Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

U mňa takto :D v motore sa ide tesnenie meniť, lebo je mastná predná časť motoru, takže niekde ide v malých množstvách olej, na nárazník ide zatial lízatko... Ten bordel v garáži si nevšímajte :D to sa už upratuje asi tretí rok ? asi :D ... A nádržka na chladiacu a hladič je preto do modra, lebo bolo buchnuté, (ženská nedala mame prednosť na parkovisku) a poisťovňa dala na totalku, tak sa to robilo za lacno no... a lavý vrch nárazníku na rýchlo páske visel :D

img20130225151001.jpg

img20130225152934.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tady je pěkně vidět, co udělá se 106kou nárazník a světla... klasická 106 vypadá roztomile a GTi předek je o poznání agresivnější

Upraveno uživatelem Machy_CZ
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak pánové, jaro je tu, a s ním i lehké oživení :)

Za prvé, v lednu jsem byl plesat, a vyhrál jsem druhou cenu, což byla poukázka na nákup letních pneu, v hodnotě pěti tisíc. (Hezkej dárek za 10,-) Na autě jsem měl Marangoni Zeta Linea 195/45/15, které měli po třech letech stále tak 5-6 milimetrů, ale pěkně ztvrdly a začali se rozpadat a praskat. Tak jsem je za 1000,- korun pořídíl vcelku rychle ( do jedné hodiny ) prodat. No a za poukázku jsem \"zakoupil\" Pneu GT Radial Champiro HPX, 195/45/15, které po včerejší točce do Rýmařova se jeví jako velmi dobré, auto prostě nešlo urvat.

Za druhé, do Rýmařova jsem se otočil pro jednu \"vychytávku\" do interiéru a splnil jsem si tím i jeden ze snů. Kdysi dávno před třemi lety u mě byl jeden zdejší člen pro zadní nápravu z mé bývalé stošestky, a jak jsme si ty Piškoty tak okukovali tak jsem si hnedle všiml, že má něco co musím mít. :) Už tenkrát jsem mu říkal, že nebude mít pokoj dokud mi je neprodá, a taky pokoj tři roky něměl. Nakonec podlehl mé nabídce a povolil. :roker za což mu patří velký DÍKY. :potlesk

Foto prozatím na rychlovku SG SIII, ale musel jsem se pochlubit :-)

Snad se bude líbit.

http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184207.jpg

http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184301.jpg

http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184804.jpg

Podotýkám, že ta kůže vypadá jak kdyby ji včera montovali. :)

Odesláno

JJ, žluťásek pěknnej! Ale pravda, že na nízkých gumách to che pár cm dolů, jak jsem dal

nakonec 195/50 tak to celkem jde i bez snížení, ale není to kolo tak hezký zas :-)

Odesláno

To Fifa: Parádička, docela lituju, že když sem kupoval, nevzal sem tu žlutou, co sem měl ještě na výběr:D Ty, zdá se mi to, nebo fotíš furt na stejným místě??? Bo když sem Ti dělal virtual barvy na kola na lišty, zdá se mi, že to bylo focený na úplně stejným místě:D:D:D

Odesláno

Díky za pochvaly :)

odee: Díky :) Žlutou jsi měl koupit, je to luxusní barva. No, fotím na tom samém místě :D jsou to jen rychlofotky naproti baráku :D Až bude čas, tak udělám někde lepší foto :)

Odesláno

Hele, nevím, jestli nebude časem celolak, tak bych o té žluté mohl uvažovat, ikdyž na černý auto jen celolak ve žluté by asi nebylo ono, to by chtělo komplet odstrojit a nalakovat celý, ale na to není čas, peníze, ani chuť, takže asi zůstane černá a do žluté hodím třmeny:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...