Syro Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Cauko! Prosím Vás o radu ako sa zbaviť nepríjemného vŕzgania sedačky vodiča (okrem toho, aby som ju musel vymeniť za novú) DAKUJEM. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 tak mi tam neco trosku ne vrze ale pochrumlava Citovat
pastorek Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Mám jednu klasickú radu na pazvuky v aute. Pustiť hlasnejšie rádio. Nieže ma budete hneď kameňovať. Teraz vážne. Skús sa v tej sedačke vrtieť aby si zistil v ktorých miestach to je a potom namaž čo sa dá. Také chrúpavé zvuky sa mi kedysi ozývali v 309-ke a bola to vylomená matica uloženia i s kusom nosníka. Zistil som to až keď sa utrhlai druhá a pekne som si v aute poloľahol. Citovat
tomike Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Majitel auta predomnou bol riadna chlapina. Ja mam problem s tym, ze ak zatlacim na operadlo sedadla tak sa cela sedacka hybe hore dole. Neviem co by mohlo pomoct, skusim to vybrat von a uvidim. Riesil niekto podobny problem? Strasne ma to s....e ved sedadlo sa nam nehybalo ani v starom favorite. Citovat
pastorek Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: tomike Majitel auta predomnou bol riadna chlapina. Ja mam problem s tym, ze ak zatlacim na operadlo sedadla tak sa cela sedacka hybe hore dole. Neviem co by mohlo pomoct, skusim to vybrat von a uvidim. Riesil niekto podobny problem? Strasne ma to s....e ved sedadlo sa nam nehybalo ani v starom favorite. Takto sa správala sedačka keď predné uchyty boli vytrhnuté i s kusom plechu a vpredu sedačku držal iba koberec. Zykývaj sedačkou a až sa budú predné skrutky dvíhať tak je to asi ono. Citovat
Syro Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Práveže mne sa zdá ako keby to vŕzgali pružiny vo vnútri sedačky a aj keď sa opriem, tak je to počuť. Ja tomu nechápem veď mám len 95 kg. Citovat
pastorek Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: Syro Práveže mne sa zdá ako keby to vŕzgali pružiny vo vnútri sedačky a aj keď sa opriem, tak je to počuť. Ja tomu nechápem veď mám len 95 kg. Tak tomu sa hovorí vysedená sedačka. Tam máš tri možnosti. 1, zmieriť sa stým 2, vymeniť sedačku 3, rozobrať, všetko podoťahovať, namazať a modliť sa aby to pomohlo. Citovat
tomike Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Citace: Původně zaslal: tomike Majitel auta predomnou bol riadna chlapina. Ja mam problem s tym, ze ak zatlacim na operadlo sedadla tak sa cela sedacka hybe hore dole. Neviem co by mohlo pomoct, skusim to vybrat von a uvidim. Riesil niekto podobny problem? Strasne ma to s....e ved sedadlo sa nam nehybalo ani v starom favorite. Takto sa správala sedačka keď predné uchyty boli vytrhnuté i s kusom plechu a vpredu sedačku držal iba koberec. Zykývaj sedačkou a až sa budú predné skrutky dvíhať tak je to asi ono. Nie skrutky sa mi nedvihaju. Znami vravel, ze to mozu byt vybehane kolecka v kolajnickach. Kazdopadne to budem musiet rozobrat a uvidim co s tym. No velmi sa mi do toho nechce. Pod sedackami su konektori, treba ich odpojit predpokladam. Mam odpojit aj bateriu, alebo netreba. Neviem ci to nejako suvisi. dik Citovat
pastorek Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Myslím že vtomto prípade odpojenie baterky nie je nutné. Citovat
VIP3R Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Vzhledem k tomu, že ty kabely slouží k odpálení pyropatron předpínače pásů, tak bych baterku radši i odpojil. Píšou to tuším i v manuálu Jak na to a nic se tím nezkazí (snad kromě převoleb rádia)... [upravil dne 10.4.2008 VIP3R] Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 me to taky obcas vrze ale nedokazu presne urcit co to je a kde to je, ale jak bude cas tak promazu co se da. Snad to pomuze Citovat
pastorek Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: VIP3R Vzhledem k tomu, že ty kabely slouží k odpálné pyropatron předpínače pásů, tak bych baterku radši i odpojil. Píšou to tuším i v manuálu Jak na to a nic se tím nezkazí (snad kromě převoleb rádia)... Pyropatrony predpínačov a v sedačke? To skôr bočný aibag, vyhrievanie sedačiek alebo elektrické ovládanie. Citovat
VIP3R Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Pyropatrony predpínačov a v sedačke? To skôr bočný aibag, vyhrievanie sedačiek alebo elektrické ovládanie. To co píšeš tam může být podle výbavy, ale pyropatrony tam mají 406ky všechny bez rozdílu - a k nim právě vedou ty kabely pod sedačkou... Takže pokud se v tom chce nějak víc hrabat a rozmontovat sedadlo, tak bych to rozhodně odpojil nejdřív od baterky. [upravil dne 10.4.2008 VIP3R] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.