bure Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Zdravim forum, Podle toho co jsem zde vyhledal nevim jestli mam panikarit ci nikoliv ... kdyz bezi autak na volnobeh zretelne slysim takove cvakani - klepani zrejme nekde za prednim kolem na strane spolujezdce bo kdyz otevru kapotu tak to cvakani najednou skoro neni slyset, resp nejsem schopen presne urcit odkud bo je to vyrazne mene hlasite, ale jakmile zavru kapotu to cvakani vychazi jakoby od toho praveho predniho kola (autak je nastartovanej stoji na miste a bezi na volnobeh), jakmile pridam plyn, cvakani prestava .... a ted podle toho co jsem cetl, tak vetily ?, vahadla ?, nejaky cerpadlo odsavani par ? .. nemate nekdo nebo nemel jste nekdo tento problem taky a co to bylo ? Citovat
tomike Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 pozri v sekcii Servis temu: hdi 80kw divné zvuky pri nízkych otáčkach. Prave riesim myslim podobny problem. Alebo zadaj do hladania slovo remenica a mas tam toho dost. Citovat
Y2K Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Mam podobny problem. Dal som menit hydrovahatka, stalo to teda pekne vela penazi. Vymenili len \"zle\" a zmontovali....asi mesiac pokoj a potom znova to iste. Nejak to uz ani neriesim, ale je pravda ze ten zvuk dost otravuje. Ak zistis co s tym daj vediet...pripadne ak chces radu alebo hocico. Mam sice iny motor ale aj tak. Citovat
bure Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 mno, ted jsem na parkovisti chodil s prilozenym uchem k motoru tak dlouho az me napadla dalsi vec .... kdyz koukam do motoru tak na te prave strane ja uplne nahore co ?! .. hned pod tim je alternator a uplne dole je kompresor klimosky nepletu-li se .... a prijde mi, ze to cvakani, rachtani a klepani vychazi prave z toho ... [upravil dne 31.3.2008 bure_406] Citovat
bure Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Y2K Mam podobny problem. Dal som menit hydrovahatka, stalo to teda pekne vela penazi. Vymenili len \"zle\" a zmontovali....asi mesiac pokoj a potom znova to iste. Nejak to uz ani neriesim, ale je pravda ze ten zvuk dost otravuje. Ak zistis co s tym daj vediet...pripadne ak chces radu alebo hocico. Mam sice iny motor ale aj tak. Nasel jsem to !!, resp. mechanik, ja mu delal jen poskoka . V mem pripade to klepani a cvakani zpusobuje Alternátorová volnoběžka, takze honem objednat a rychle vymenit at kvuli tomu neodpravim i remenici Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 No jen aby, mě taky strašili a dělá to ventil odsavání benzinových par v blatníku. Koukni se sem - Aby jsi neměnil volnoběžku zbytečně Citovat
bure Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No jen aby, mě taky strašili a dělá to ventil odsavání benzinových par v blatníku. Koukni se sem - Aby jsi neměnil volnoběžku zbytečně dekuji za postreh, ale toto vlakno jsem jiz take nastudoval a prave a nejen proto jsme dneska ten remen sundali, paxem to na chvilku natocil a bylo ticho, tedy krome slastneho chrochtani diesel power ! coz znamena ze ten elmag ventil je v pohode ale hlavne vstriky taky ! , remenici jsem pri te prilezitosti prohnal kridovym testem a taky OK a volnobezka vesele a lehce rotuje v obou smerech, coz nema a navic to hazi s tou napinaci kladkou bo co to je [upravil dne 6.4.2008 bure_406] Citovat
Ferry Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No jen aby, mě taky strašili a dělá to ventil odsavání benzinových par v blatníku. Koukni se sem - Aby jsi neměnil volnoběžku zbytečně u dieslu je tato poznamka irelevantni, diesel nema odvetravani palivove nadrze do sani Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Radek Hurvajz No jen aby, mě taky strašili a dělá to ventil odsavání benzinových par v blatníku. Koukni se sem - Aby jsi neměnil volnoběžku zbytečně u dieslu je tato poznamka irelevantni, diesel nema odvetravani palivove nadrze do sani Nevim, někde jsem tu četl že HDI ho má, pokud tedy ne tak to se omlouvám za mystifikaci Citovat
bure Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Ferry u dieslu je tato poznamka irelevantni, diesel nema odvetravani palivove nadrze do sani ja myslel ze odsavani a tim padem i cerpadlo zkondenzovanych vodnich par z nadrze maji vsechny modely bez rozdilu pohonu Citovat
Ferry Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 ee, prohlizel jsem servicebox a je to pouze u benzinu - XU, ES a EW, XUD nebo DW motory tam nikde nejsou uvedeny Citovat
bure Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Ferry ee, prohlizel jsem servicebox a je to pouze u benzinu - XU, ES a EW, XUD nebo DW motory tam nikde nejsou uvedeny mno takze to zjevne nemam, ale tim padem se mi nemuze ani rozbit, coz je dobre ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.