Fakir Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Nemáte někdo tušení, jestli existuje nějaká teplovodní wapka s elektrickým ohřevem? Našel jsem jen na naftu a ty jsou navíc šíleně drahé... potřeboval bych něco jen na doma. Máme malou studenovodní, ale to nic neumyje (jde mi o zažranou špínu na dlaždicích, atd.). Díky. Citovat
jozefsv Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 existuje.robi to bezne karcher ale je to strasne drahe a je to dost velka masina Citovat
Fusion Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Už jsme nad tím taky dumali a jednodušší bude vyvést odbočku teplé vody z kotle. Otázka čím ohřívaš vodu... Citovat
pastorek Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Fusion Už jsme nad tím taky dumali a jednodušší bude vyvést odbočku teplé vody z kotle. Otázka čím ohřívaš vodu... Takéto riešenie je síce jednoduché, ale najpr by bolo dobré pozrieť v papieroch aká je prípustná teplota vstupnej vody. Viem že niektoré mali max. 40 stupňov. To Fakir: Zo sortimentu karcher všetky do cca 10 000 sú iba hobby s plastovými čerpadlami. Nečakaj od nej profesionálny výkon. [upravil dne 10/4/08 pastorek] Citovat
Supersonic Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Nemáte někdo tušení, jestli existuje nějaká teplovodní wapka s elektrickým ohřevem? Našel jsem jen na naftu a ty jsou navíc šíleně drahé... potřeboval bych něco jen na doma. Máme malou studenovodní, ale to nic neumyje (jde mi o zažranou špínu na dlaždicích, atd.). Díky. Jak píše jozefsv, Karcher je dělá, nejlevnějsí se dá pořídit za 16.000,- Kč Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 a co třeba parní wapka? dyť to by taky čistilo dobře. Máma měla doma nějakou předváděčku od Zepteru, a mimo jiný nesmysli nám ukazovali parní čistič, vypadalo to jako vysavač, v rámci vytahování se a chvály obch.zástupce jsem mu navrhnul, ať to vezme ven, a ukáže mi, jak to umeje motor u auta, no polknul slinu, zvedl oči vsloup, ale šli jsme ven a světe div se, makalo to docela obstojně. Určitě bude někdo dělat něco obdobného - samozřejmě levnějšího než ti zloději od Zepteru (tohle vyšlo na nějakých 17tis) tohle je něco kolem 9tis. link zde [upravil dne 11/4/08 minimaxa] Citovat
Fakir Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Díky za návrhy. Koukám, že na klasickou teplovodní wapku si můžu nechat zajít chuť, protože nejlevnější Kärcher začíná na cca 55 000 Kč a Alto na cca 60 000, což trochu nepřipadá v úvahu. Maximálně se můžu podívat, jakou maximální teplotu vody snese to naše malý Alto, ale moc bych tomu nevěřil. To ta parní vypadá zajímavěji, ještě na to kouknu a promyslím to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.