Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zvýšení výkonu je zcela triviální - 1,9 D prodáš a zakoupíš GTI 6 a uvidíš, jakým fofrem se výkon zvedne

Sorry, ale když kupuju auto, což pro většinu z nás není zanedbatelná investice, tak musím vědět, co od něj chci - pokud chci mít dělníka s levným a spolehlivým provozem, půjdu do diesela, ale nemůžu od něj současně očekávat, že to bude raketa která nechá za sebou všechna ostatní auta stát v němém úžassu.

Pokud chci takovou \"raketu\",l tak ale zase musím počítat s tím, že nebudu jezdit za 6l/100 km a že pravděpodobně i servis bude o něco náročnější

Odesláno

Medvěd: keby chcem GTI tak nezakladam tento prispevok a poucovat ma nemusis ze ake auto si mam kupovat atd...neni to moje ale chcem spravit mensie zmeny abo to otroska lepsie tahalo chapes???!!!:bacha ked nemas radu tak podla mna zbytocna odpoved:papa

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: numeros77

Medvěd: keby chcem GTI tak nezakladam tento prispevok a poucovat ma nemusis ze ake auto si mam kupovat atd...neni to moje ale chcem spravit mensie zmeny abo to otroska lepsie tahalo chapes???!!!:bacha ked nemas radu tak podla mna zbytocna odpoved:papa

namontuj turbo :aut

Odesláno

Vzhledem k tomu, že tahle přiblbá otázka už je tu v historii asi dvěstěkrát, a pokaždé na ní byla odpověď stejná, tak je tu zbytečná především ta tvoje otázka, a ne odpověď na ní. Fakt mi není jasné, co bys chtěl asi tak vyměnit za \"pár součástek\" - kdyby to bylo tak jednoduché, udělal by to už sám výrobce.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Vzhledem k tomu, že tahle přiblbá otázka už je tu v historii asi dvěstěkrát, a pokaždé na ní byla odpověď stejná, tak je tu zbytečná především ta tvoje otázka, a ne odpověď na ní. Fakt mi není jasné, co bys chtěl asi tak vyměnit za \"pár součástek\" - kdyby to bylo tak jednoduché, udělal by to už sám výrobce.

No ved to je jasne, PAR suciastok su aspom 2 suciastky. Tj vymen motor a prevodovku. Uvidis, naraste ty vykon a vymenis len par suciastok ...

Odesláno

Do prdele :D Na to som zabudol :D

Ale inac da ked chces lacne vozenie a pekny vykon tak odporucam HYUNDAI ACCENT 1,5 CRDI VGT 16V

Otec si ho kupil, dal zanho 400 litrov, a ma setko. Metaliza, 4x ele okna, klima, abs, 4x airbag, radio -cd/mp3/usb/aux 8x repro, elektrony leto + plechace zima, alarm + central na DO, palubny, pekny kufor, hmlovky, dazdovy senzor a pekny bezovy interier.

Motor ma vykon 81 KW - 110 PS. Na 1050 KG auto, to je hodne. Spotreba v papieroch, mimo mesta 4l/100km, mesto 5,8l/100km.

Skusenost, mimo mesta 90-100km/h 3,8 litra /100KM, dialnica 130km/h (2500ot) 4,9 litra, mesto 6l/100km s klimou 6.6l/100km.

Zlaty stred :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...