Ferry Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Radek Hurvajz Název vlákna Jako v tom že to nikomu nic neřekne? To sice přímo ne, ale když jsem to napsal tak se tam podívalo 30 lidí. Tak jsou všichni zvědavci zvědaví. Jinak jsem měl v záloze název motor a 4O7 a to se do sekce 4O6 nehodilo. :aut Jo a můžu to klidně editnout pokud chcete. editni to treba na svicky pro 406 1.8 16V novy model Citovat
Jirkap Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Radek Hurvajz Název vlákna Jako v tom že to nikomu nic neřekne? To sice přímo ne, ale když jsem to napsal tak se tam podívalo 30 lidí. Tak jsou všichni zvědavci zvědaví. Jinak jsem měl v záloze název motor a 4O7 a to se do sekce 4O6 nehodilo. :aut Jo a můžu to klidně editnout pokud chcete. Přesně tak název vlákna... takových dotazů to bylo dříve x a když někdo něco hledal, tak měl smůlu... takže příště mažu! Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Radek Hurvajz Název vlákna Jako v tom že to nikomu nic neřekne? To sice přímo ne, ale když jsem to napsal tak se tam podívalo 30 lidí. Tak jsou všichni zvědavci zvědaví. Jinak jsem měl v záloze název motor a 4O7 a to se do sekce 4O6 nehodilo. :aut Jo a můžu to klidně editnout pokud chcete. Přesně tak název vlákna... takových dotazů to bylo dříve x a když někdo něco hledal, tak měl smůlu... takže příště mažu! Omluva, omluva. Příště tam tedy napíšu nějakou ptákovinu radši. Jinak už jsem tu viděl x takových názvů tak jsem to neřešil. Ale budu si to pro příště pamatovat. Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: Ferry Bosch uz dneska dela jen nekolik univerzalnich typu svicek, takze ty bych asi zrovna jako lepsi nevidel, ktery muzu doporucit jsou NGK V-23, mam je na svoji 406 1.8 16V a oproti Eyquem, ktery jsem tam mel na 1500km predtim je to hodne velky rozdil ( s tema Eyquem mi dokonce svitila kontrolka diagnostiky - hlasilo to bohatost smesi mimo toleranci a auto bylo takove pridusene ) pritom ty Eyquem jsem kupoval presne podle katalogoveho cisla ze serviceboxu No on dělá i neuniverzální neboj, právě ty Super 4 co vím tedy. No a to NGK co si mě doporučil ale zase nemůžu najít na tento motor a katalogy nereagují ani na OE číslo. No snad to někdy nějak vymyslím. [upravil dne 9/4/08 BoneDaddy] Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 ja v autobenexu nasel pro tenhle motor NGK LFR5B cena 214Kc/Ks a iridiovy DENSO maji cislo IKH16 cena 625Kc/ks [upravil dne 9/4/08 Ferry] Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: Ferry ja v autobenexu nasel pro tenhle motor NGK LFR5B cena 214Kc/Ks a iridiovy DENSO maji cislo IKH16 cena 625Kc/ks [upravil dne 9/4/08 Ferry] Nádherná práce Ferry. Jsem ti moc vděčný. :potlesk Konečně někdo kdo našel alespoň stejný iridiový jako já. Přesně tyto jsem taky našel. Škoda jen ta cena. Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Ferry ja v autobenexu nasel pro tenhle motor NGK LFR5B cena 214Kc/Ks a iridiovy DENSO maji cislo IKH16 cena 625Kc/ks [upravil dne 9/4/08 Ferry] Dnes jsem to lovil a našel jsem ne IKH16 ale IK20 v katalogu autobenex. Tak teď jsem z toho zmatenej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.