loki Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 a jedna z origo sedačkama od Benz106rally,díky Citovat
Mišos Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 U mňa takto v motore sa ide tesnenie meniť, lebo je mastná predná časť motoru, takže niekde ide v malých množstvách olej, na nárazník ide zatial lízatko... Ten bordel v garáži si nevšímajte to sa už upratuje asi tretí rok ? asi ... A nádržka na chladiacu a hladič je preto do modra, lebo bolo buchnuté, (ženská nedala mame prednosť na parkovisku) a poisťovňa dala na totalku, tak sa to robilo za lacno no... a lavý vrch nárazníku na rýchlo páske visel Citovat
Machy_CZ Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 (upraveno) Tady je pěkně vidět, co udělá se 106kou nárazník a světla... klasická 106 vypadá roztomile a GTi předek je o poznání agresivnější Upraveno 5. září 2016 uživatelem Machy_CZ Citovat
Machy_CZ Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 (upraveno) Laku se snad dočká teď na jaře... Upraveno 5. září 2016 uživatelem Machy_CZ Citovat
Machy_CZ Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 (upraveno) A jedna rozlučková s ex-mazlem Upraveno 5. září 2016 uživatelem Machy_CZ Citovat
neutral Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 jaro a nová sezona, co letos přibyde a co se vymslí je ve hvězdách Citovat
Alesek Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Tak pánové, jaro je tu, a s ním i lehké oživení Za prvé, v lednu jsem byl plesat, a vyhrál jsem druhou cenu, což byla poukázka na nákup letních pneu, v hodnotě pěti tisíc. (Hezkej dárek za 10,-) Na autě jsem měl Marangoni Zeta Linea 195/45/15, které měli po třech letech stále tak 5-6 milimetrů, ale pěkně ztvrdly a začali se rozpadat a praskat. Tak jsem je za 1000,- korun pořídíl vcelku rychle ( do jedné hodiny ) prodat. No a za poukázku jsem \"zakoupil\" Pneu GT Radial Champiro HPX, 195/45/15, které po včerejší točce do Rýmařova se jeví jako velmi dobré, auto prostě nešlo urvat. Za druhé, do Rýmařova jsem se otočil pro jednu \"vychytávku\" do interiéru a splnil jsem si tím i jeden ze snů. Kdysi dávno před třemi lety u mě byl jeden zdejší člen pro zadní nápravu z mé bývalé stošestky, a jak jsme si ty Piškoty tak okukovali tak jsem si hnedle všiml, že má něco co musím mít. Už tenkrát jsem mu říkal, že nebude mít pokoj dokud mi je neprodá, a taky pokoj tři roky něměl. Nakonec podlehl mé nabídce a povolil. za což mu patří velký DÍKY. Foto prozatím na rychlovku SG SIII, ale musel jsem se pochlubit :-) Snad se bude líbit. http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184207.jpg http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184301.jpg http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184804.jpg Podotýkám, že ta kůže vypadá jak kdyby ji včera montovali. Citovat
kujon106 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Dobré Ještě kůži obšitej volant, tapecy a bude to stoprocentní Citovat
jiri106xs Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Super Už se chci taky projet sakra... Citovat
J.R. Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 JJ, žluťásek pěknnej! Ale pravda, že na nízkých gumách to che pár cm dolů, jak jsem dal nakonec 195/50 tak to celkem jde i bez snížení, ale není to kolo tak hezký zas :-) Citovat
odee Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 To Fifa: Parádička, docela lituju, že když sem kupoval, nevzal sem tu žlutou, co sem měl ještě na výběr:D Ty, zdá se mi to, nebo fotíš furt na stejným místě??? Bo když sem Ti dělal virtual barvy na kola na lišty, zdá se mi, že to bylo focený na úplně stejným místě:D:D Citovat
FiFa_cze Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Díky za pochvaly odee: Díky Žlutou jsi měl koupit, je to luxusní barva. No, fotím na tom samém místě jsou to jen rychlofotky naproti baráku Až bude čas, tak udělám někde lepší foto Citovat
loki Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 jo,jo sundance yellou je pěkná barva ,taky mám jednu doma S16 Citovat
odee Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Hele, nevím, jestli nebude časem celolak, tak bych o té žluté mohl uvažovat, ikdyž na černý auto jen celolak ve žluté by asi nebylo ono, to by chtělo komplet odstrojit a nalakovat celý, ale na to není čas, peníze, ani chuť, takže asi zůstane černá a do žluté hodím třmeny:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.