Smeták Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Zdar kolegové!Mám 306 2,0HDI r.v.2000 a koupil jsem to už bez horního plastového krytu na motoru.Myslím,že tam určitě nějaký má být.Chci se zeptat,jestli někdo nemáte tip,kde jej sehnat,popřípadě,jestli jej někdo nemá¨???...Samozřejmě,že to bez toho jezdí,ale na druhou stranu,proč jej tam nemít?!?!:D:D Citovat
Smeták Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Zkoušel jsem tady u Olomouce v Nedvězí,ale mají tam prd. Citovat
purkmistr Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 a co vedle Bystročice? Tam si se ptal? Citovat
Smeták Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Tam zatím ne.Nějak mě to nenapadlo.Zkusím zjistit kontakt. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Připrav si 160 kč na ty čtyři \"cvoky\",co drží ten dekl motoru.Jen prodejna Peugeot (Citroen) :roker Citovat
Smeták Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Připrav si 160 kč na ty čtyři \"cvoky\",co drží ten dekl motoru.Jen prodejna Peugeot (Citroen) :roker Cvoky jsou maličkost,ale co ten dekl?Máš snad,když tak píšeš? Citovat
Smeták Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Mám--pod kapotou. To ja právě ne!:D:D Citovat
Peťulák Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Hec,ja taky....za 300 i s montazi....znamej jezdi nekam za kladno na vrakac;) Citovat
Smeták Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: Peťulák Hec,ja taky....za 300 i s montazi....znamej jezdi nekam za kladno na vrakac;) Do Kladna to mám celkem z ruky!Ale ta cena je zajímavá!Tady v Bystročicích za ten dekl chtějí 1500!!!Což se mi zdá trochu moc! Citovat
ajsik Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 no například na 1,4 Hdi byl kryt a od nějakého roku tuším 5/2004 ho tam přestali dávat ... já si ho sehnal a zjístil proč , rezonuje a dělá hluk na volnoběh ... tak jsem ho strčil do sklepa, ale vypadalo to hezky ... Citovat
Smeták Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: ajsik no například na 1,4 Hdi byl kryt a od nějakého roku tuším 5/2004 ho tam přestali dávat ... já si ho sehnal a zjístil proč , rezonuje a dělá hluk na volnoběh ... tak jsem ho strčil do sklepa, ale vypadalo to hezky ... Tak to je možná lepší se na to vy***t a nechat to být.Místo krytu radši použiju peníze na něco jiného! :D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Kašli na kryt, lol. Inač by mal plniť odhlučnovaciu funkciu, a pokial ty to moc nehuci, tak kasli na to. A po kazde ked chces nieco v motore aby si daval dole kryt, to je na dve veci ... Urcite by som ho na silu nezhanal. ALe preco ho tam nemas ? Preco ty ho tam stary majitel nedal ? Nemal nejaku havarku ze ten dekel znicil ? Citovat
Smeták Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Lubk0 Kašli na kryt, lol. Inač by mal plniť odhlučnovaciu funkciu, a pokial ty to moc nehuci, tak kasli na to. A po kazde ked chces nieco v motore aby si daval dole kryt, to je na dve veci ... Urcite by som ho na silu nezhanal. ALe preco ho tam nemas ? Preco ty ho tam stary majitel nedal ? Nemal nejaku havarku ze ten dekel znicil ? Tohle auto bylo dotažené z Německa v r.2003 s nějakou vadou motoru a celý ho tam měnili za druhy.Aspoň tohle mi řekl.Nevypadá,že by bylo někde bourané.Může být a nemusí.Tohle celkem neřeším.Jede normálně a to stačí!Dekl řešit nebudu!:papa:super:super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Smeták Původně zaslal: Lubk0 Kašli na kryt, lol. Inač by mal plniť odhlučnovaciu funkciu, a pokial ty to moc nehuci, tak kasli na to. A po kazde ked chces nieco v motore aby si daval dole kryt, to je na dve veci ... Urcite by som ho na silu nezhanal. ALe preco ho tam nemas ? Preco ty ho tam stary majitel nedal ? Nemal nejaku havarku ze ten dekel znicil ? Tohle auto bylo dotažené z Německa v r.2003 s nějakou vadou motoru a celý ho tam měnili za druhy.Aspoň tohle mi řekl.Nevypadá,že by bylo někde bourané.Může být a nemusí.Tohle celkem neřeším.Jede normálně a to stačí!Dekl řešit nebudu!:papa:super:super Tak to mas moj obdiv ze sa pustas do kupy takeho auta... Je to risk jak svina. Ale ked ide, tak je to ok. Dobra volba, na kryt kasli, neni ho treba. Citovat
Smeták Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Tak to mas moj obdiv ze sa pustas do kupy takeho auta... Je to risk jak svina. Ale ked ide, tak je to ok. Dobra volba, na kryt kasli, neni ho treba. Risk nerisk.Toho chlapíka mám po ruce a kdykoliv mám problém,volám mu a on mi celkem vychází vstříc....Není co řešit... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 No zas ja mat takeho kupcu jak ty, tak ta poslem do prdele Inac ked predavam auto, tak v zmluve jasne definujem ze servisne naklady pripadnych dalsich skrytych aj neskrytych vad znasa kupujuci To by tak bolo aby ma niekto furt otravoval Citovat
Smeták Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Lubk0 No zas ja mat takeho kupcu jak ty, tak ta poslem do prdele Inac ked predavam auto, tak v zmluve jasne definujem ze servisne naklady pripadnych dalsich skrytych aj neskrytych vad znasa kupujuci To by tak bolo aby ma niekto furt otravoval Neznáš zakulisí.Máme jistou dohodu a podle toho se řídíme. Tady šlo o kryt na motor ,ne o to s kým co já mám.To je snad moje věc ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.