Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
.. to o com tu pises je urcite pravda, to ti neberiem ani proti tomu neprotestujem, ALE prisne splnenie noriem ako su EURO 3, alebo EURO 4 ci 5 sa urcite dodrziava a musi dodrziavat hlavne v troska vyspelejsich krajinach ako je Sk alebo Cz u nas este URCITE NIE...

Vieš garantovať že to tak zostane najbližší rok - dva?

...problem o ktorom pises, ze my , ktory sme si dali odstranit Fapko v podstate jazdime s autami,ktore nesplnaju normi, je v podstate absolutna pravda...

No konečne si niečo i uznal. Ďakujem.

...ale nikto nas za to nemoze postihovat, nieto este pokutovat. To je teda blbost!!!

Toto je práve dezinformácia ktorú tu prezentuješ ako istotu. Hodnota emisií ktoré sú pri vozidle tolerované nieje stanovená an blok pre všrtky autá ale konkrétne pre každé auto s konkrétnym motorom a konkrétnym zariadením na idstraňovanie emisií. Úplne jednoducho sa môže stať že napríklad P 406 2,0 HDI bez FAPu prejde a druhá P 406 2,0 HDI s odstráneným FAPom už nie. Je to preto že že tá ktorá mala FAP má predpísané menšie emisie.

Vozidlo ktoré prekračuje povolený emisný limit sa považuje za nespôsobilé pre cestnú premávku.

Jazda s vozidlom nespôsobilým pre cestnú premávku je priestupok.

.. ak by zistili,ze nesplna emisie EURO 4, a teda mal by, tak by ma v najhorsom pripade poslali prec aby som si tu zavadu odstranil!

To isté je i u nás. Neplníš emisie tak ťa pošlú preč aby si závadu odstránil. Čo urobíš? Namontuješ späť FAP, katalyzátor, preprogramuješ jednotku a hurá na opakovanú kontrolu?

PRiatelu na sk, nieje zakonom urcene aby vozidla splnali normu EURO 4 to znamena, ze ta pri hociakej STKacke a hocikde v zivote nebudu drbat za to ze mas zvysenu emisiu na peugeote 407, ked tam pred tebou bol fiat uno 1.3 hladky diesel a ten cez emisnu presiel,kdezto my, ktory mame aj fapoff mame tie emisie 10000krat niezsie..

Toto snáď nemyslíš vážne. To je taká kravina že nemá cenu ani odpovedať.

Pre informáciu ostatným: Ak máte v TP napísané že vozidlo plní emisnú normu EURO 5 tak vám budú kontrolovať emisie podľa normy EURO 5. Ak tam pôjdete so starým autom ktoré má normu EURO 2 tak podľa EURO 2.

Bratm, ver ci never bez fapu je to lepsie naozaj mozem len odporucat , Fap je nedomyslena vec, taktiez ako priblby egr ventil. A vobec nemam chut si tu nieco dokazovat na to som uz velky.

Slubujem ,ze ak budem mat problem na stk, koli tomu ze tam niejje fapko tak tu o tom urcite napisem a mozno aj sukromnu spravu tebe pastoricek. A teraz by som sa ta chcel spytat, ze ako je to s tym katalizatorom v 2.0 hdi, je tam ci nieje???

plaes answore me ....hole

Odesláno
Bratm, ver ci never bez fapu je to lepsie naozaj mozem len odporucat , Fap je nedomyslena vec, taktiez ako priblby egr ventil. A vobec nemam chut si tu nieco dokazovat na to som uz velky.

Slubujem ,ze ak budem mat problem na stk, koli tomu ze tam niejje fapko tak tu o tom urcite napisem a mozno aj sukromnu spravu tebe pastoricek. A teraz by som sa ta chcel spytat, ze ako je to s tym katalizatorom v 2.0 hdi, je tam ci nieje???

Prosím ťa zdrž sa nadávok, keď ti dochádzajú argumenty, aj keď sa ich snažíš maskovať pochybnou angličtinou.

[upravil dne 3.12.2010 16:58 AnotherOne]

Odesláno

Prosím ťa zdrž sa nadávok, keď ti dochádzajú argumenty, aj keď sa ich snažíš maskovať pochybnou angličtinou.

[upravil dne 3.12.2010 16:58 AnotherOne]

...:) pardon:mad:, ale stale neviem ako je to stym katalizatorom...

...ale, chalani hlavne sa nazacnime na seba koli fapku hnevat.

mna nestve, ze ich tam mate...you now AnotherOne..:D

Odesláno
ten link pýta nejaké meno a heslo ?! Celkom vážne uvažujem nad fapoff takže dúfam že táto ostrá debata dojde ku konkrétnemu záveru. :cool:

...starec,zaver si spravis ty sam ked si to das von. moje prve skusenosti su take, auto je zivsie, spotreba sa snizi min o jedno deci,ale hlavne nenaskakuje regeneracia, pri ktorej to zerie vela. naozaj to mozem len odporucat, chcem to dat von aj na 2.2hdi, len cakam na spravny moment a dobre pocasie a este chcem stihnut pred tym ist na stk, pretoze auto ma az teraz v novembri 4 roky, aby sa nahodou nenaplnily tuzby karkulky

Odesláno
... Celkom vážne uvažujem nad fapoff takže dúfam že táto ostrá debata dojde ku konkrétnemu záveru.

Ty si nečítal posledné dve strany? Máš tam argumenty pre i proti a môžeš sa rozhodnúť. Je to tvoje auto, tvoje peniaze tak sa rozhodni.

Odesláno
V 2,0 je katalyzátor pred FAPom.

...pastorek co ty na to? upssss:aut

Ja už nič. Čo bolo treba som povedal.

Nemienim komunikovať s človekom ktorý nevie čo je diskusia a namiesto argumentácie zosmiešňuje.

Odesláno

:P

V 2,0 je katalyzátor pred FAPom.

...pastorek co ty na to? upssss:aut

Ja už nič. Čo bolo treba som povedal.

Nemienim komunikovať s človekom ktorý nevie čo je diskusia a namiesto argumentácie zosmiešňuje.

[/rquote

ja velmi rad diskutujem ver mi, ale oleva viacej by ma potesilo, keby si prispel do tejto temy niecim pozitivnejsim, napr.: keby si navrhol ako oblbnut stk aby nezistili, ze je fapko prec, hahahhahaha sa na tom sam bavim, ale naopak ty len strasis,ze co vsetko hrozne sa moze prihodit a ake je to cele zle . a ver mi bratm, vsetkym tym co maju fapko prec pripadaju tvoje argumentacie smiesne, ja nechcem zosmiesnovat, robis si to sam. toto je forum o LASKE K PEUGEOTOM a ta existuje aj bez FAPU

Odesláno

ja velmi rad diskutujem ver mi, ale oleva viacej by ma potesilo, keby si prispel do tejto temy niecim pozitivnejsim, napr.: keby si navrhol ako oblbnut stk aby nezistili, ze je fapko prec, hahahhahaha sa na tom sam bavim, ale naopak ty len strasis,ze co vsetko hrozne sa moze prihodit a ake je to cele zle . a ver mi bratm, vsetkym tym co maju fapko prec pripadaju tvoje argumentacie smiesne, ja nechcem zosmiesnovat, robis si to sam. toto je forum o LASKE K PEUGEOTOM a ta existuje aj bez FAPU

Odesláno

chlapci iba jedno ak nechces mat fap kup si neco ine auto,ja fap mam a je mam ho v prdeli ked bude treba doplnit doplnim a ked vymenit vymenim,stym som si to auto kupoval a tak to aj berem ked chces luxus tak plat a nie vyhadzovat nieco z auta.robym v peugeote a co sa tyka pastorka tak ma pravdu kazda vec ma svoj vyznam

[upravil dne 4/12/10 00:18 RadoH8]

Odesláno

paliman:\"Pozor tuto nalepku, nemusi mat nacapenu na skle, ak byvas mimo \"Zelenej Zony\"

Ak ta policajti chytia s autom bez nalepky, alebo s nalepkou ktora ma nizsiu hodnotu aku dovoluje dopravna znacka na stlpe, je to okamzita pokuta 40€ a OKAMZITE odstranenie vozidla zo zony. Kazde dalsie porusenie tym istym vodicom je riesene vyssou pokutou a po istom pocte je to dopravny inspektorat , body v registri a pripadne aj sud a odobratie vodickeho preukazu (ale to uz je dost dlhy proces...).

Nalepka nema ziadnu spojitost s tym kde byvas alebo si prihlaseny. Urcuje moznost vjazdu do zon a vztahuje sa aj na cudzincov len na navsteve v DE.

[upravil dne 4/12/10 14:58 merlin99]

Odesláno
paliman:\"Pozor tuto nalepku, nemusi mat nacapenu na skle, ak byvas mimo \"Zelenej Zony\"

Ak ta policajti chytia s autom bez nalepky, alebo s nalepkou ktora ma nizsiu hodnotu aku dovoluje dopravna znacka na stlpe, je to okamzita pokuta 40€ a OKAMZITE odstranenie vozidla zo zony. Kazde dalsie porusenie tym istym vodicom je riesene vyssou pokutou a po istom pocte je to dopravny inspektorat , body v registri a pripadne aj sud a odobratie vodickeho preukazu (ale to uz je dost dlhy proces...).

..dik za upresnenie..:super

Nalepka nema ziadnu spojitost s tym kde byvas alebo si prihlaseny. Urcuje moznost vjazdu do zon a vztahuje sa aj na cudzincov len na navsteve v DE.

[upravil dne 4/12/10 14:58 merlin99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...