Devils-night Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Ahoj,tak sem kuli praskani prednich zarovek taky poridil xenony.Prestavbovou sadu H7.Instalace a to vsechno v pohode.Ale tedka kdyz nastartuju,rozsvitim svetla,tak mi spadnou vsechny rucicky na pristrojovce na 0.Po chvilce se vzpamatujou.Myslim ze to bude neco se startovacim proudem xenonu.Co sem se o ty sade docet tak by mela mit 8A.Koukal sem ze uz je nas tu hodne s predelanejma svetlama tak by me zajimaly vase nazory a zkusenosti.Jestli je to normalni nebo jestli se mam neceho bat. Diky moc. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Devils-night Ahoj,tak sem kuli praskani prednich zarovek taky poridil xenony.Prestavbovou sadu H7.Instalace a to vsechno v pohode.Ale tedka kdyz nastartuju,rozsvitim svetla,tak mi spadnou vsechny rucicky na pristrojovce na 0.Po chvilce se vzpamatujou.Myslim ze to bude neco se startovacim proudem xenonu.Co sem se o ty sade docet tak by mela mit 8A.Koukal sem ze uz je nas tu hodne s predelanejma svetlama tak by me zajimaly vase nazory a zkusenosti.Jestli je to normalni nebo jestli se mam neceho bat. Diky moc. ahoj, a rozsvěcíš světla až po nastartování když motor běží a nebo startuješ s rozsvícenými světly? Citovat
Devils-night Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Devils-night Ahoj,tak sem kuli praskani prednich zarovek taky poridil xenony.Prestavbovou sadu H7.Instalace a to vsechno v pohode.Ale tedka kdyz nastartuju,rozsvitim svetla,tak mi spadnou vsechny rucicky na pristrojovce na 0.Po chvilce se vzpamatujou.Myslim ze to bude neco se startovacim proudem xenonu.Co sem se o ty sade docet tak by mela mit 8A.Koukal sem ze uz je nas tu hodne s predelanejma svetlama tak by me zajimaly vase nazory a zkusenosti.Jestli je to normalni nebo jestli se mam neceho bat. Diky moc. ahoj, a rozsvěcíš světla až po nastartování když motor běží a nebo startuješ s rozsvícenými světly? nastartuju chvilku pockam a rozsvitim. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 hmmm, mnoo jak píše Demo, koukni na řádný ukostření balastů (ty škatulky s předřadníky), startovací proud vyrábějí právě ta trafa, takže žádný ráz v odběru by být v síti neměl, jinak nevím proč by to mělo takhle bldnout Citovat
Devils-night Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: minimaxa hmmm, mnoo jak píše Demo, koukni na řádný ukostření balastů (ty škatulky s předřadníky), startovací proud vyrábějí právě ta trafa, takže žádný ráz v odběru by být v síti neměl, jinak nevím proč by to mělo takhle bldnout Myslis jako natahnout primo kablik od balastu a prichytit ho ke kasli...? Citovat
Devils-night Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Ted sem teda zpozoroval ze to neudela uplne vzdycky.:-/ nekdy rozsvitim svetla a uplne v pohode.:-/ Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Devils-night Ted sem teda zpozoroval ze to neudela uplne vzdycky.:-/ nekdy rozsvitim svetla a uplne v pohode.:-/ to by mohlo bejt právě tou kostrou, nevím jak to máš namontovaný ty, ale ten plechovej šuplik ve kterým je ten balast strčenej by měl bejt přišroubovanej k autu, to by mělo jako kostra stačit. pokud někam šoupneš balast jen na třeba stahovací pásky, muže to blbnout [upravil dne 28/3/08 minimaxa] Citovat
hnjupis Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Taky se pridavam k te kostre...jen pro info premyslim o nich taky a odkaz by se hodil..jestli tam maji neco co pujde do 306..diky:papa Citovat
marisw Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 su balasty dobre tienene? neni su niekde pri riadacke , resp. pri rozume auta Citovat
Ferry Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 jak uz jsem psal asi ve dvou tematech delalo mi to taky, problem je ve vyhratych konektorech v patici co se nasouva na zarovku a ted jsi do ni pripojil kabely od jednotek xenonu, kdyz jsem je vice zmacknul, tak to sice trochu prestalo, rucicky mi pri startu xenonu spadly treba jen jednou z peti nastartovani nicmene sralo me to ( me navic i blbla kvuli tomu klavesnice imobilizeru ) takze jsem natahl od baterky kabel +12V do pojistkove skrinky co je pred hlavnim brzdovym valcem, tam jsem umistil relatko, ke kteremu jsem pritahl ovladaci kablik od te patice zarovky ze svetel, a od relatka jsem natahl dve napajeci vetve, kazdou s 15A pojistkou primo k ballastum xenonu, druhy drat od ballastu - kostru, jsem pripojil primo na kostrici body na karoserii, jsou hned za svetlama na nosnicich. od te doby klid, jak rucicky tak imobilizer neblbnou zde obrazek, vpravo je rele pro xenony + 2 pojistky, kazda pro jeden ballast, vlevo je rele pro pridavna dalkova svetla [upravil dne 28/3/08 Ferry] Citovat
Burisek Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 no jo no Ferry je machr ! Ale já jsem na jeho doporučení též montoval xenony,ale jelikož mám odpojený imobilizér a budíky mi stejně nejdou a mám automat.rozsvěceč světel tak mi to chodí v pohodě,ale jak říkám,ty dvě věci mi nejdou,takže nevím.... Citovat
oni Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 me zase nechodi radio a taky mi uz nekdo poradil kostru!ale jak mam ty xenony lepe ukostrit?? Citovat
oni Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 tak jsem ted byl venku a zkousel jsem ukostrit zvlast balůast a zvlast radio a nic,jen kdyz jem ukostril radio jako krabici tak se signal jeste z horsil! spis me teda napadli co ten balast uplne odizolovat aby se kastle vubec nedotykal!! Citovat
oni Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 prej existuje nejakej odrusovac kterej se da pred antenu,myslite ze by to mohlo fungovat?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.