Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no vidim že sa zaujem zvyšuje a nieje ten napad až tak nerealny čo sa mi pači lebo moc by som tam chcel ist kedže som fo Francii ešte nebol :potlesk

moje možnosti su obmedzene nakolo moje afto 1,4 benzin asi na taku cestu nieje moc rozumne riešenie tak ja si vyberam rozhodne miesto v buse (mikrobuse) pri okne asi tak kusok za strednými sedačkami lebo tiež mi byva zle ale precestoval som už kus sveta busom a ked sa dobre posdim tak je to oukej :super:super tiež tie busy už maju Tv aj DVD zachodík aj automat na kavičku skoro všetko tam je a cesta ubene ako lusk kedže je často na čo pozerat počas cesty :D

podme podme podme :aut

[upravil dne 6.4.2008 faget1]

Odesláno

Já byl busem jednou v Itálii a jednou ve Francii a už NIKDY více!!!

Původně zaslal: faget1

...automat na kavičku skoro všetko tam je a cesta ubene ako lusk kedže je často na čo pozerat počas cesty :D

...říkal jsi jim aby vraceli ty podšálky? :D

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

Já byl busem jednou v Itálii a jednou ve Francii a už NIKDY více!!!

Původně zaslal: faget1

...automat na kavičku skoro všetko tam je a cesta ubene ako lusk kedže je často na čo pozerat počas cesty :D

...říkal jsi jim aby vraceli ty podšálky? :D

jake podšalky mysliš ? alebo čo to je po slovensky fakt teraz neviem čo maš na mysly :aut:nevim

ja ked jazdim tak eurolines a som bol zatial vždy spokojný ale hold každy inak zvlada cestovanie to je fakt :papa

Odesláno

Už to vidím na spanilou jízdu:myslim a v Paříži si dát nějakej ten ORIENTÁK:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jedu taky s mojí drahou polovičkou:papa:papa:papa:papa:papa:papa Pepan:roker

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

To je z jednoho filmu - Účastníci zájezdu, podle předlohy M.Viewegha

aha jasne tak som len nepochopil tvoj žart :D:D inak mam ten film doma už hodne dlho ale neako som sa nedostal až k tomu aby som si ho aj pozrel možno by som bol hned v obraze :D:D:D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

TO KAREL: na Champs-Elysées to nieje muzeum v pravom slova zmysle skor taky reprezentacny priestor , alebo skor butik, je tam auto z Le Mans, nejaky veteran , prototyp a nejake CC neviem presne , od vitazneho obluka pojdes smerom hore je to po lavej strane urcite to najdes, imak takyto shop tam ma aj Renault, Toyota myslim, Citroen , muzeum v Sochaux je super naozaj oplati sa vidiet skvele spracovane od dobovych veci nastrojov cez veterany, motocykle , 70-,80 roky zavodne vozy -pustne specialy 205,405 , Panniziho 206 , Formule, Mc laren a pod, naozaj je na co sa pozerat, Pariz doporucujem prespat v kempe a cestivar metrom celodenny listok na dopravu vratane busu a RUR je 8 Ojro ...pekne zazitky :super

• O 3 roky později...
Odesláno

Vypadá to,že to asi tady nedopadlo,ale chceme vyjet 6.6 také do Fr do Mulhouse a tam navštívitty muzea,tak ještě kdyby někdo věděl o něšem pěkném k zhlédnutí při cestě zpět,tak hodte odkaz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...