Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo tušení, jestli existuje nějaká teplovodní wapka s elektrickým ohřevem? Našel jsem jen na naftu a ty jsou navíc šíleně drahé... potřeboval bych něco jen na doma. Máme malou studenovodní, ale to nic neumyje (jde mi o zažranou špínu na dlaždicích, atd.). Díky. :)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Už jsme nad tím taky dumali a jednodušší bude vyvést odbočku teplé vody z kotle. Otázka čím ohřívaš vodu...

Takéto riešenie je síce jednoduché, ale najpr by bolo dobré pozrieť v papieroch aká je prípustná teplota vstupnej vody. Viem že niektoré mali max. 40 stupňov.

To Fakir: Zo sortimentu karcher všetky do cca 10 000 sú iba hobby s plastovými čerpadlami. Nečakaj od nej profesionálny výkon.

[upravil dne 10/4/08 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Nemáte někdo tušení, jestli existuje nějaká teplovodní wapka s elektrickým ohřevem? Našel jsem jen na naftu a ty jsou navíc šíleně drahé... potřeboval bych něco jen na doma. Máme malou studenovodní, ale to nic neumyje (jde mi o zažranou špínu na dlaždicích, atd.). Díky. :)

Jak píše jozefsv, Karcher je dělá, nejlevnějsí se dá pořídit za 16.000,- Kč:super

Guest minimaxa
Odesláno

a co třeba parní wapka? dyť to by taky čistilo dobře. Máma měla doma nějakou předváděčku od Zepteru, a mimo jiný nesmysli nám ukazovali parní čistič, vypadalo to jako vysavač, v rámci vytahování se a chvály obch.zástupce jsem mu navrhnul, ať to vezme ven, a ukáže mi, jak to umeje motor u auta, no polknul slinu, zvedl oči vsloup, ale šli jsme ven a světe div se, makalo to docela obstojně. Určitě bude někdo dělat něco obdobného - samozřejmě levnějšího než ti zloději od Zepteru (tohle vyšlo na nějakých 17tis)

parni-cistic-alto-STEAMTEC5IH-m.jpg

tohle je něco kolem 9tis.

link zde

[upravil dne 11/4/08 minimaxa]

Odesláno

Díky za návrhy. :) Koukám, že na klasickou teplovodní wapku si můžu nechat zajít chuť, protože nejlevnější Kärcher začíná na cca 55 000 Kč a Alto na cca 60 000, což trochu nepřipadá v úvahu. :D Maximálně se můžu podívat, jakou maximální teplotu vody snese to naše malý Alto, ale moc bych tomu nevěřil. To ta parní vypadá zajímavěji, ještě na to kouknu a promyslím to. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...