Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, mám malej problém. Při dešti mi zatejká do kufru a po bližším ohledání jsem zjistil, že ta těsnící guma už je stará a že si prostě lehla. Každopádně na netu jsem žádnou náhradní nenašel. Nevíte někdo, kde by se dala sehnat? Nebo pokud by měl někdo z vás jednu navíc, tak bych se vůbec nezlobil...Dík

Odesláno

Nezkoušel, ale mám takovej neblahej pocit, že už jí to nepomůže, jelikož po bližším ohledání je vidět, že ta guma je už na pár místech i trochu potrhaná... Můj servisák k tomu možná přispěl tim, že přitáhl víko kufru, takže se s tim musí teď víc bouchnout, aby se zavřelo, prej to udělal právě kvůli tomu, aby tam neteklo. Ale mě se to zrovna moc nelíbí, nehledě na to, že jsem zjistil, že když s tim bouchnu a většinou to stejně zavřu až na druhej pokus, tak je vidět, že to víko se přibouchává trochu křivě. A asi i je křivě zavřený, protože když se kouknu ze zadu, tak spodní pravej roh víka se dotýká nárazníku, ale levej ne, ten je tak 0,5cm nad nárazníkem... Jak se to dá zas povolit, až bude ta guma v pohodě?

Odesláno

no v kufru je takový očko, do kterýho zapadá zámek a na tom očku jsou i dva šrouby a když je povolíš tak se to dá štelovat nahoru a dolu, podle toho jak to potřebuješ :papa

Odesláno

Tak sem tu gumu teď natřel glycerinem, tak uvidime, jestli to pomuze... Doufám, že jo, protože podle místních reakcí asi nebude nejjednodušší jí někde sehnat...

Odesláno
Původně zaslal: vix

Silkal93 by byl lepší.

Uvidíme, když nepomůže glycerinovej olej, tak zkusim něco jinýho, ale stejně to asi bude chtít novou tu gumu... Takže za případný nabídky dík...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...