vendelinek Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Všem se omlouvám ,ale technika je trochu proti. Thx [upravil dne 4/2/09 GOD Mr.Brady] To vubec nevadí,i to se někdy stane,aspoň sem o nic nepřišel:D,tak to snad vyjde dneska:) Citovat
sucram® Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 GOD Mr.Brady i ty lišáku jeden ... ne nic proti ... večer odcházím kolem 22.00 z domu a říkám si, že jak dorazím, budou nové fotky... před druhou hodinou ranní přijdu ... a koukám - psals, že sehnala technika a že bude raníček ... ráno natěšen zapínám PC a koukám ... příspěvek změněn jen na to co tu je teď ... to jen tak ... neber to nijak zle z mé strany ... Ale klobouk dolů - moc se mi to líbí :potlesk Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: sucram® GOD Mr.Brady i ty lišáku jeden ... ne nic proti ... večer odcházím kolem 22.00 z domu a říkám si, že jak dorazím, budou nové fotky... před druhou hodinou ranní přijdu ... a koukám - psals, že sehnala technika a že bude raníček ... ráno natěšen zapínám PC a koukám ... příspěvek změněn jen na to co tu je teď ... to jen tak ... neber to nijak zle z mé strany ... Ale klobouk dolů - moc se mi to líbí :potlesk Od večera mě nefungoval image hosting, v domnění že ráno povalí jsem psal oraníčku. Bohužel ani ráno to nevalilo a proto ta úprava postu ;-) Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Zdravím Vás naši věrní!!! I dnes dostanete svou porci dvanáctky!! A jdeme na to hnedle zwostra Včera vše nádherně začalo zavřením zbytku střechy... ... a pokračovalo se dokončováním rámu zadních sedaček. Zde krásný záběr na kompletně uzavřenou zadní partii naší dvanáctky Nu a zde dva záběry na mongolského mistra jak nám nově odřezává přepážku do haj*lu A to kvůli nenažranejm sedačkám nějakejm citroeňáckejm!!! jj, je to tak, zadek je opět otevřen a to protože se sedačka nevejde na délku a navíc ani pro svůj větší sklon. No joooo, chytrej sem teď taky ty generále!! Změřit předem sem to mohl, ale víš co tam bylo prostoru, jak v autobuse, tak proč bych to měřil ne??? Ale žádný smutek, díky mému nedopatření, ?či nedoměření? se vše řádně zpevní rámem a vše půjde i lépe spasovat Jooo a máme už i ty světla!! Bude to extrakouzlo, tedy něco jako napasovat obdelník do kruhového otvoru, nebo strč prst skrz krk a snažit se procpat velblouda uchem jehly..... Ale mongolský mistr světa v karosaření si nad tím jen uplivl a šel vyvenčit velblouda do stepí. Beru to od něj jako že \"brnkačka\" a levou zadní a s prstem v nose... P.S. Zde vzniká jedna extramagořinovychytávka kterou jsem fuckt ještě neviděl, zatím to mám jen v hlavě a částečně mě něco upadlo i na papír. Schválně co to mám v té mé šišce?? Kdo to ví, odpoví? Tož pro dnešek all, ale zejtra je zase den a ikdyž jsem už chcíplej čert, ráno opět exhumuju a jdem na ní, NEVYHRAJE!!! Jooo a termín je wostrej jak žiletka, 6.6. 2009 v Milovicích na tuningsraze prej po vlastní ose a dvaníctková premiera Tož zdar jak sviň všici Duo Los Monterkos Citovat
havlik Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 No jako výtvor vcelku pěknej ale dávat tam ty světla je podlě mě extra kravina to bude mít dlouhej čumák jak amerika s V12tkou a bude to pěkně ošklivý Citovat
Fusion Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Pečlivě sleduju a fakt se neflákáte Obrázek: LCD televize? Citovat
vendelinek Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Fusion Pečlivě sleduju a fakt se neflákáte Obrázek: LCD televize? Čoveče,to mě nenapadlo,asi jo,vypadá to na to,a vysouvací,to bude vychytávka ,klucí vy ste šikovný:Djak vy to děláte:D:potlesk tak zase zejtra,už se těšim co bude novýho:potlesk Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Fusion Pečlivě sleduju a fakt se neflákáte Obrázek: LCD televize? Čoveče,to mě nenapadlo,asi jo,vypadá to na to,a vysouvací,to bude vychytávka ,klucí vy ste šikovný:Djak vy to děláte:D:potlesk tak zase zejtra,už se těšim co bude novýho:potlesk Kucííí, máte pravdu napůl, LCD má leckdo. Možná i motoricky vysouvané? Ale máme k tomu i kus svého fištrónu a malou specialitku. A o světla se nebojte. Oni se tam vlezou a čumáček bude mít dvanáctka jako modelka. Ty světla se vlezou dovnitř a více do stran, nu a tím tedy i čumec půjde dozadu. Takhle je to jen na oko ;-) aby jako bylo vidět.... Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Fusion . :potlesk fááájn, thx Citovat
Driver Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Když kvůli světlům budete takhle mocně přestavovat předek tak mi trochu připadáte jako soudruzi v Mladé Boleslavi, když dali Bertonemu přední světlo a řekli \"navrhněte nám Favorita\" , protože my jiný světlomet neumíme vyrobit... Ale jsem jako ostatní zde zvědavý na výsledek Citovat
Rejty Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 ty vole...ty si kovboj...tebe chci poznat...milovice říkáš jooo???tak to já tu svoji 1203 musim taky dodelat..respektive doopravit:blablabla Citovat
tbarth Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Sleduju to tady uz nejakou dobu, a zatim to vypada po certech dobre, jen tak dal. Citovat
dzana.m Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 pěkná práce chlapi autičko bude gut mužu jen opet zatleskat obdivuju vaší trpělivost:super:super:super Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Jooo kucíí, dnesk ajsem si udělil pracovní volno, warforum si žádalo mé asistence a plné nasazení. V dílně tak byl odpo jen mongolec a ten si nevzal foťák. A tak tedy budou dnešní akce presentovány v zítřejším díle naší crazy show ;-) Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Tak nakonec přeci je dnes novinka ;-) Nu jde o barevnou kameru 1/3 CMOS pro zabudování do otvoru. pro den i noc. Úhel snímání 95° a odolná vůči vodě. Ono totiž nebude zrcátko jen tak obyč, ale něco podobného: myslím že to bude zajímavé. Navíc každý z cestovatelů na zadních sedačkách bude mít vlastní monitor s možností přepnutí obrazu právě z této kamery a tak třebas ze zájmem sledovat dění za vozem ;-) Citovat
oni Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 he co se jeste do auta nezacne davat,to mam dost. ale pekne,pekne. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.