Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,tak sem kuli praskani prednich zarovek taky poridil xenony.Prestavbovou sadu H7.Instalace a to vsechno v pohode.Ale tedka kdyz nastartuju,rozsvitim svetla,tak mi spadnou vsechny rucicky na pristrojovce na 0.Po chvilce se vzpamatujou.Myslim ze to bude neco se startovacim proudem xenonu.Co sem se o ty sade docet tak by mela mit 8A.Koukal sem ze uz je nas tu hodne s predelanejma svetlama tak by me zajimaly vase nazory a zkusenosti.Jestli je to normalni nebo jestli se mam neceho bat.

Diky moc.:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Devils-night

Ahoj,tak sem kuli praskani prednich zarovek taky poridil xenony.Prestavbovou sadu H7.Instalace a to vsechno v pohode.Ale tedka kdyz nastartuju,rozsvitim svetla,tak mi spadnou vsechny rucicky na pristrojovce na 0.Po chvilce se vzpamatujou.Myslim ze to bude neco se startovacim proudem xenonu.Co sem se o ty sade docet tak by mela mit 8A.Koukal sem ze uz je nas tu hodne s predelanejma svetlama tak by me zajimaly vase nazory a zkusenosti.Jestli je to normalni nebo jestli se mam neceho bat.

ahoj, a rozsvěcíš světla až po nastartování když motor běží a nebo startuješ s rozsvícenými světly?

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

ahoj, a rozsvěcíš světla až po nastartování když motor běží a nebo startuješ s rozsvícenými světly?

nastartuju chvilku pockam a rozsvitim.

Odesláno

hmmm, mnoo jak píše Demo, koukni na řádný ukostření balastů (ty škatulky s předřadníky), startovací proud vyrábějí právě ta trafa, takže žádný ráz v odběru by být v síti neměl, jinak nevím proč by to mělo takhle bldnout :nevim

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

hmmm, mnoo jak píše Demo, koukni na řádný ukostření balastů (ty škatulky s předřadníky), startovací proud vyrábějí právě ta trafa, takže žádný ráz v odběru by být v síti neměl, jinak nevím proč by to mělo takhle bldnout :nevim

Myslis jako natahnout primo kablik od balastu a prichytit ho ke kasli...?

Odesláno

Ted sem teda zpozoroval ze to neudela uplne vzdycky.:-/ nekdy rozsvitim svetla a uplne v pohode.:-/

to by mohlo bejt právě tou kostrou, nevím jak to máš namontovaný ty, ale ten plechovej šuplik ve kterým je ten balast strčenej by měl bejt přišroubovanej k autu, to by mělo jako kostra stačit. pokud někam šoupneš balast jen na třeba stahovací pásky, muže to blbnout :myslim

[upravil dne 28/3/08 minimaxa]

Odesláno

jak uz jsem psal asi ve dvou tematech delalo mi to taky, problem je ve vyhratych konektorech v patici co se nasouva na zarovku a ted jsi do ni pripojil kabely od jednotek xenonu, kdyz jsem je vice zmacknul, tak to sice trochu prestalo, rucicky mi pri startu xenonu spadly treba jen jednou z peti nastartovani nicmene sralo me to ( me navic i blbla kvuli tomu klavesnice imobilizeru ) takze jsem natahl od baterky kabel +12V do pojistkove skrinky co je pred hlavnim brzdovym valcem, tam jsem umistil relatko, ke kteremu jsem pritahl ovladaci kablik od te patice zarovky ze svetel, a od relatka jsem natahl dve napajeci vetve, kazdou s 15A pojistkou primo k ballastum xenonu, druhy drat od ballastu - kostru, jsem pripojil primo na kostrici body na karoserii, jsou hned za svetlama na nosnicich. od te doby klid, jak rucicky tak imobilizer neblbnou

zde obrazek, vpravo je rele pro xenony + 2 pojistky, kazda pro jeden ballast, vlevo je rele pro pridavna dalkova svetla

[upravil dne 28/3/08 Ferry]

post-0-14109599648421_thumb.jpg

Odesláno

no jo no Ferry je machr ! Ale já jsem na jeho doporučení též montoval xenony,ale jelikož mám odpojený imobilizér a budíky mi stejně nejdou :myslim a mám automat.rozsvěceč světel tak mi to chodí v pohodě,ale jak říkám,ty dvě věci mi nejdou,takže nevím....

Odesláno

tak jsem ted byl venku a zkousel jsem ukostrit zvlast balůast a zvlast radio a nic,jen kdyz jem ukostril radio jako krabici tak se signal jeste z horsil! spis me teda napadli co ten balast uplne odizolovat aby se kastle vubec nedotykal!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...