Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

Tak som konečne zohnal display na svoju 406ku \"len\" za 2000Sk. Ale mám problém že je to asi zo staršej verzie čo nemala ovládanie rádia pod volantom, tak mi to teraz nefunguje. Neviete či sa to dá nejako spojazdniť??:myslim

Odesláno

jak ze starsi verze ? displej ze starsi verze 406 bys do nove verze 406 ani nezapojil

pokud mas displej typ B z nove verze 406 tak by mel po pripojeni fungovat, tlacitko na prepinani musis pripojit k BSI, podle schematu ktery jsem tu daval do vlakna s nazvem Palubni pocitac

[upravil dne 8/4/08 Ferry]

Odesláno

foto BSI zde hnedy konektor vpravo nahore, pozice 1 drat 7205, pri ukostrovani by se mely prepinat informace na displeji

[upravil dne 8/4/08 Ferry]

Odesláno

Tak možno nie zo staršej verzie, ale z nižšou výbavou. Lebo mi nejde ovládanie rádia a tak isto keď zapnem stierače podľa dažďového senzora tak sa na display nezobrazí hláška \"Automatic wiping\".

Odesláno

spis to bude chtit jeste aktivovat v BSI, aby zacala zobrazovat udaje PPC, takze nekam kde to napoji na diag a pak naprogramujou

Odesláno
Původně zaslal: igor.sk

Ak myslíš pri zapnutom stieračovom senzore \" automatic wiping system activated \" tak ano.

Tak toto mne teda neukazuje.

Odesláno
Původně zaslal: igor.sk

Ak myslíš pri zapnutom stieračovom senzore \" automatic wiping system activated \" tak ano.

Tuto hlasku to zobrazuje len od modelov s multiplexom r.2002 --->

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...