peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 tak v tomhle jsme byli:super nebo úplně v přesně podobném Mě se to líbilo,no.Já su skromné děvče http://www.poutnik.cz/evropa/francie/info/hotelformule1/ [upravil dne 6.4.2008 peugeotkovic] Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 a kdyby jste jeli v červnu(22.6)-můžete jít i na formulky:mrk http://www.sportakce.cz/formule-1 Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 F1 http://www.hotelformule1.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 no vidim že sa zaujem zvyšuje a nieje ten napad až tak nerealny čo sa mi pači lebo moc by som tam chcel ist kedže som fo Francii ešte nebol moje možnosti su obmedzene nakolo moje afto 1,4 benzin asi na taku cestu nieje moc rozumne riešenie tak ja si vyberam rozhodne miesto v buse (mikrobuse) pri okne asi tak kusok za strednými sedačkami lebo tiež mi byva zle ale precestoval som už kus sveta busom a ked sa dobre posdim tak je to oukej :super tiež tie busy už maju Tv aj DVD zachodík aj automat na kavičku skoro všetko tam je a cesta ubene ako lusk kedže je často na čo pozerat počas cesty podme podme podme [upravil dne 6.4.2008 faget1] Citovat
MichalTalbot Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Já byl busem jednou v Itálii a jednou ve Francii a už NIKDY více!!! Původně zaslal: faget1 ...automat na kavičku skoro všetko tam je a cesta ubene ako lusk kedže je často na čo pozerat počas cesty podme podme podme [upravil dne 6.4.2008 faget1] ...říkal jsi jim aby vraceli ty podšálky? Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Já byl busem jednou v Itálii a jednou ve Francii a už NIKDY více!!! Původně zaslal: faget1 ...automat na kavičku skoro všetko tam je a cesta ubene ako lusk kedže je často na čo pozerat počas cesty podme podme podme [upravil dne 6.4.2008 faget1] ...říkal jsi jim aby vraceli ty podšálky? jake podšalky mysliš ? alebo čo to je po slovensky fakt teraz neviem čo maš na mysly :nevim ja ked jazdim tak eurolines a som bol zatial vždy spokojný ale hold každy inak zvlada cestovanie to je fakt Citovat
MichalTalbot Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 To je z jednoho filmu - Účastníci zájezdu, podle předlohy M.Viewegha Citovat
pepan_333 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Už to vidím na spanilou jízdu:myslim a v Paříži si dát nějakej ten ORIENTÁK:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jedu taky s mojí drahou polovičkou:papa:papa:papa:papa:papa:papa Pepan:roker Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: MichalTalbot To je z jednoho filmu - Účastníci zájezdu, podle předlohy M.Viewegha aha jasne tak som len nepochopil tvoj žart :D inak mam ten film doma už hodne dlho ale neako som sa nedostal až k tomu aby som si ho aj pozrel možno by som bol hned v obraze :D:D Citovat
Pepito Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Tak to je super nápad a autobus mi nevadí Takže já bych zájem měl Citovat
Karel Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Může mi někdo prozradit kde najdu muzeum Peugeot v Paříží na Champs-Elysées. Citovat
dzana.m Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 taky bych jel volno bych si zařídil to y nebyl problém:) Citovat
peugeotkovic Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: Karel Může mi někdo prozradit kde najdu muzeum Peugeot v Paříží na Champs-Elysées. tak určitě tam budou i cedulky navigační.. http://www.musee-peugeot.com/Front/index.aspx?numfiche=1680&cc=4eca8b2bbef9ad4200707fb7b5b79ebd Citovat
peugeotkovic Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 kukni do mapy,no:mrk http://maps.google.com/maps?q=paris Citovat
Popcorn Player Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 KoudaKu, vymyslels fakt super věc, uvidím jak se to bude dál vyvíjet a kdyžtak bych se rád s přítelkou přihlásil Citovat
milan78 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 TO KAREL: na Champs-Elysées to nieje muzeum v pravom slova zmysle skor taky reprezentacny priestor , alebo skor butik, je tam auto z Le Mans, nejaky veteran , prototyp a nejake CC neviem presne , od vitazneho obluka pojdes smerom hore je to po lavej strane urcite to najdes, imak takyto shop tam ma aj Renault, Toyota myslim, Citroen , muzeum v Sochaux je super naozaj oplati sa vidiet skvele spracovane od dobovych veci nastrojov cez veterany, motocykle , 70-,80 roky zavodne vozy -pustne specialy 205,405 , Panniziho 206 , Formule, Mc laren a pod, naozaj je na co sa pozerat, Pariz doporucujem prespat v kempe a cestivar metrom celodenny listok na dopravu vratane busu a RUR je 8 Ojro ...pekne zazitky Citovat
bure Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 dost pravdepodobne bych se tez stal ucastnikem tohoto zajezdu, mozna i +1 , ale zalezelo by na terminu ...?! Citovat
Milan+ Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Vypadá to,že to asi tady nedopadlo,ale chceme vyjet 6.6 také do Fr do Mulhouse a tam navštívitty muzea,tak ještě kdyby někdo věděl o něšem pěkném k zhlédnutí při cestě zpět,tak hodte odkaz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.