Stifler Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Včera mi Aleš řikal, že se mu zatim neozýváte na ty díly. Tak vyzývám všechny, co měli zájem o nějaký ty díly z jeho Coupátka, ať se mu ozvou na tel. číslo, co jsem napsal o 3 příspěvky výše, rád se s vámi dohodne. Citovat
Stifler Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Jentak sonduju - už je tu někdo, kdo s Alešem uzavřel úspěšnej obchod??? Dlouho jsem ho neviděl, tak ani nevim, jak jdou kšefty. Jestli s nim má někdo i špatnou zkušenost z obchodování, tak to sem klidně napište. Citovat
Ferry Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Jentak sonduju - už je tu někdo, kdo s Alešem uzavřel úspěšnej obchod??? Dlouho jsem ho neviděl, tak ani nevim, jak jdou kšefty. Jestli s nim má někdo i špatnou zkušenost z obchodování, tak to sem klidně napište. ten telefon co jsi sem daval je vypnutej a ani po tydnu nebyla sms na to cislo dorucena ... Citovat
Stifler Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry ten telefon co jsi sem daval je vypnutej a ani po tydnu nebyla sms na to cislo dorucena ... Ano, omlouvám se, před týdnem mi na sebe dával novej mobil, ale nějak jsem si na tohle vlákno nevzpomněl, takže nové číslo na Aleše je: 605 952 987. Citovat
Stifler Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Y2K Co ten volant? To se neptej mě, ale Aleše. Mobil na něj je hned nad timhle příspěvkem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.