Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mám prosbu-nemáte někdo nepotřebný třeba i nefunkční dálkový ovládáč centrálu-mám vymačkaný tlačítka a nový do je za cca 2200 i s nakódováním ale já mám střeva dobrý díky

Odesláno
Původně zaslal: bittnerj

mám prosbu-nemáte někdo nepotřebný třeba i nefunkční dálkový ovládáč centrálu-mám vymačkaný tlačítka a nový do je za cca 2200 i s nakódováním ale já mám střeva dobrý díky

Tam jsou spinače, nebo jsou to gumový tlačítka jako u ovladačů elektroniky??

[upravil dne 28/3/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

ale spínače jsou dobrý-psal jsem že mám v pr... ty gumový tlačítka a musím hledat polohu kde to mám stisknout a to mě když spěchám žere

No tak ty gumový by se měli dát koupit v Peugeotu, kupoval jsem na 406, řešilo se to tu, myslím že budou i na 307, ale je fakt že stojí 180kč na 406

[upravil dne 28/3/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

noo neviem či ti to pomôže ale hodne krát som sa stretol že mi niekto priniesol na opravu nefunkčne dialkove nech už od čohokolvek a zvečša aj problem prave tychto gumových tlačitok kedže tie mikrospinačiki sa daju jednoducho vymenit tak u tychto gumových tlačítok zvykne byt problém ten že časté držanie ovladača v ruke atd ruka sa potí a časom zateka do ovladača prave pod gumene dotykové častí drobnosti kotre potom zamedzia spoju alebo znižia prechodový odpor potrebný na spravnu funkciu daneho tlačitka a teda aby som už prišiel k veci tak častá oprava tohoto problemu je len rozobrať alebo otvoriť ovladač a benzoliehom prečistiť dotykove plôšky jak ovladača tak aj gumennych gombíčkou take tie čierne gulate maličke časti odspodu cupliku a dialkove zas ide ako nove po pripade nove baterky :super neviem je možne to iste aj u teba tak skus možno vyriešiš a ušetriš 2200.-Kč :D:potlesk

Odesláno

ale spínače jsou dobrý-psal jsem že mám v pr... ty gumový tlačítka a musím hledat polohu kde to mám stisknout a to mě když spěchám žere

Mám ten samý problém s tím rozdílem, že můžu polohu hledat jak chci, ale auto neodemknu :grr Ještě jsem to neřešil, ale chci to mít v cajku, tak kdyby jsi na něco narazil, dej vědět :papa

Odesláno

Ja som mal ten istý problém na Astre a pomohlo vystriekanie tých mikrospínačov Kontoxom. Pomohlo to okamžite a asi po dvoch rokoch to začalo blbnúť znova, tak som to zopakoval a chodí to do dnes.

Odesláno

pro faget1 a cingo ještě jednou-MIKROSPÍNAČE JSOU V POŘÁDKU je to mechanickej problém kterej žádnej líh ani kontox neřeší to bych to už dávno spravil a neotravoval s tím tady

Odesláno

pro faget1 a cingo ještě jednou-MIKROSPÍNAČE JSOU V POŘÁDKU je to mechanickej problém kterej žádnej líh ani kontox neřeší to bych to už dávno spravil a neotravoval s tím tady

vim co řešíš , bohužel tam kde jsou ty tlačitka to je jeden odlitek a v miste kde se to macka je to slabsi , je krom noveho klice moznost ta , sehnat klic z nejake bouračky ale je to beh na dlouhou trat.

post-0-14109599699464_thumb.jpg

Odesláno

aha yo tak som ta asi zle čital alebo zas len medzi-riadkami :myslim tak potom to može byt niečo čo mi robilo na DO na 405 a som akurat zistil že ked som mal dialkove rozobrate a tak som to skušal to išlo a ked som ho zložil to nešlo a prišiel som na to že ked som sa prstom pri rozobratom DO dotýkal maličkej cievočky mala asi lepšiu indikčnost a išlo to takže bola asi neaka vadna ale to bolo trochu ine DO hm.. tak asi ostava už iba riešenie ako napisal Pe.Tr :(

Odesláno

tak fakt nikdo nemá?prosím prosím

no ja mam ešte svoj druhy klučik uschovany je novučičky nepoužity ale ten ti nedam sorky :D:aut:D

PS: sranda musi byt neber to važne :super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...