Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám prosbu. Vzhledem k plánované cestě na dovolenou bych si chtěl pořídit nové mapy TOMTOM, kde by mělo být i Chorvatsko (snad jen pobřeží). Chtěl bych se ale podívat, zda tyto mapy jsou dostačující, než si je koupím. Nemá je náhodou někdo na svém PDA či v origo navigaci? Nemohl bych si je k někomu jet prohlédnout?

Děkuji.

P.S. - samozřejmě Jihomoravský kraj

Odesláno

Ahoj...

Mám TT 920 západní a centrální Evropu, mapa Chorvatska tam je,ale co ti budu povídat, s podrobností je to hodně špatné...

A co vím, tak pořádná mapa Chorvatska zatím není...

Jinak zkus pročíst www.poi.cz . nebo www.forum.mobilmania.cz možná se tam dočteš víc...

Bohužel jsme z Prahy, tak ti s náhledem asi moc nepomohu....

Odesláno

Pokrytí chorvatska 45% může být dostačující. Jestliže je pás 40 km kolem pobřeží pokryt 99% a zbytek země vůbec, tak mě to bude stačit.

Jinak můžou být i jiné mapy. Mám to do PDA, takže na TT netrvám. Jen bych ho chtěl, protože mi vyhovuje.

Odesláno
Původně zaslal: Supersonic

Je tam tuším pokrytí někde kolem 40 - 45%, takže opravdu nic moc:nevim Nejkvalitnější co se Chorvatska konkrétně týče, tak je např. Mio:papa

no ani v Mio nie je taká podrobná ako ostatná západná Europa alebo Slovensko

Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

Původně zaslal: Supersonic

Je tam tuším pokrytí někde kolem 40 - 45%, takže opravdu nic moc:nevim Nejkvalitnější co se Chorvatska konkrétně týče, tak je např. Mio:papa

no ani v Mio nie je taká podrobná ako ostatná západná Europa alebo Slovensko

No záleží na tom, o jakém Miu mluvíme. Když jsme tam vloni jeli, měli jsme právě dvě navigace, v každém autě jednu. Přes Slovinsko jsem se s TomTom nechytal a Chorvatsko sem tam vypadlo, takže jsem jel někde po trávě:D Ale Mio celou dobu absolutně bez problémů a jelikož jsme jeli tzv. \"na blind\", tak ani potom s ulicí v menším městě nebyl problém, dovedlo nás to přímo:papa Jinak pokud to chceš konkrétně pro Tomtom 6, tak koukni SEM, myslím, že by mapy ani samotná aplikace neměla být problém:papa

[upravil dne 1.4.08 Supersonic]

Odesláno

Ja som šiel minulé leto zo severu Chorvátska (maďarský prejazd Letenye) striedavo diaľnica, stará cesta a zastávky v mestách. Zvlásť som bol v Primostene, Rogoznici, Sibeniku a Trogire, tu vsade bolo MIO vynikajuce.

Ale potom som siel do Belehradu cez Bosnu a Hercegovinu a to bol des.

Tím chcem povedat že MIO na chorvatskom pobreží a v chorvatskych mestách 100 %, ale akonahle sme si to namierili na hraničný prechod do Bosny, tak MIO sa v tych krpatych Chorvatskych dedinkach a este uzsich cestach dokonale stratilo a vodilo ma kade tade.

Po nadjeti si 100 km nadplan som ho vypol a v klude podla starej zlatej mapy sme dosli na hranicny priechod s Bosnou uplne v klude.

Celu Bosnu a Herecegovinu, ako aj Srbsko a Maďarsko bolo MIO v pohode, až na dva excesy, jeden na diaľnici v Maďarsku, kde chcelo aby som na rovnej ceste odbočil v pravo do zvodidiel :D a druhy v jednom mestecku v Srbsku, kde ma to hodilo do centra, aby som sa neskor opät vratil na hjlavnu cestu:grr Skoda, ze som si nevsimol na MIO, ze ma to vlastne len odvedie do centra a spät. Moja blbost.

Inak som s MIO v Chorvatsku milo prekvapeny a bolo aj dost detajlne.

[upravil dne 1.4.2008 escorpion]

[upravil dne 1.4.2008 escorpion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...