Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cauko!

Prosím Vás o radu ako sa zbaviť nepríjemného vŕzgania sedačky vodiča (okrem toho, aby som ju musel vymeniť za novú):aut DAKUJEM.

Odesláno

Mám jednu klasickú radu na pazvuky v aute. Pustiť hlasnejšie rádio. :D Nieže ma budete hneď kameňovať.

Teraz vážne. Skús sa v tej sedačke vrtieť aby si zistil v ktorých miestach to je a potom namaž čo sa dá. Také chrúpavé zvuky sa mi kedysi ozývali v 309-ke a bola to vylomená matica uloženia i s kusom nosníka. Zistil som to až keď sa utrhlai druhá a pekne som si v aute poloľahol. :D

Odesláno

Majitel auta predomnou bol riadna chlapina. Ja mam problem s tym, ze ak zatlacim na operadlo sedadla tak sa cela sedacka hybe hore dole. Neviem co by mohlo pomoct, skusim to vybrat von a uvidim. Riesil niekto podobny problem? Strasne ma to s....e ved sedadlo sa nam nehybalo ani v starom favorite.

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Majitel auta predomnou bol riadna chlapina. Ja mam problem s tym, ze ak zatlacim na operadlo sedadla tak sa cela sedacka hybe hore dole. Neviem co by mohlo pomoct, skusim to vybrat von a uvidim. Riesil niekto podobny problem? Strasne ma to s....e ved sedadlo sa nam nehybalo ani v starom favorite.

Takto sa správala sedačka keď predné uchyty boli vytrhnuté i s kusom plechu a vpredu sedačku držal iba koberec. Zykývaj sedačkou a až sa budú predné skrutky dvíhať tak je to asi ono.

Odesláno

Práveže mne sa zdá ako keby to vŕzgali pružiny vo vnútri sedačky a aj keď sa opriem, tak je to počuť. Ja tomu nechápem veď mám len 95 kg.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Syro

Práveže mne sa zdá ako keby to vŕzgali pružiny vo vnútri sedačky a aj keď sa opriem, tak je to počuť. Ja tomu nechápem veď mám len 95 kg.:aut

Tak tomu sa hovorí vysedená sedačka. Tam máš tri možnosti.

1, zmieriť sa stým

2, vymeniť sedačku

3, rozobrať, všetko podoťahovať, namazať a modliť sa aby to pomohlo.

Odesláno

Citace:

Původně zaslal: tomike

Takto sa správala sedačka keď predné uchyty boli vytrhnuté i s kusom plechu a vpredu sedačku držal iba koberec. Zykývaj sedačkou a až sa budú predné skrutky dvíhať tak je to asi ono.

Nie skrutky sa mi nedvihaju. Znami vravel, ze to mozu byt vybehane kolecka v kolajnickach. Kazdopadne to budem musiet rozobrat a uvidim co s tym. No velmi sa mi do toho nechce. Pod sedackami su konektori, treba ich odpojit predpokladam. Mam odpojit aj bateriu, alebo netreba. Neviem ci to nejako suvisi. dik

Odesláno

Vzhledem k tomu, že ty kabely slouží k odpálení pyropatron předpínače pásů, tak bych baterku radši i odpojil. :D Píšou to tuším i v manuálu Jak na to a nic se tím nezkazí (snad kromě převoleb rádia)... :papa

[upravil dne 10.4.2008 VIP3R]

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Vzhledem k tomu, že ty kabely slouží k odpálné pyropatron předpínače pásů, tak bych baterku radši i odpojil. :D Píšou to tuším i v manuálu Jak na to a nic se tím nezkazí (snad kromě převoleb rádia)... :papa

Pyropatrony predpínačov a v sedačke? To skôr bočný aibag, vyhrievanie sedačiek alebo elektrické ovládanie.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Pyropatrony predpínačov a v sedačke? To skôr bočný aibag, vyhrievanie sedačiek alebo elektrické ovládanie.

To co píšeš tam může být podle výbavy, ale pyropatrony tam mají 406ky všechny bez rozdílu - a k nim právě vedou ty kabely pod sedačkou... ;)

Takže pokud se v tom chce nějak víc hrabat a rozmontovat sedadlo, tak bych to rozhodně odpojil nejdřív od baterky.

[upravil dne 10.4.2008 VIP3R]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...