numeros77 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 neda sa nahodou zvysit vykon na Peugeote 306 Diesel???...nemyslim cip tunning ani ziadne sisky(vzd. filtre)...len vymenu par dielov atd...diiik Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Zvýšení výkonu je zcela triviální - 1,9 D prodáš a zakoupíš GTI 6 a uvidíš, jakým fofrem se výkon zvedne Sorry, ale když kupuju auto, což pro většinu z nás není zanedbatelná investice, tak musím vědět, co od něj chci - pokud chci mít dělníka s levným a spolehlivým provozem, půjdu do diesela, ale nemůžu od něj současně očekávat, že to bude raketa která nechá za sebou všechna ostatní auta stát v němém úžassu. Pokud chci takovou \"raketu\",l tak ale zase musím počítat s tím, že nebudu jezdit za 6l/100 km a že pravděpodobně i servis bude o něco náročnější Citovat
numeros77 Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Medvěd: keby chcem GTI tak nezakladam tento prispevok a poucovat ma nemusis ze ake auto si mam kupovat atd...neni to moje ale chcem spravit mensie zmeny abo to otroska lepsie tahalo chapes???!!! ked nemas radu tak podla mna zbytocna odpoved:papa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: numeros77 Medvěd: keby chcem GTI tak nezakladam tento prispevok a poucovat ma nemusis ze ake auto si mam kupovat atd...neni to moje ale chcem spravit mensie zmeny abo to otroska lepsie tahalo chapes???!!! ked nemas radu tak podla mna zbytocna odpoved:papa namontuj turbo Citovat
virnik Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 primomtuj tam rakety::aut [upravil dne 5/4/08 virnik] Citovat
oddie Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: numeros77 Medvěd: keby chcem GTI tak nezakladam tento prispevok a poucovat ma nemusis ze ake auto si mam kupovat atd...neni to moje ale chcem spravit mensie zmeny abo to otroska lepsie tahalo chapes???!!! ked nemas radu tak podla mna zbytocna odpoved:papa Vzhledem k tomu, že tahle přiblbá otázka už je tu v historii asi dvěstěkrát, a pokaždé na ní byla odpověď stejná, tak je tu zbytečná především ta tvoje otázka, a ne odpověď na ní. Fakt mi není jasné, co bys chtěl asi tak vyměnit za \"pár součástek\" - kdyby to bylo tak jednoduché, udělal by to už sám výrobce. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: numeros77 Medvěd: keby chcem GTI tak nezakladam tento prispevok a poucovat ma nemusis ze ake auto si mam kupovat atd...neni to moje ale chcem spravit mensie zmeny abo to otroska lepsie tahalo chapes???!!! ked nemas radu tak podla mna zbytocna odpoved:papa Vzhledem k tomu, že tahle přiblbá otázka už je tu v historii asi dvěstěkrát, a pokaždé na ní byla odpověď stejná, tak je tu zbytečná především ta tvoje otázka, a ne odpověď na ní. Fakt mi není jasné, co bys chtěl asi tak vyměnit za \"pár součástek\" - kdyby to bylo tak jednoduché, udělal by to už sám výrobce. No ved to je jasne, PAR suciastok su aspom 2 suciastky. Tj vymen motor a prevodovku. Uvidis, naraste ty vykon a vymenis len par suciastok ... Citovat
oddie Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 No, to by stejně nestačilo, ještě min. chladič a výfuk takže dva páry Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Do prdele Na to som zabudol Ale inac da ked chces lacne vozenie a pekny vykon tak odporucam HYUNDAI ACCENT 1,5 CRDI VGT 16V Otec si ho kupil, dal zanho 400 litrov, a ma setko. Metaliza, 4x ele okna, klima, abs, 4x airbag, radio -cd/mp3/usb/aux 8x repro, elektrony leto + plechace zima, alarm + central na DO, palubny, pekny kufor, hmlovky, dazdovy senzor a pekny bezovy interier. Motor ma vykon 81 KW - 110 PS. Na 1050 KG auto, to je hodne. Spotreba v papieroch, mimo mesta 4l/100km, mesto 5,8l/100km. Skusenost, mimo mesta 90-100km/h 3,8 litra /100KM, dialnica 130km/h (2500ot) 4,9 litra, mesto 6l/100km s klimou 6.6l/100km. Zlaty stred Citovat
numeros77 Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 takze zbytocne zalozeny prispevok ako vidim...hlavní mozte mazat:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.