MirasCC Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Nějak sme přišli na to, že by bylo fajn, kdyby se nám lednička otvírala na druhou stranu, než je teď. Tož sme to rozebrali, pustili se do přehazování pantů a co čert nechtěl, samozřejmě že nemáme co potřebujeme Lednička je Indesit CA 138, pravej pant vypadá takhle nějak, takže sháníme levej. Má někdo nápad kde to splašit? Citovat
kobra Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 kup si novou ledničku , klass AA , co ušetříš na elektrice , prochlastáš v hospodě Citovat
faget1 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 čo ja viem tak skoro každa ladnička sa da prerobit bud na otvaranie do lava alebo do prava :myslim akoto že nepasuju panty a ked daš spodny hore a horny dole nebude to pasovat a ladniťka sa bude otvarat opačne čoi ako to je tiež som tie dvere prehadzoval na opačnu stranu :super:super Citovat
MirasCC Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 @kobra: Dobrá rada nad zlato, dík! @faget1: No tyhle panty sou tam dva, ale oba stejný a zjištění že potřebujem opačný nám kupodivu ani moc času nezabralo Ale jinak sme nad tím chvilku koumali a opravdu se nám nepovedlo přijít na způsob, jak to jen otočit Citovat
faget1 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 hm.. tak to mi je divne potom chceš teda povedat že maš ladničku ktora nejde prehodit ? tak ked potom by som asi skusil u vyrobcu možno sa to da objednat nebude to určite moc drahe možno aj tam kde si ju kupovat je to divne teda musel si byt štastny ked si to zistil na koniec že to nejde :D Citovat
MirasCC Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Ono to přehodit samozřejmě jde, všechno stačí vzít z jedný strany na druhou, akorát tyhle dva panty ne. Zřejmě někde u tý ledničky v původním balení byly, jenže bůhví kde je jim teď konec... Citovat
faget1 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 aha tak to može byt pravda možno tam boli pribalene len prave si tomu v tedy nevenoval dostatok pozornosti že niečo take budeš potrebovat to sa stava nuž potom by sa ale tiež podla mna maly dat neako objednat aj ked niekedy su aj s tým problem že to nechcu predať že to nemaju ako nahradny diel ale iba ako sučast celku čo hadam nie Citovat
MirasCC Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Tak předpokládám že by to někde k sehnání mohlo bejt, ale právě netuším kde. Tak sem doufal, že by tu třeba někdo mohl mít servis na ledničky Citovat
OK406 Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Zlatá Calexka;) Zkus servisy a nebo prodejny, kde se prodavají náhr.díly a nebo nějakého opraváře ledniček. A nebo mě napadlo, že by to mohli mít na sběrném dvoře, kam se odkládá bílá elektronika:myslim Citovat
MirasCC Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 OK406: To je právě to, co se mi nechce Běhat někde po servisech, kde se akorát naštvu, až si za tenhle kus plastu řeknou pětikilo... Citovat
Bohumil Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Jo, jo, plasty do ledniček a mrazáků jsou drahý jak s**ň*. Vodící lišty k šuplíkům do mrazáku, to jsem se protočil celej.:bacha:bacha Zkus nějakou firmu, co dělá servis chlazení. [upravil dne 8/4/08 Bohumil] Citovat
MirasCC Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Bohumil: Kde si ty vodicí lišty sháněl ty? Vvitty: Už se vidím, jak jim vysvětluju, co sháním. \"Dobrý den, sháním takovej kus plastovýho čehosi, nemáte to náhodou?\" :D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 zkus firmu ABSOLUTSERVIS Dobruška, tel: 494 620 119, je to servisní gestor pro východní čechy kde nakupujeme náhradní díly. pokud se rozhodneš tam volat, připrav si výrobní čísla tý lednice, bud ze záručáku nebo ze štítku, kterej bude někde vzadu na lednici. Přeju hodně štěstí Citovat
MirasCC Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 minimaxa: Díky, konečně konkrétní tip! Škoda že jsou z daleka, nicméně za zavolání krom telefonních poplatků nic nedám, že? Citovat
Berkoff Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 otevri seznam, a sezen servisaka, jen cislo na nej, vyzisti co to mas za pristroj, nakej typovej nebo identifikacni stitek, a myslim ze dyz mu do telefonu popises problem, budes do 3 minut vedet na cem ses, jako jestli pujdes do hospody s lednickou AA, nebo jesi budes mit starou s otviranim na druhou stranu PS: Calex to ma jen prehoditelny, nova napln me stala 100 kc, cesta + prace toho chladare cca 150 kacek, celkem 250 korun za doplneni unikleho freonu nebo co to tam je ... Citovat
myryn Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Zkus se mrknout někam do tzv. \"sběrnýho dvora\" - u nás je to v areálu Technických služeb - sbíraj tam starý lednice, mikrovlnky... Pokud tam narazíš na rozumný lidi a vysvětlíš jim o co se jedná, tak se snad dohodneš. Já jsem tak sháněl náhradní díly do mikrovlnky a uspěl jsem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.