peugeotkovic Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 tak jsem se rozhodla,že někomu z vás udělám radost:aut Nemohla jsem si nevšimnout,jak vás tu na fo\'ru čtu,že máte radost z každé maličkosti,tak mě napadlo nabídnout tento přívěšek na klíčky,který jsem dostala od autosalonu k úplně novému autku tehda před 4 léty,a jelikož se mě zdál být moc těžký,celou dobu ležel jen tak ve skříni.. Jistou hodnotu sice pro mě má..vzpomínám na ten den,kdy mě předávali klíče od mého nového,splněného snu..no nádherný vám to pocit.. Ale přívěšek si na klíče opravdu nikdy nedám,tak kdybych tím mohla udělat někomu radost,byl by to taky přeci hezký pocit:) Nebo kdybych ho darovala jako cenu na nějaký ten váš srazík..?co vy na to..? [upravil dne 29.3.2008 peugeotkovic] Citovat
Stifler Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Jůůůůůů, ten je krásnej. Takovej chci, ale nikde jsem ho zatim neviděl... ani u jiných majitelů Pažoutů. Citovat
aaischa Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 mohu jen doporučit je pěknej mam ho taky, někdo ho ztratil našel sem ho v garážích, nikde nikdo tak sem si ho vzal, jinak by to udělal někdo kdo by tam byl po mě... Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Hlásím se o přívěšěk i o 206ku. Uděláš mi velkou radost :D:D:roker Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Hlásím se o přívěšěk i o 206ku. Uděláš mi velkou radost :D:D:roker tak 206ka ve skříni zbytečně neleží Na tu zapomen\':bacha:) Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: Stifler Jůůůůůů, ten je krásnej. Takovej chci, ale nikde jsem ho zatim neviděl... ani u jiných majitelů Pažoutů. koukám,že máš podobnou skladbu čísel na registračkách těch dvou autek v podpisu:mrk 2,5,7:) Proč nesmíš jezdit..? To musíš být hodně smutný.. Citovat
Stifler Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Stifler Jůůůůůů, ten je krásnej. Takovej chci, ale nikde jsem ho zatim neviděl... ani u jiných majitelů Pažoutů. koukám,že máš podobnou skladbu čísel na registračkách těch dvou autek v podpisu:mrk 2,5,7:) Proč nesmíš jezdit..? To musíš být hodně smutný.. Nesmim jezdit, protože jsem dostal 2 roky zákaz řízení za dopravní nehodu, viz. moje vlákno \"Jak skončila moje 306ka\". No, skladba mých registračních značek je podobná ne záměrně, ale že zrovna tyhle série k nám na úřad přišly a že takový čísla nebyly obsazený někým ze zdejších dovozců ojetin ze zahraničí, který si vždycky ty nejhezčí čísla zaberou a daj to na auta, který pak prodávaj a kupec si tam stejně dá registračky svýho kraje, takže zbytečný mrhání pěknýma značkama, který stejně pak půjdou do šrotu, tak jsem aspoň pár kusů zachránil Citovat
Hanys55 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Ten chci a chci a chic a chci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Stifler Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: Hanys55 Ten chci a chci a chic a chci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Já si řek první. Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Hanys55 Ten chci a chci a chic a chci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Já si řek první. to jo.. ale myslíš,že si ho zasloužíš..?Když jezdíš po městě tak rychle a ..?:bacha:bacha Citovat
Stifler Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Hanys55 Ten chci a chci a chic a chci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Já si řek první. to jo.. ale myslíš,že si ho zasloužíš..?Když jezdíš po městě tak rychle a ..?:bacha:bacha Nejezdim ----> chodim pěšky Citovat
faget1 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Martinsk Ja som dostal prívesok 308 yo ja tiež mam 308 aj teda 307 ktory je realny ale mam oba :D Citovat
aqwaster Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Mam ten samý a těžký se mi nezdá akorát by moh být lev na obou stranách, zdruhý strany je jen placka . Citovat
raydowe Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 dostal som tiez jeden, trosku iny k autu a ten pocit co opisujes tiez dobre poznam:) preto sa svojho privesku asi ani nevzdam.) Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: raydowe dostal som tiez jeden, trosku iny k autu a ten pocit co opisujes tiez dobre poznam:) preto sa svojho privesku asi ani nevzdam.) no já už se nad tím zamýšlela.. Dokonce si vám matně vzpomínám,že snad mám ty přívěšky i dva..? Protože po koupi autka jsem vypisovala nějaký dotazník spokojenosti,šlo to do Prahy, a myslím mě došel nějaký Peugeot časopis ve velké obálce a tuším,že i ten další přívěšek:myslim Jestli já ho nevozím v autě taky ještě zabalený v odkládací skřín\'ce..protože tehdy jsem to v autě otvírala.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Stifler Jůůůůůů, ten je krásnej. Takovej chci, ale nikde jsem ho zatim neviděl... ani u jiných majitelů Pažoutů. .........................................máš ho mít:mrk JE Tvůj:aut hupni mi adresku,kam to mám poslat;) Citovat
Stifler Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Stifler Jůůůůůů, ten je krásnej. Takovej chci, ale nikde jsem ho zatim neviděl... ani u jiných majitelů Pažoutů. .........................................máš ho mít:mrk JE Tvůj:aut hupni mi adresku,kam to mám poslat;) Máš U2U... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.