Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem se rozhodla,že někomu z vás udělám radost:aut

Nemohla jsem si nevšimnout,jak vás tu na fo\'ru čtu,že máte radost z každé maličkosti,tak mě napadlo nabídnout tento přívěšek na klíčky,který jsem dostala od autosalonu k úplně novému autku tehda před 4 léty,a jelikož se mě zdál být moc těžký,celou dobu ležel jen tak ve skříni..:roll Jistou hodnotu sice pro mě má..vzpomínám na ten den,kdy mě předávali klíče od mého nového,splněného snu..no nádherný vám to pocit..:aut:mrk Ale přívěšek si na klíče opravdu nikdy nedám,tak kdybych tím mohla udělat někomu radost,byl by to taky přeci hezký pocit:) Nebo kdybych ho darovala jako cenu

na nějaký ten váš srazík..?co vy na to..?:aut

[upravil dne 29.3.2008 peugeotkovic]

post-0-14109599695505_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Jůůůůůů, ten je krásnej. :o Takovej chci, ale nikde jsem ho zatim neviděl... :mad: ani u jiných majitelů Pažoutů. :roll

koukám,že máš podobnou skladbu čísel na registračkách těch dvou autek v podpisu:mrk 2,5,7:) Proč nesmíš jezdit..?:myslim To musíš být hodně smutný..

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Jůůůůůů, ten je krásnej. :o Takovej chci, ale nikde jsem ho zatim neviděl... :mad: ani u jiných majitelů Pažoutů. :roll

koukám,že máš podobnou skladbu čísel na registračkách těch dvou autek v podpisu:mrk 2,5,7:) Proč nesmíš jezdit..?:myslim To musíš být hodně smutný..

Nesmim jezdit, protože jsem dostal 2 roky zákaz řízení za dopravní nehodu, viz. moje vlákno \"Jak skončila moje 306ka\". No, skladba mých registračních značek je podobná ne záměrně, ale že zrovna tyhle série k nám na úřad přišly a že takový čísla nebyly obsazený někým ze zdejších dovozců ojetin ze zahraničí, který si vždycky ty nejhezčí čísla zaberou a daj to na auta, který pak prodávaj a kupec si tam stejně dá registračky svýho kraje, takže zbytečný mrhání pěknýma značkama, který stejně pak půjdou do šrotu, tak jsem aspoň pár kusů zachránil :D

Odesláno

Původně zaslal: Hanys55

Ten chci a chci a chic a chci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Já si řek první. :P

to jo..:) ale myslíš,že si ho zasloužíš..?Když jezdíš po městě tak rychle a ..?:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Původně zaslal: Hanys55

Ten chci a chci a chic a chci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Já si řek první. :P

to jo..:) ale myslíš,že si ho zasloužíš..?Když jezdíš po městě tak rychle a ..?:bacha:bacha:bacha

Nejezdim ----> chodim pěšky :(

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

dostal som tiez jeden, trosku iny k autu a ten pocit co opisujes tiez dobre poznam:) preto sa svojho privesku asi ani nevzdam.:))

:) no já už se nad tím zamýšlela.. Dokonce si vám matně vzpomínám,že snad mám ty přívěšky i dva..?:myslim Protože po koupi autka jsem vypisovala nějaký dotazník spokojenosti,šlo to do Prahy, a myslím mě došel nějaký Peugeot časopis ve velké obálce a tuším,že i ten další přívěšek:myslim :aut Jestli já ho nevozím v autě taky ještě zabalený v odkládací skřín\'ce..protože tehdy jsem to v autě otvírala..:aut

Odesláno

.........................................máš ho mít:mrk JE Tvůj:aut hupni mi adresku,kam to mám poslat;)

Odesláno

.........................................máš ho mít:mrk JE Tvůj:aut hupni mi adresku,kam to mám poslat;)

Máš U2U...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...