Hirrogen Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 AHoj potřeboval bych poradit jak se dostanu k páčce blinkru u 406ky novej model? Chtěl bych si tam opravit tu páčku jelikož mi pořád přepadává, ale nějak nevim jak se k tomu dostat? Je to ten jak jsou tam všechny páčky v jednom dílu. Myslim, že bude potřeba sundat volant, ale nevim jak a nechtěl bych aby mi vystřelil airbag :-) Dík za radu. Citovat
Péťa Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Stačí zespodu odšroubovat torx šroubky, které drží kryt volantu, pak povolit dva torxy na páčce a jde vyndat. Práce na minutu, když už jsi to jednou dělal. Volant dolů nemusí. Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Podľa katalógu sa do 01/02 montovali tie prepínače oddelené, po tomto dátume už spolu s prepínačom stieračov. Takže aký tam máš zistíš spoľahlivo iba demontážou krytu ako písal Peta. Citovat
Péťa Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Podľa katalógu sa do 01/02 montovali tie prepínače oddelené, po tomto dátume už spolu s prepínačom stieračov. Takže aký tam máš zistíš spoľahlivo iba demontážou krytu ako písal Peta. Ha, to jsem netušil. Já mám nový model, r.v. 99 - takže oddělené... Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: pastorek Podľa katalógu sa do 01/02 montovali tie prepínače oddelené, po tomto dátume už spolu s prepínačom stieračov. Takže aký tam máš zistíš spoľahlivo iba demontážou krytu ako písal Peta. Ha, to jsem netušil. Já mám nový model, r.v. 99 - takže oddělené... Z toho si nič nerob, na výrobcov áut sa nedá spoľahnúť. Stále vymýšľajú kraviny a komplikujú nám život. Citovat
domena Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Mam ten sami problem a mam dojem,že volant musi ven jelikož mam taky r.v.2002.Pri se to neda opravit jedine koupit celi komplet.Tak nevim:myslim.Jinak je to dost draha věc.Něco kolem 8000kč Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: domena Mam ten sami problem a mam dojem,že volant musi ven jelikož mam taky r.v.2002.Pri se to neda opravit jedine koupit celi komplet.Tak nevim:myslim.Jinak je to dost draha věc.Něco kolem 8000kč Pár takýchto prepínačov som mal rozobraných. Niekedy sa dá opraviť ale väčšinou nie. Za pokus to stojí. Na starší typ som našiel od 1200 do 1800 SK ale na nový 8600 SK , takže asi 6600 CZK. Citovat
Hirrogen Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 mam to komplet a pry to opravit jde, staci tam pry vymenit nejake plastove valecky, jen nevim jak k tomu, kryt pod volantem jsem mel dole ale dal jsem uz nevedel :-( Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Pokud máš ploché páčky (multiplex) tak to bude jako jeden kus a bohužel musí volant dolů. Citovat
escorpion Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Hirrogen AHoj potřeboval bych poradit jak se dostanu k páčce blinkru u 406ky novej model? Chtěl bych si tam opravit tu páčku jelikož mi pořád přepadává, ale nějak nevim jak se k tomu dostat? Je to ten jak jsou tam všechny páčky v jednom dílu. Myslim, že bude potřeba sundat volant, ale nevim jak a nechtěl bych aby mi vystřelil airbag :-) Dík za radu. Neviem ci som to spravne pochopil? Vraj ti přepadáva páčka blinkru. To akože, ked ho zapneš napr. pri odbočovaní do prava, tak potom, ked vyrovnavas volant sa blinker namiesto toho aby sa vypol tak sa zapne do druhej strany? Pochopil som to spravne? Lebo u mna to robi prave takto a dost ma to stve. Citovat
Hirrogen Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 2:escorpion: jojo správně přesně tohle mi děla 2 Dave_k: jo je to multiplex, jak teda sundam ten volant? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.