JeanK Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Zdravim, vlastnim Peugeout 406 1.9TD Combi (starsi model) a mam rozbite originalni autoradio typu 4030 (nektera tlacitka nejde a nesviti zadny displej). Uz jen tise premyslim na autoradio typu 4050, ktery ma displej mimo radiu. Me auto sice nema palubni pocitac a chtel bych ho poridit. Co je vsechno potreba k montazi, aby PC fungoval i zobrazoval na displeje? Ma volny otvor na desce a tam je pripraveny kabel. Citovat
Ferry Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 doporucuji precis toto obsahle vlakno ve kterem jsme to resili a vyresili ( teda ja osobne jsem PPC zprovoznoval pouze u 2.1TD a 1.8 16V ) je potreba se podivat, zda z ridici jednotky motoru jde drat 1368 ( u te 2.1TD je na pozici 23, je to info o vstrikovani, podle toho pocita PPC spotrebu) , pokud tam je, tak PPC pujde bez problemu dodelat, pokud se ti podari sehnat velky displej [upravil dne 6/4/08 Ferry] Citovat
Kdo Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: JeanK Co je vsechno potreba k montazi, aby PC fungoval . Obávám se, že tvůj hlavní problém pro instalaci PP bude fakt, že máš motor, který nemá elektronické (Epic se dával jen do 2,1td), ale mechanické vstřikovací čerpadlo a tedy absence ŘJ, z které bere PP údaje potřebné pro jizdní výpočty (spotřeba, dojezd a pod). Pokud koupíš rádio 4050 a displej, stejně ti bude ukazovat jen stanice a teplotu a max okamžitou a průměrnou rychlost. [upravil dne 10.4.08 Kdo] Citovat
Guest Angus Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Musím se pochlubit ale od neděle si už taky přepínám a čumím pořád na displej:D.Hlavně díky příspěvkům \"Ferryho\" a taky \"Kdo\":potlesk jsem to zvládnul.Ale i ostatní příspěvky pomohly,jen se správně orientovat.Prostě stačí si přečíst těch 47 stran na servisu a pak už to jde skoro samo.:oTeda když máš správný displej,správnou ŘJ a najdeš správný dráty (1368 atd.)Zvládl jsem to za 5 hodin i se studijem oněch příspěvků. Takže děkuji všem,kdo se na mém úspěchu podíleli a zároveň přeji všem,kdo se do toho pustí,spustu radostných chvil při objevování už objeveného:super Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Angus Musím se pochlubit ale od neděle si už taky přepínám a čumím pořád na displej:D.Hlavně díky příspěvkům \"Ferryho\" a taky \"Kdo\":potlesk jsem to zvládnul.Ale i ostatní příspěvky pomohly,jen se správně orientovat.Prostě stačí si přečíst těch 47 stran na servisu a pak už to jde skoro samo.:oTeda když máš správný displej,správnou ŘJ a najdeš správný dráty (1368 atd.)Zvládl jsem to za 5 hodin i se studijem oněch příspěvků. Takže děkuji všem,kdo se na mém úspěchu podíleli a zároveň přeji všem,kdo se do toho pustí,spustu radostných chvil při objevování už objeveného:super gratulace, ale preci jen jedno oko drz porad na silnici, at to nekam nebo do nekoho pred sebou neopres Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.