Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Název vlákna

Jako v tom že to nikomu nic neřekne? To sice přímo ne, ale když jsem to napsal tak se tam podívalo 30 lidí. Tak jsou všichni zvědavci zvědaví. :D Jinak jsem měl v záloze název motor a 4O7 a to se do sekce 4O6 nehodilo. :D:aut Jo a můžu to klidně editnout pokud chcete.

editni to treba na svicky pro 406 1.8 16V novy model

Odesláno

Název vlákna

Jako v tom že to nikomu nic neřekne? To sice přímo ne, ale když jsem to napsal tak se tam podívalo 30 lidí. Tak jsou všichni zvědavci zvědaví. :D Jinak jsem měl v záloze název motor a 4O7 a to se do sekce 4O6 nehodilo. :D:aut Jo a můžu to klidně editnout pokud chcete.

Přesně tak název vlákna... takových dotazů to bylo dříve x a když někdo něco hledal, tak měl smůlu... takže příště mažu!

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Název vlákna

Přesně tak název vlákna... takových dotazů to bylo dříve x a když někdo něco hledal, tak měl smůlu... takže příště mažu!

Omluva, omluva. Příště tam tedy napíšu nějakou ptákovinu radši. Jinak už jsem tu viděl x takových názvů tak jsem to neřešil. Ale budu si to pro příště pamatovat.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Bosch uz dneska dela jen nekolik univerzalnich typu svicek, takze ty bych asi zrovna jako lepsi nevidel, ktery muzu doporucit jsou NGK V-23, mam je na svoji 406 1.8 16V a oproti Eyquem, ktery jsem tam mel na 1500km predtim je to hodne velky rozdil ( s tema Eyquem mi dokonce svitila kontrolka diagnostiky - hlasilo to bohatost smesi mimo toleranci a auto bylo takove pridusene ) pritom ty Eyquem jsem kupoval presne podle katalogoveho cisla ze serviceboxu

No on dělá i neuniverzální neboj, právě ty Super 4 co vím tedy.

No a to NGK co si mě doporučil ale zase nemůžu najít na tento motor a katalogy nereagují ani na OE číslo. :( No snad to někdy nějak vymyslím. :aut

[upravil dne 9/4/08 BoneDaddy]

Odesláno

ja v autobenexu nasel pro tenhle motor NGK LFR5B cena 214Kc/Ks

a iridiovy DENSO maji cislo IKH16 cena 625Kc/ks

[upravil dne 9/4/08 Ferry]

Odesláno

Nádherná práce Ferry. Jsem ti moc vděčný. :super:potlesk

Konečně někdo kdo našel alespoň stejný iridiový jako já. Přesně tyto jsem taky našel. Škoda jen ta cena. :mrk

Odesláno

Dnes jsem to lovil a našel jsem ne IKH16 ale IK20 v katalogu autobenex. Tak teď jsem z toho zmatenej. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...