Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letní obutí....

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny.

Muzete mi nekdo poradit jake jsou nejvhodnejsi pneu pro sviznejsi jizdu ? Aby dobre drzeli v zatackach, brzdili na suchu i mokru a popripade vydrzeli alespon 20000km?

Rad si prectu kazdou zkusenost - diky.

Zatim mam tyto favority:

YOKOHAMA PARADA 195/50 R15 82V

YOKOHAMA S.drive 195/50 R15 82V

BRIDGESTONE Turanza ER300 195/50 R15 82V

DUNLOP SP SPORT O1 195/50 R15 82V

TOYO T1R 195 / 50 R15

[upravil dne 4.4.2008 a.m.b]

[upravil dne 4.4.2008 a.m.b]

Odesláno

jj diky....preju dobre svezeni...

V hlavicce jsem napsal, ze na P 106...je to v podstate jedno. Budu rad za kazde zkusenosti...

Odesláno
Původně zaslal: a.m.b

jj diky....preju dobre svezeni...

V hlavicce jsem napsal, ze na P 106...je to v podstate jedno. Budu rad za kazde zkusenosti...

Dík. :) Jasně že vím, že máš 106ku... ale jde o stejný rozměr pneu, takže je to myslím si úplně jedno. ;)

Odesláno

No, já mu cpal Turanzy a on je nechtěl, že prej jsou ty Matadorky lepší. :) Tak co, mně je to jedno, já už mám svoje Turanzy v garáži... Jen at ty Aquily EVO vyzkouší, aspon na ně budeme mít reference. :)

Odesláno

No ja som mal na starom aute tie Dunlopy Sport, a jako isli paradne. Auto na ceste ako priklincovane.

Zaroven mna si kupoval pneumatiky aj kamarat, zvolil Yokohama S.Drive a nakonec s nimi vobec nebol spokojny.

Maly sme rovnake auta, a tie dunlopy boli citelne lepsie. Ostatne som nemal moznost vyskusat, ale s tymi dunlopami maximalna spokojnost, urcite ich maximalne odporucam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...