vypadat líp se dá taky diskutovat. Sice samotný kola budou vypadat líp s pneu s nižším profilem jenže se tím v podstatě zmenší průměr kola takže na autě bude větší mezera mezi podběhem.

Odesláno
Původně zaslal: klm16

poradte ake mate na vasej 306tke pneu, teda ktore mi odporucite...

mam tak 14\"elektrony 6J teraz som jazdil na 186/65 michelinl energy, rozmyslam rovnaku znacku ale rozmer 185/60 R14. Mate s tymto rozmerom skusenosti?? ako to bude vyzerat na aute?? nemate niekto nejake foto ??? je to sice len malicky rozdiel ale teraz sa mi zda ze tam mam moc velke balony.....

toto jsem ti vyfotil z předních dveří na mém peugeotu

momentálně tam mám Good Year GT 3 , a jsou :super

[upravil dne 14.4.2008 t.rozhon]

post-0-14109599971541_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...