Hrac.Dr.m Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Ahoj, už mám druhou 205ku a na každý jsem měnil minimálně jednou levou páčku pod volantem(na světla).Ted mě ta výměna čeka už podruhy a to jsem vždycky pořizoval funglovku od Valea.Podle mě to neni žádná druhovýroba... No co to obvykle dělá?Poprvé mě to na potkávací svítilo i s dálkovejma a pak to nešlo zase vůbec s potkávacích přepnmout na dílkový.Ted to zase opět začíná znovu, tím že při přepnutí na potkávací mě svítěji automaticky dálkový, po jízdě cca 15minut se to samo nák přepne a všechno pak funguje normálně než auto na delší dobu zaparkuju... Už mě ale nebaví kupovat novou páčku a za pár měsíců to opakovat! Takže přistoupim k řešení který by mělo bejt podle mě trvalý řešení potíží s páčkou.Udělám to jako ve Škodovce.Dám si někam po ruce přepínač na potkávací a parkovací světla a pod volantem si nechám jen páčku na přepínaní na dálkový světla a zpět. Jen bych potřeboval poradit kdo by věděl o páčce která by měla jen tuhle funkci co potřebuju(samozřejmě blinkry k tomu) a pasovala by přesně na ty dva šrouby??? Konektory a elektroniku si hold už nák přizpůsobim... Všem předem moc děkuju za pomoc. PS:Jen tak pro přesnost mám Peugeot 205 1,8D r.v.86.U téhle závady asi na tipu motoru moc nesejde... Citovat
Marcel505 Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Divný ne? Většinou se zničí ten zobáček uvnitř a pak to nejde přepnout na dálkový... A to ti dělali o starší páčky? Je fakt chyba v páčce? To s tím přepínačem jde udělat i s tou normální páčkou (s ulomeným kolíčkem)... Ale jestli byla na vině páčka, tak bych ji reklamoval... Citovat
pastorek Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Toto by sa dalo definovať ako choroba starších pežotov. Prepínač svetiel je zapojený priamo bez posilovacích relé a je dimenzovaný tak akurát. Akonáhle niekto použije žiarovky s väčším príkonom alebo sa objavia zväčšené prechodové odpory ( na pežotoch bežne kostra) tak prepínačom tečie veľký prúd, opaľujú sa kontakty a taví obal. Ideálne riešenie je prepínačom ovládať iba relátka a tými spínať obvody svetiel. Takéto riešenie mala už Š 120 pred 20 rokmi. Citovat
renm Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 tak to taky chystám přes relé...ale jen dálky... Citovat
aaischa Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 ja budu delat vypinac na svetla doleva pod vystup topeni uz sem si tam dal tuplik na mlhy dopredu k tomu tlacitko kery bude prez relatko preklapet tuknutim dalku a potkavacky.. Je to jednoduchy a pohodlny packa bude prepnutelna (kuli stk) Citovat
Hrac.Dr.m Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 No jednou mě to dělalo že nedržely dálkový a musel jsem je tam držet, podruhý se tam po přepnutí na potkávací světla rovnou zapínali dálkový.A ted jsem na tom podobně stim rozdílem že mě svítí jednou dálkový na jednom světle a na druhym potkávací... Je to určitě v páčce, sehnal jsem ted novou na zapůjčku s Elitu(mám tam známý) a všechno normálně šlape.Ale jelikož to musim vrátit co nejdřív, a kupovat si další páčku znovu, rád bych to předělal jak jsem popsal nahoře... Ty relé tam určitě dám, protože mám v plánu dát silnější žárovky a takhle by to ta France elektrika asi špatně zvládla... Nemohl by sem někdo hodit nákej nákres od ruky jak by to mělo bejt všechno zapojený od baterky přes spínače, relé až po ty světla...??? Moc děkuju. ps:samotnýho mě štve že se to tenkrát při výrobě chlapům u Peugeotu moc nepovedlo.Jinak je to ale auto a který nedám dopustit.Kdyby to bylo jinak.Asi bych se ted neřešil stimhle tématem. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Měl jsem tam kdysi přepínač Avia, 105-120--je stejný.Namontuješ po levé ruce a nafurt.ZADARMO---(nafasoval:D) Neměl jsem nervy pořád shánět Citovat
Rossík Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 já už jí mám taky měněnou.. doufám že bude držet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.