agresssor Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 dám 500 ci 600 za to koulin a razeni s tim kozenym ookolo:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: asaad Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: asaad Koupim volant za 2 tisice,ok?a radici paku jestli je jeste k mani hej hej, nekdo ho chce taky a napsal dokonce pred tebou Sorry sorry vsimnul jsem si az potom v poho, ja bych tolik nenabidl, jsi prvni v poradi :-) Citovat
Stifler Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Tak jsem kámošovi sdělil všechny vaše požadavky, co jste napsali sem nebo do SZ, tak uvidíme...zatim nejslibněji (podle mě) vypadá nákup dílů pro Asaada, kterej by se chtěl přijet osobně podívat a vybrat si \"pár\" dílů... Tak uvidíme, jak se mi kámoš ozve, pak budu tady ve vlákně informovat o stavu věci a vašich objednávkách... Citovat
Stifler Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Bret Co Al kola. Nebyly by k prodeji? No, co jsem se s nim prvotně bavil (když jsem to auto viděl napoprvý takhle zbořený), tak řikal, že by mi kola nechal za 20.000,- Kč včetně prej téměř novejch gum.....ale to je na mě trochu dost peněz, tolik nemam a asi bych za to ani nedal... Citovat
Bret Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 To je hodně vysoká cena (předpokládám že jsou to 15\"). Citovat
genzer Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 to je strasne moc,s novymi pneu maj cenu max. 10tis Citovat
Stifler Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Bret To je hodně vysoká cena (předpokládám že jsou to 15\"). No, řikal mi, že to jsou 17\"ky, ale mě se zdá, že origo Coupátkový kola byly 16\"ky........ Edit: Třeba si s tou cenou ze mě dělal prdel...jen jsme se o tom tak bavili....... [upravil dne 2/4/08 Stifler] Citovat
jozefsv Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 do 3,0 v6 coupe sa davali 16 palcove disky.17 neexistuju v tomto prevedeni.15 palcove sa davali do 2,0 benzin.casom budem svoje predavat s letnymi gumami vo velmi dobrom stave.ale cena sa budepohybovat tak na polovici z toho co chce on Citovat
Stifler Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: jozefsv ....casom budem svoje predavat s letnymi gumami vo velmi dobrom stave.ale cena sa budepohybovat tak na polovici z toho co chce on jj, za tvou cenovku si určitě kupce rychle najdou. Citovat
agresssor Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Hele stiflere kdy se dovim esli mi to ten tvuj kamos proda ci ne:) Citovat
jozefsv Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 no to by som uz aj ja chcel vediet.alebo sa mam obzriet po niecom inom? Citovat
Stifler Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: jozefsv no to by som uz aj ja chcel vediet.alebo sa mam obzriet po niecom inom? No, snažim se kamaráda přesvědčit, že vaše navrhované ceny jsou dost dobrý, páč se mu to zdá málo, přestože je to úplně laik v tomhle oboru. Komunikace s nim neni úplně na nejlepší úrovni, ale dělám, co můžu. Citovat
chuck11 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 chudák coupátko: hlavně že to přežil s co nejmenší újmou na zdraví Citovat
voštík Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Na neco bych mozna zalusk mel!!! A chtel bych si o vikendu udelat nejaky vylet Mas to v SZ i v mailu Citovat
agresssor Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 sorry ze zase otravuju tak jak tedy proda mi to bo mam schanet nekde jinde? diky Citovat
Stifler Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: agresssor sorry ze zase otravuju tak jak tedy proda mi to bo mam schanet nekde jinde? diky Omlouvám se, ale teď jsem dočasně bez internetu, takže nemůžu vyřizovat vaše požadavky, prto sem napíšu tel. kontakt přímo na majitele Coupátka a dohodněte se přímo s nim. Děkuju za pochopení. Jeho tel.: 739 968 809. Díky. Citovat
Neon Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Jenom ještě jeho jméno (stačí křestní) ... A asi na tykačku, že jo?? Citovat
Stifler Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Neon Jenom ještě jeho jméno (stačí křestní) ... A asi na tykačku, že jo?? Jmenuje se Aleš a vidim to určo na tykačku, je to ročník 82 tušim, takže žádnej stařík. [upravil dne 11/4/08 Stifler] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.