Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: GOD Mr.Brady

Všem se omlouvám ,ale technika je trochu proti. Thx

[upravil dne 4/2/09 GOD Mr.Brady]

To vubec nevadí,i to se někdy stane,aspoň sem o nic nepřišel:D,tak to snad vyjde dneska:)

Odesláno

GOD Mr.Brady i ty lišáku jeden :papa ... ne nic proti ... večer odcházím kolem 22.00 z domu a říkám si, že jak dorazím, budou nové fotky... před druhou hodinou ranní přijdu ... a koukám - psals, že sehnala technika a že bude raníček ... ráno natěšen zapínám PC a koukám ... příspěvek změněn jen na to co tu je teď ... to jen tak ... neber to nijak zle z mé strany ...

Ale klobouk dolů - moc se mi to líbí :potlesk :potlesk :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

GOD Mr.Brady i ty lišáku jeden :papa ... ne nic proti ... večer odcházím kolem 22.00 z domu a říkám si, že jak dorazím, budou nové fotky... před druhou hodinou ranní přijdu ... a koukám - psals, že sehnala technika a že bude raníček ... ráno natěšen zapínám PC a koukám ... příspěvek změněn jen na to co tu je teď ... to jen tak ... neber to nijak zle z mé strany ...

Ale klobouk dolů - moc se mi to líbí :potlesk :potlesk :potlesk

Od večera mě nefungoval image hosting, v domnění že ráno povalí jsem psal oraníčku. Bohužel ani ráno to nevalilo a proto ta úprava postu ;-)

Odesláno

Zdravím Vás naši věrní!!!

I dnes dostanete svou porci dvanáctky!! A jdeme na to hnedle zwostra :roker

Včera vše nádherně začalo zavřením zbytku střechy...

1.jpg

2.jpg

... a pokračovalo se dokončováním rámu zadních sedaček.

3.jpg

Zde krásný záběr na kompletně uzavřenou zadní partii naší dvanáctky

4.jpg

Nu a zde dva záběry na mongolského mistra jak nám nově odřezává přepážku do haj*lu :blicismajlik

5.jpg

6.jpg

A to kvůli nenažranejm sedačkám nějakejm citroeňáckejm!!!

7.jpg

jj, je to tak, zadek je opět otevřen a to protože se sedačka nevejde na délku a navíc ani pro svůj větší sklon. No joooo, chytrej sem teď taky ty generále!! Změřit předem sem to mohl, ale víš co tam bylo prostoru, jak v autobuse, tak proč bych to měřil ne???

Ale žádný smutek, díky mému nedopatření, ?či nedoměření? se vše řádně zpevní rámem a vše půjde i lépe spasovat :P

8.jpg

9.jpg

Jooo a máme už i ty světla!!

10.jpg

Bude to extrakouzlo, tedy něco jako napasovat obdelník do kruhového otvoru, nebo strč prst skrz krk a snažit se procpat velblouda uchem jehly.....

11.jpg

Ale mongolský mistr světa v karosaření si nad tím jen uplivl a šel vyvenčit velblouda do stepí. Beru to od něj jako že \"brnkačka\" a levou zadní a s prstem v nose... :D

12.jpg

P.S. Zde vzniká jedna extramagořinovychytávka kterou jsem fuckt ještě neviděl, zatím to mám jen v hlavě a částečně mě něco upadlo i na papír. Schválně co to mám v té mé šišce?? Kdo to ví, odpoví?

13.jpg

Tož pro dnešek all, ale zejtra je zase den a ikdyž jsem už chcíplej čert, ráno opět exhumuju a jdem na ní, NEVYHRAJE!!!

Jooo a termín je wostrej jak žiletka, 6.6. 2009 v Milovicích na tuningsraze prej po vlastní ose a dvaníctková premiera

Tož zdar jak sviň všici :papa Duo Los Monterkos

Odesláno

No jako výtvor vcelku pěknej ale dávat tam ty světla je podlě mě extra kravina to bude mít dlouhej čumák jak amerika s V12tkou a bude to pěkně ošklivý :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Pečlivě sleduju a fakt se neflákáte :super

Obrázek: LCD televize?

Čoveče,to mě nenapadlo,asi jo,vypadá to na to,a vysouvací,to bude vychytávka ,klucí vy ste šikovný:Djak vy to děláte:D:potlesk

tak zase zejtra,už se těšim co bude novýho:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Fusion

Pečlivě sleduju a fakt se neflákáte :super

Obrázek: LCD televize?

Čoveče,to mě nenapadlo,asi jo,vypadá to na to,a vysouvací,to bude vychytávka ,klucí vy ste šikovný:Djak vy to děláte:D:potlesk

tak zase zejtra,už se těšim co bude novýho:potlesk

Kucííí, máte pravdu napůl, LCD má leckdo. Možná i motoricky vysouvané? Ale máme k tomu i kus svého fištrónu a malou specialitku.

A o světla se nebojte. Oni se tam vlezou a čumáček bude mít dvanáctka jako modelka.

Ty světla se vlezou dovnitř a více do stran, nu a tím tedy i čumec půjde dozadu. Takhle je to jen na oko ;-) aby jako bylo vidět....

Odesláno

Když kvůli světlům budete takhle mocně přestavovat předek tak mi trochu připadáte jako soudruzi v Mladé Boleslavi, když dali Bertonemu přední světlo a řekli \"navrhněte nám Favorita\" :D , protože my jiný světlomet neumíme vyrobit...

Ale jsem jako ostatní zde zvědavý na výsledek :super

Odesláno

ty vole...ty si kovboj...tebe chci poznat...milovice říkáš jooo???tak to já tu svoji 1203 musim taky dodelat..respektive doopravit:blablabla

Odesláno

Jooo kucíí, dnesk ajsem si udělil pracovní volno, warforum si žádalo mé asistence a plné nasazení. V dílně tak byl odpo jen mongolec a ten si nevzal foťák. A tak tedy budou dnešní akce presentovány v zítřejším díle naší crazy show ;-)

Odesláno

Tak nakonec přeci je dnes novinka ;-)

543571880

Nu jde o barevnou kameru 1/3 CMOS pro zabudování do otvoru.

pro den i noc. Úhel snímání 95° a odolná vůči vodě.

Ono totiž nebude zrcátko jen tak obyč, ale něco podobného:

200862816153860492.jpg

200862816165526547.jpg

200862816155885628.jpg

200862816161637030.jpg

200862816163477672.jpg

myslím že to bude zajímavé. Navíc každý z cestovatelů na zadních sedačkách bude mít vlastní monitor s možností přepnutí obrazu právě z této kamery a tak třebas ze zájmem sledovat dění za vozem ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...