Berkoff Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Hlasim uplne stejny problem, jen to prej nebylo vahou, ale nakym cidlem, co mi dycky vycistej, a po par KM to udela znova, stop a ende, dal uz to nende, a jen 3500 otacek a dost, nekde ti jen smazou zavadu, a nekde to i vycistej, a poslou te zase pryc. Prodam boxera, a koupim sprintera, tohle je fakt sileny, novy auto a jen problemy ... [upravil dne 6/4/08 Berkoff] Jinak bylo to: Peugeot Kladno - Tam sme to novy koupili, pak u Domanskyho, nekde jinde v praze, ceska lipa, to bylo tenhle vikend, a dalsi a dalsi ... a je fakt k nastvani dyz mate odjet od zakaznika k dalsimu, a nemuzete, protoze to nejde natocit ... Nevim cim to a nevrtal sem se v tom, protoze je to nove = v zaruce, kupovali sme to loni jako hot novinku. spis bych ocenil nekoho kdo vi nebo to nejak spravil, co s tim. jestli to dela nekvalitni nafta, asi to je na zalobu na benzina a.s. protoze jinde netankujem, takze me to prijde divny zjistim nazev toho co to ma delat, mam to v aute v papirech a uz se mi tam nechce, napisu zejtra ... nakej egr ventil to byl, a dela to znova btw, opet stejny problem, nejde to nastartovat, a dyz se to povede, tak max 3500 otacek. no nic, nikdo se neozval, nikdo si nevi rady, vymenime to za uplne novyho sprintera jinak je to 2.2 HDI L2H2 cca 6 - 8 mes stary ... some help? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Nové Boxery mají problém s EGR ventily , Peugeot měl problém s jejich dodávkou do servisů , situace se zlepšila. Dívím se že Vám toto nebylo zděleno. Po výměně (bezplatná) je auto opět OK. Zavolej te mi během dopoledne na níže uvedené číslo a domluvíme se. Přeji příjemný den a jsem s pozdravem Trávniček Petr skladník Peugeot DOMANSKÝ, spol. s r.o. koncesionář PEUGEOT, CITROEN, HYUNDAI, MITSUBISHI INFO: prodej náhradních dílů: +420 284 000 542 Internet: http://www.domansky.cz E-mail: skladnik.peugeot@domansky.cz PRAHA-ZDIBY - 0km Teplické dálnice D8/E55 Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Když už pojedeš k Domanskýmu, nevzal bys na sraz na Seč bednu dřeva?? K vyzvednutí cca 10 minut jízdy od Domanského - Vvittymu a Dodovi by to helflo a Dundee by nemusel za autem táhnout káru. současně bys mohl přímo s Řebíkem probrat problém se stránkami. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.