jozefsv Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 dave k - ked ma 50% ludi taky isty postoj k tomuto ako ty tak sa necudujem ze vam vinnici utekaju z miesta nehody.urobi to potom zas a znova.zober si to naopak.ako by ti bolo ak by si prisiel k autu a mas ho naburane? toto je pre mna nepochopitelna vec.nenahlasit okamzite vinnika ktory zdrhne. Citovat
pastorek Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Teda ja zíram. Nie som veriaci, ale pamätám si pravidlo\"pomôž blížnemu svojmu\". Evidentne máš výčitky svedomia. Keby to nebol starý golf s detskou sedačkou tak som ticho. Evidentne je majiteľom niekto kto nemá peňazí na rozhadzovanie. Možno i tých pár korún od poisťovne by mu pomohlo. Vy tu riešite verejné búdky, anonymné ohlásenie, kamery a pdobné kraviny. Je to úplne jednoznačné - OHLÁSIŤ - aj keď neskoro, vdy lepšie ako nikdy. Vôbec sa nemusíš báť že to bude tvoje tvrdenie voči jeho tvrdeniu. Na tom ťažnom určite zostaly stopy laku. Možno si nebol jediný svedok a ten ďaľší to tiež vzdá lebo by to bolo tvrdenie voči tvrdeniu?. Normálne to ohlás. Maximálne ťa navštívia policajti a popýtajú sa na podrobnosti. Budeš mať čisté svedomie. Ak sa niečo podobné stane zajtra tebe, tak budeš nadávať na toho ..... kto to videl a mlčí? Pred pár dňami som bol svedkom ako auto dostalo šmyk a narazilo do domu. Spôsobil mu tam škodu za cca 25 000 a bez výčitiek svedomia za necelú minútu zmizol. Zapísal som si číslo, povedal majiteľovi a ten zavolal policajtov. Druhý deň prišli policajti za mnou domov, pri káve som im povedal čo som videl a bolo vybavené. Majiteľ auta sa priznal, škoda bude uhradená z jeho zákonnej poistky a všetci spíme spánkom spravodlivých. Každopádne to ohlás, raz sa ti to možno vráti. [upravil dne 10/4/08 pastorek] Citovat
p406b Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 A- Nahlas to nebo zajed na misto,treba tam nekde parkuje a nech tam vzkaz zes to videl a dosvedcis to. B- Uz to neres a priste uz vis jak na to. Citovat
Hhonza Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 :myslimJá nevím jestli mám divný uvažování já nebo autor tohoto tématu (samozřejmě nedělám žádnej osobní útok, prostě to nechápu). Pokud je člověk svědkem tohoto, tak co mu udělá za problém si tu tužku a papír opatřit (to umí i 6-ti letej skautík do 2 minut kdekoliv) a napsat vzkaz ke golfu. Vyfocení na mobil by bylo skvělý, ale to chce pohotové jednání a ne každýho to napadne, ani já nevím jestli bych zrovna si vzpoměl že to můžu celé vyfotit. Ale tu tužku a papír bych určitě byl schopnej sehnat. A nechal bych tam i telefonní číslo, abych případně doplnil podrobnější info. A když už náhodou by nebyl papír ani tužka, tak bych to zavolal na 158 a sdělil jim tuto informaci. A ani nevím proč anonymně, prostě ze svého mobilu, když se představíte příjmením (slušnost), tak více uvádět nemusíte, pouze sdělíte informace a že případné svědectví pro oddělení dopravních nehod podáte pouze po telefonu bez udání osobních údajů (pokud máte z něčeho strach), oni si jej zaznamenají do úředního záznamu a nebudou vás dále shánět, protože ani není jak - telefon vám nebudou zaměřovat. Takže nevím co je na tom těžkého být občas trochu lidskej. Já ráno přijít k autu s malým děckem, mít 200,- Kč do výplaty a vidět promáčklý dveře s vidinou i té \"pouhé\" tisícovky za nové na vrakáči, tak jsem šťastnej, že mi někdo poskytne službu ve formě informace o pachateli. Je možné, že vzhledem k anonymnímu svědectví se mu to neprokáže, ale ta špetka naděje tam je a autor tohoto tématu nemusí večer usínat s blbým pocitem, že nějaká mamka holt nezaplatí děcku kroužek plavání, aby měla na dveře. Citovat
Supersonic Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Hhonza :myslimJá nevím jestli mám divný uvažování já nebo autor tohoto tématu (samozřejmě nedělám žádnej osobní útok, prostě to nechápu). Pokud je člověk svědkem tohoto, tak co mu udělá za problém si tu tužku a papír opatřit (to umí i 6-ti letej skautík do 2 minut kdekoliv) a napsat vzkaz ke golfu. Vyfocení na mobil by bylo skvělý, ale to chce pohotové jednání a ne každýho to napadne, ani já nevím jestli bych zrovna si vzpoměl že to můžu celé vyfotit. Ale tu tužku a papír bych určitě byl schopnej sehnat. A nechal bych tam i telefonní číslo, abych případně doplnil podrobnější info. A když už náhodou by nebyl papír ani tužka, tak bych to zavolal na 158 a sdělil jim tuto informaci. A ani nevím proč anonymně, prostě ze svého mobilu, když se představíte příjmením (slušnost), tak více uvádět nemusíte, pouze sdělíte informace a že případné svědectví pro oddělení dopravních nehod podáte pouze po telefonu bez udání osobních údajů (pokud máte z něčeho strach), oni si jej zaznamenají do úředního záznamu a nebudou vás dále shánět, protože ani není jak - telefon vám nebudou zaměřovat. Takže nevím co je na tom těžkého být občas trochu lidskej. Já ráno přijít k autu s malým děckem, mít 200,- Kč do výplaty a vidět promáčklý dveře s vidinou i té \"pouhé\" tisícovky za nové na vrakáči, tak jsem šťastnej, že mi někdo poskytne službu ve formě informace o pachateli. Je možné, že vzhledem k anonymnímu svědectví se mu to neprokáže, ale ta špetka naděje tam je a autor tohoto tématu nemusí večer usínat s blbým pocitem, že nějaká mamka holt nezaplatí děcku kroužek plavání, aby měla na dveře. No tak spíš budu reagovat na tu Tvojí druhou část, protože pokud by to tak bylo, přikláním se k tomu frajera vytáhnout a :bacha:bacha....Dál radši nepokračuju, protože bych se zase hned po ránu n**ral a to nechci:bojim Z vlastní zkušenosti totiž zjišťuju, že takovýhle kre**ni si z toho moc nedělají, ale když mu zlámeš nohy, je tam naděje, že si to potom uvědomí, idiot:grr Ty jo, to je agrese hned po ránu:P Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 To ja se takhle nasral jeste vcera odpoledne. Jel jsem do obchodu, vylezu pred barak a koukam, ze mam nejak moc cerny naraznik.. no samozrejme mi ho nejaky sikula pekne odrel kdyz za me parkoval, jeste si za me stoupne jako by nic jen ma bily kus narazniku od me barvy. Kdybych byl svine tak mu to objedu klicem, ale to auto za to nemuze, spis pockam az uvidim majitele, bo to bude asi nejaky soused a objedu klicem jeho... :bacha:bacha Citovat
Bohumil Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Kdysi v zimě jsem byl večer venčit psa. Na parkoviště vjížděl nějaký \"žigulík\" a jak zatáčel, přidal plyn. Šel do smyku, ale nějak to přehnal a vrazil do dalších dvou aut. Ani nevylez a odjel. Ty dvě auta měly zbořený zadky a jedno z nich bylo ještě odhozenu na třetí. Doma jsem zavolal na policii registračku toho žiguli. Co se dělo pak ani nevím. Jen jsem je viděl přijet na parkoviště, něco nafotili, změřili. Žádný svědectví, ani nějaký dodatečný sepisování po mě nikdo nechtěl. 2 Dave k : Tohle by šlo vyřídit i mezi pojišťovnami. Za stěrač Golfa strčit papírek s údaji o VW a kontakt na sebe. Citovat
OK406 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Stačí zavolat na 158 a tam vše nahlásit a říci že bohužel musíš jet domů, že si závislí na odvozu. Pokud by potřebovali tě na §12 vyslechnout, tak mohou podat žádost o výslech na OOP PČR např. místě bydliště, kam by ses dostavil. Takže by se čekat na příjezd hlídky nemuselo. Citovat
Guest servisman Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 prostě jednoduše budeš figurovat jako svědek .Co se může státi dál v dnešní době raději nepsat. Citovat
pastorek Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: honza406 prostě jednoduše budeš figurovat jako svědek .Co se může státi dál v dnešní době raději nepsat. ... tak to som zvedavý či by si mal tento istý názor keby sa jednalo o tvoje auto. Pozri sa na celú vec i z druhej strany a snaž sa nájť v sebe človeka. Citovat
raydowe Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 jo.. stazujeme si, ze ludia su chluchy slepy ale v podstate robibe totez. Tym nemyslim konkretne honzu, ale vseobecne. ja som dneska nasiel na aute po umyti dalsie nepekne sramy. Na prednom narazniku mam z jednej aj druhej strany znacku po hlupakoch, co nevedia parkovat medzi auta. Najviac ma sere ten osuchnuty lak nad lavim blatnikom.. nemam slov. od dnes parkujem cez dve miesta Citovat
Guest servisman Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: honza406 prostě jednoduše budeš figurovat jako svědek .Co se může státi dál v dnešní době raději nepsat. ... tak to som zvedavý či by si mal tento istý názor keby sa jednalo o tvoje auto. Pozri sa na celú vec i z druhej strany a snaž sa nájť v sebe človeka. zažil jsem a dopad jsem blbě a nejhorší je na tom že dotyčný vlastnil 205 takže už nekomentuji:( Citovat
Guest servisman Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: raydowe jo.. stazujeme si, ze ludia su chluchy slepy ale v podstate robibe totez. Tym nemyslim konkretne honzu, ale vseobecne. ja som dneska nasiel na aute po umyti dalsie nepekne sramy. Na prednom narazniku mam z jednej aj druhej strany znacku po hlupakoch, co nevedia parkovat medzi auta. Najviac ma sere ten osuchnuty lak nad lavim blatnikom.. nemam slov. od dnes parkujem cez dve miesta přesně tak taky mne vzala jedna ženská při couvání zadek promáčkla černá rýha přes oboje dveře.Sice tel.číslo nechala s a odjela.Když jsem ji volal tak zapřela a byl jsem v prd... nikdo nic neviděl.Prostě si to rozmyslela,prý nikde nebyla je v práci a kdoví co a číslo jsem si mohl napsat sám.Byl jsem nasranej auto na leasing.Jaky byl konec si domyslete sami Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.