Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový, moc se tu zatím neorientuji a proto, pokud se budu ptát na něco, co se tu řešilo, tak se omlouvám. Nechce se mi hledat a také si myslím, že to se mi stalo je docela neobvyklé aby se to tu pravidelně řešilo. Mám Peug.307/1.6 16V (2002) - včera při cestě do práce mi v autě na dvě sekundy úplně vše vypnulo. Bylo to při jízdě, mezi obcemi při rychlosti kolem 100km/h Přestalo jít rádio,palubní počítač,palubní deska,ručičky od otáčkoměru i rychlosti. Prostě tma. Byl to okamžik, moment. Jenom jsem sundal nohu z plynu,chtěl opatrně šlápnout na brzdu ale hned to naskočilo. Motor přitom nevypnul (to bych snad poznal), ale vše se odehrálo tak rychle, že to člověk nestačil vše zaregistrovat.

Dnes jsem byl na prohlídce na servisních dnech, ptal jsem se chlapů v servisu na příjmu, ale ani oni se s tím nesetkali. Blíží se léto, cestování a tak jsem se raději objednal na diagnostiku. Vás jsem se chtěl zeptat, jestli někdo máte podobnou zkušenost a pokud ano, co to bylo, dík. ?

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, včera jsem zaregistroval úplně stejný problém.. P307 1.6.16V(2001), rychlost kolem 100km/h a najednou bylo ticho a tma, všechny přístroje uvnitř auta tak na půl vteřiny vypadly. Napadá mě, jestli to může být způsobeno nějakým rušením, jediné, čeho jsem si všiml, že jsem právě podjížděl nějakej mostek, nebo konstrukci vedoucí nad silnicí. Dík za jakékoliv info.

Odesláno

Podle mne to je len nejaka haluz.

Ked sem mnel Fiat Punto 1.7 Td, tak sem se vracel domu s Bratislavi, bola silna noc, ale pol druhej rano, jel sem uplne pohodove, 100 vkou a pocuval som radio.

Zrazu mi zacalo sustat radio, z nicoho nic, a hned 2 sekundy na to mi vsetko zhaslo, tak ako hovorite, ale motor bezal. Bola uplna tma, a ziadne auto na okoli, takze sem nic nevidel. Nestihl sem reagovat, a hned mi to naskocilo, avsak radio este sustelo , a potom se normalne vyladilo. Bol s toho este dobre v soku :D

Ale od vtedy sa mi to uz nestalo. Sranda je ta, ze u toho punta by to BSI nemohla byt asi urcite :D Nakolko ten stary krap se nedal ani nachipovat :D

Odesláno

Tohle jsem měl dvakrát během čtyř let na 206ce se stejným motorem. Poprvé jen na pár vteřin, podruhé se celá přístrojovka rozsvítila jako vánoční stromeček a nezhasla ani s vytažením klíčků. Vyřešil to reboot BSI, nicméně na příčinu jsme nikdy nepřišli, dokonce i v servisu na mně koukali jak medvídci koala, když jsem jim to popisoval. Naštěstí to nejspíš není příliš nebezpečné, protože na ECU motoru to zřejmě vliv nemá a tím pádem ani na posilovač brzd a řízení, takže jde bezpečně zastavit.

edit: teoreticky může jít o nějakej přechodnej bordel v napájení, ale těžko říct bez měření...

[upravil dne 11/11/08 Fakir]

Odesláno

Fakir, o te bezpecnosti by som nehovoril :D Stalo se mi to o pol druhej rano na okrsce, kde nebolo zadne auto, takze zhasnuti svetel v mem pripade vypadalo, jak kdyz doma v noci zhasnes vypinac , vydel sem nic... :D Ale bolo to len 2s

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Tohle jsem měl dvakrát během čtyř let na 206ce se stejným motorem. Poprvé jen na pár vteřin, podruhé se celá přístrojovka rozsvítila jako vánoční stromeček a nezhasla ani s vytažením klíčků. Vyřešil to reboot BSI, nicméně na příčinu jsme nikdy nepřišli, dokonce i v servisu na mně koukali jak medvídci koala, když jsem jim to popisoval. Naštěstí to nejspíš není příliš nebezpečné, protože na ECU motoru to zřejmě vliv nemá a tím pádem ani na posilovač brzd a řízení, takže jde bezpečně zastavit.

edit: teoreticky může jít o nějakej přechodnej bordel v napájení, ale těžko říct bez měření...

[upravil dne 11/11/08 Fakir]

Toto je presne problém softwaru BSI a dám krk za to, že verzia software je nižšia alebo rovná verzii 40.00 :D:papa

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Toto je presne problém softwaru BSI a dám krk za to, že verzia software je nižšia alebo rovná verzii 40.00 :D:papa

Nevim, ikona automatických aktualizací Windows Update se mi v autě nikdy neobjevila. :D

Ale až to budu mít pojízdný, tak zkusím zjistit v servisu, jakou tam mám verzi a jestli by tam nešlo nahrát něco zajímavějšího. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...