stanley-zdenda Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Pánové to je mazec vypadá to celkem dost luxusně a ty úpravy co ste psali...no sem zvědavej jak to dopadne ale už ted je to zajímavý, tak držim palce at máte pak super káru Citovat
Rejty Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 hele na pružiny je tady v usti jedna firma......perovna božtěšice.třeba by pomohli s pružinama...zkus tam napsat:D....mailto:perovnausti@perovnausti.cz...třeba pomohou...je to jedna z nej peroven v UL a okolí Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Rejty hele na pružiny je tady v usti jedna firma......perovna božtěšice.třeba by pomohli s pružinama...zkus tam napsat:D....mailto:perovnausti@perovnausti.cz...třeba pomohou...je to jedna z nej peroven v UL a okolí OK zkusim se jich poptat ;-) THX, když to klapne flaška je tvoje Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Dnes začneme snížením zadní části, je to v celku jednoduché, jde jen o pusunutí tisiícihranu o pár zubů nahoru či dolů, dle libosti, viz pár fotek z akce: Zkrutná tyč a její uložení Jen se musela uvalit půlka dorazu ;-) Že by rusko? Medvěd se sekyrou?? Uložení dorazu před akcí \"čistej doraz\" Ale tím sranda končí a začíná legrace. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 A legrace je tu!!! Pointa celé akce se dnes stala realitou a byl to fakt slastnej pocit, prijměte pozvání alespoň obrazem, video bude později Vezmu to jako návod: Proměňte svou stokorunu v tento železný šrot: Následně to takto pomocí CO2 vlepte do prostoru vozu To není kvůli pojízdné spartakiádě, ale chceme přeci uvalit podstatnou část vozu, že Připravte si podobné křesílko, ale nikoli pro hosta. To je on. famozní mongolský karosářský umělec (vpravo) na obrázku se statným ošetřovatelem (vlevo) ;-) Co mu příroda nadělila v umění karosařit, to mu sebrala na vejšce a proto ta stolička Nebojte to není záchvat, to je jen soustředění před výkonem Ještě krátká modlitba k bohu, myslím že mumlal mongolsky něco o pevné ruce a vláčném tmelu či co, no dost jsem ve škole na mongolštinu chyběl. měl jsem zarděnky nebo kulhavku. A už valí, zkrátka asi dobrej oddíl... Následuje nekomentovaný serial mistrova umění A jak je skromnej, po díle lze ve tváři číst jen \" Já nic, já mongolská muzikant.\" A přitom to vypadá takhle: Jenže je jak piraňa!! za trochu vody a krajíc chleba valí a valí, nu mrkněte Pak přišlo na řadu umění křivek A zase rej jisker a kvílení nástrojů A opět nechám hovořit jen mistrovo umění: No ale nakonec i mistr při pohledu na vytvořené dílo neudržel emoce a naplno se Vám otevřel A já jen tleskám a tleskám :potlesk:potlesk A Vy budete taky, no mrkněte se na to Ale nesmíme usnout na bobkovém listě (vavřín) a tak se při dalších dvanáctsetrojkovém dobrodružství těší umělecké DUO Los Monterskas Citovat
MirasCC Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Parádní řez Fakt sem dost zvědavej, jak tohle dopadne. Citovat
stanley-zdenda Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 no já sem taky zvědavej:mrk je to pekelně napínavý jak to celý dopadne, ale je to fakt hustý jen tak dál.... [upravil dne 24/1/09 stanley-zdenda] Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Ty jo, parádní práce. Vůbec se nedivím, že si uložil peugeotí projekt na chvíli k ledu. Už se těším na další pokračování. Citovat
adraj Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 blázni,ale moc fandím. Jen Tak dál:super . Koukám s Kolína.To bych se někdy přijel podívat na vlastní oči. Ale svoje auto bych nechal někde dál,aby jste mi neudělali to samé. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: adraj blázni,ale moc fandím. Jen Tak dál:super . Koukám s Kolína.To bych se někdy přijel podívat na vlastní oči. Ale svoje auto bych nechal někde dál,aby jste mi neudělali to samé. Klidně doval, o a káru asi fakt nejlépe nechat někde dál ;-) řežeme hned a měříme později Citovat
Rejty Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 co ty pružiny?????????zjišťoval jsi to??,? Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Rejty co ty pružiny?????????zjišťoval jsi to??,? uf uf, zatím nee, ale snad si vzpomenu Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 Když to dobře dopadne, bude mít dvanáctka novej kukuč z VW caddy Držte palce ;-) a ono to dopadne Citovat
Lajšek Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Do té pérovny jsem jezdil pro zboží. Jsou tam dost ochotní, vím že tam dělali na zakázku nějaký pružinky do karburátorů pro veterány na které už se to nedalo sehnat. Pružiny na auta sem tam nikdy neviděl, ale za pokus to určitě stoji. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 Tak už máme navařené zadní čelo kabiny ;-) photos bude záftra i s nějakým přídavkem Citovat
yaris1 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tak kde to vázne, už se třepeme na další foto Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: yaris1 Tak kde to vázne, už se třepeme na další foto Včíl sem dovalil z dílny, rychlá večeře a jdu na to ;-) Citovat
dzana.m Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 super práce mužu jen tleskat:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.