bittnerj Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 mám prosbu-nemáte někdo nepotřebný třeba i nefunkční dálkový ovládáč centrálu-mám vymačkaný tlačítka a nový do je za cca 2200 i s nakódováním ale já mám střeva dobrý díky Citovat
bittnerj Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 zapoměl jsem napsat že je to na r.v.2002-takovej oválnej dálkáč Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: bittnerj mám prosbu-nemáte někdo nepotřebný třeba i nefunkční dálkový ovládáč centrálu-mám vymačkaný tlačítka a nový do je za cca 2200 i s nakódováním ale já mám střeva dobrý díky Tam jsou spinače, nebo jsou to gumový tlačítka jako u ovladačů elektroniky?? [upravil dne 28/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
bittnerj Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 na deklu jsou gumový tlačítka a uvnitř mikrospínače Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Aha tak jedině vyměnit ty spinače, šikovnej elektronik to zvladne Stojí pár korun - http://www.ame.cz/index.php?param=ukaz&tab=cenik&lev=3486 [upravil dne 28/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
bittnerj Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 ale spínače jsou dobrý-psal jsem že mám v pr... ty gumový tlačítka a musím hledat polohu kde to mám stisknout a to mě když spěchám žere Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: bittnerj ale spínače jsou dobrý-psal jsem že mám v pr... ty gumový tlačítka a musím hledat polohu kde to mám stisknout a to mě když spěchám žere No tak ty gumový by se měli dát koupit v Peugeotu, kupoval jsem na 406, řešilo se to tu, myslím že budou i na 307, ale je fakt že stojí 180kč na 406 [upravil dne 28/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
bittnerj Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 nejsou-řešil jsem to a prý mají jen celé do za cenu viz nahoře ale samotný tlačítka ne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: bittnerj nejsou-řešil jsem to a prý mají jen celé do za cenu viz nahoře ale samotný tlačítka ne Aha tak to je blbý Citovat
faget1 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 noo neviem či ti to pomôže ale hodne krát som sa stretol že mi niekto priniesol na opravu nefunkčne dialkove nech už od čohokolvek a zvečša aj problem prave tychto gumových tlačitok kedže tie mikrospinačiki sa daju jednoducho vymenit tak u tychto gumových tlačítok zvykne byt problém ten že časté držanie ovladača v ruke atd ruka sa potí a časom zateka do ovladača prave pod gumene dotykové častí drobnosti kotre potom zamedzia spoju alebo znižia prechodový odpor potrebný na spravnu funkciu daneho tlačitka a teda aby som už prišiel k veci tak častá oprava tohoto problemu je len rozobrať alebo otvoriť ovladač a benzoliehom prečistiť dotykove plôšky jak ovladača tak aj gumennych gombíčkou take tie čierne gulate maličke časti odspodu cupliku a dialkove zas ide ako nove po pripade nove baterky neviem je možne to iste aj u teba tak skus možno vyriešiš a ušetriš 2200.-Kč :potlesk Citovat
nanux Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: bittnerj ale spínače jsou dobrý-psal jsem že mám v pr... ty gumový tlačítka a musím hledat polohu kde to mám stisknout a to mě když spěchám žere Mám ten samý problém s tím rozdílem, že můžu polohu hledat jak chci, ale auto neodemknu Ještě jsem to neřešil, ale chci to mít v cajku, tak kdyby jsi na něco narazil, dej vědět Citovat
Cingo Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Ja som mal ten istý problém na Astre a pomohlo vystriekanie tých mikrospínačov Kontoxom. Pomohlo to okamžite a asi po dvoch rokoch to začalo blbnúť znova, tak som to zopakoval a chodí to do dnes. Citovat
bittnerj Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 pro faget1 a cingo ještě jednou-MIKROSPÍNAČE JSOU V POŘÁDKU je to mechanickej problém kterej žádnej líh ani kontox neřeší to bych to už dávno spravil a neotravoval s tím tady Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: bittnerj pro faget1 a cingo ještě jednou-MIKROSPÍNAČE JSOU V POŘÁDKU je to mechanickej problém kterej žádnej líh ani kontox neřeší to bych to už dávno spravil a neotravoval s tím tady vim co řešíš , bohužel tam kde jsou ty tlačitka to je jeden odlitek a v miste kde se to macka je to slabsi , je krom noveho klice moznost ta , sehnat klic z nejake bouračky ale je to beh na dlouhou trat. Citovat
bittnerj Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 díky za pochopení i radu budu to zkoušet a taky dík za obrázek-třeba se najde někdo kdo ten bazmek má a není mu na nic Citovat
faget1 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: bittnerj pro faget1 a cingo ještě jednou-MIKROSPÍNAČE JSOU V POŘÁDKU je to mechanickej problém kterej žádnej líh ani kontox neřeší to bych to už dávno spravil a neotravoval s tím tady aha yo tak som ta asi zle čital alebo zas len medzi-riadkami tak potom to može byt niečo čo mi robilo na DO na 405 a som akurat zistil že ked som mal dialkove rozobrate a tak som to skušal to išlo a ked som ho zložil to nešlo a prišiel som na to že ked som sa prstom pri rozobratom DO dotýkal maličkej cievočky mala asi lepšiu indikčnost a išlo to takže bola asi neaka vadna ale to bolo trochu ine DO hm.. tak asi ostava už iba riešenie ako napisal Pe.Tr Citovat
bittnerj Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 tak fakt nikdo nemá?prosím prosím Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: bittnerj tak fakt nikdo nemá?prosím prosím no ja mam ešte svoj druhy klučik uschovany je novučičky nepoužity ale ten ti nedam sorky :aut:D PS: sranda musi byt neber to važne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.