Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vím. Povolit 4 matice s hlavou 13, pootočit o chňoupek čerpadlem a zase utáhnout...

Ovšem, není to taková prdel, jako to vypadá. Na spodní matici je velmi vhodné vlastnit tzv. alternátorový klíč (obyčejné očko, jenže zahnuté do zatáčky \"za roh\" ), protože tam vadí altík. Ten klíč jsem zatím viděl jen od Hazetu, za pouhých 500,-Kč (prkotina za obyčejné očko, což? Kdyby jej někdo měl zbytečný, kilo za něj dám z fleku...).

Dále, je třeba vědet, o kolik pootočit. Je dobré udělat si rysku s původním nastavením, na chod má vliv i pootočení o 1mm. Pokud je předvstřik příliš velký, sice to bezva startuje, ale je to hlučné, a víc to kouří. Naproti tomu s malým předvstřikem to špatně startuje, běží potichu (měkce), a pro změnu to víc kouří...

Já to nastavení trefím vždy až tak napotřetí, napočtvrté - a až po tom, co s tím autem chvilku jezdím, nad zvednutou kapotou to nepoznám (a to mám ten sluch docela slušnej, troufám si říci).

[Editován dne 2/25/04 oddie]

Odesláno

oddie, co takhle vzit ocko, rozriznout a v pozadovanem uhlu prevarit... na 13 by nemela byt takova sila, aby to ve svaru kruplo ...

Ale asi je to moc prace... (priznavam)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...