Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hlasim uplne stejny problem, jen to prej nebylo vahou, ale nakym cidlem, co mi dycky vycistej, a po par KM to udela znova, stop a ende, dal uz to nende, a jen 3500 otacek a dost, nekde ti jen smazou zavadu, a nekde to i vycistej, a poslou te zase pryc. Prodam boxera, a koupim sprintera, tohle je fakt sileny, novy auto a jen problemy ...

[upravil dne 6/4/08 Berkoff]

Jinak bylo to: Peugeot Kladno - Tam sme to novy koupili, pak u Domanskyho, nekde jinde v praze, ceska lipa, to bylo tenhle vikend, a dalsi a dalsi ... a je fakt k nastvani dyz mate odjet od zakaznika k dalsimu, a nemuzete, protoze to nejde natocit ...

Nevim cim to a nevrtal sem se v tom, protoze je to nove = v zaruce, kupovali sme to loni jako hot novinku. spis bych ocenil nekoho kdo vi nebo to nejak spravil, co s tim. jestli to dela nekvalitni nafta, asi to je na zalobu na benzina a.s. protoze jinde netankujem, takze me to prijde divny

zjistim nazev toho co to ma delat, mam to v aute v papirech a uz se mi tam nechce, napisu zejtra ...

nakej egr ventil to byl, a dela to znova

btw, opet stejny problem, nejde to nastartovat, a dyz se to povede, tak max 3500 otacek. no nic, nikdo se neozval, nikdo si nevi rady, vymenime to za uplne novyho sprintera

jinak je to 2.2 HDI L2H2 cca 6 - 8 mes stary ...

some help?

Odesláno

Nové Boxery mají problém s EGR ventily , Peugeot měl problém s jejich dodávkou do servisů , situace se zlepšila. Dívím se že Vám toto nebylo zděleno. Po výměně (bezplatná) je auto opět OK.

Zavolej te mi během dopoledne na níže uvedené číslo a domluvíme se.

Přeji příjemný den a jsem s pozdravem

Trávniček Petr

skladník Peugeot

DOMANSKÝ, spol. s r.o.

koncesionář

PEUGEOT, CITROEN, HYUNDAI, MITSUBISHI

INFO: prodej náhradních dílů: +420 284 000 542

Internet: http://www.domansky.cz

E-mail: skladnik.peugeot@domansky.cz

PRAHA-ZDIBY - 0km Teplické dálnice D8/E55

Odesláno

Když už pojedeš k Domanskýmu, nevzal bys na sraz na Seč bednu dřeva?? K vyzvednutí cca 10 minut jízdy od Domanského - Vvittymu a Dodovi by to helflo a Dundee by nemusel za autem táhnout káru. současně bys mohl přímo s Řebíkem probrat problém se stránkami.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...